Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Header billede
Kompetent og dynamisk sekretær for kulturministeren søges
Ansøgningsfrist: 01-06-2017
Som sekretær for kulturministeren kan vi tilbyde en stilling med stort ansvar, hvor du vil opleve at være tæt på den politiske dagsorden på kulturområdet og være del af et team, der yder service af høj kvalitet til ministeren og departementet.  
 
Om stillingen  
Du bliver en del af minister- og direktionsteamet på otte engagerede og dygtige medarbejdere, som betjener kulturministeren og direktionen. Teamet fungerer som forbindelsesled mellem den øverste ledelse og resten af departementet og arbejder tæt sammen mhp at sikrede bedst mulige vilkår for, at ministeren og direktionen kan få en hektisk hverdag til at fungere.
 
Minister- og direktionsteamet er en del af ledelses- og kommunikationssekretariatet (LKS), der udover minister- og direktionsbetjeningen også varetager koncernens presse- og kommunikationsarbejde samt har ansvar for web og sociale medier.  
 
Opgaverne er mange og forskelligartede og vil kunne ændre sig hen ad vejen. De omfatter bl.a. koordinering og styring af kalender og frister i forhold til bl.a. Folketinget, mødekoordinering, håndtering af mødemateriale, bistand til sagsgange til/fra ministeren, planlægning af rejser og dokumenthåndtering.  
Du vil komme til at arbejde i et til tider hektisk men også spændende miljø, hvor omgangstonen er uformel.
 
Om dig  
Vi forventer, at du er kontoruddannet og har solid og relevant erfaring med lignende opgaver - gerne fra en stilling som topchefsekretær i centraladministrationen eller fra en privat virksomhed.
 
Vi forventer endvidere, at du  
• Er serviceminded og proaktiv og kan identificere andres behov – måske endda før de selv kan?  
• Kan arbejde selvstændigt, koordinere egne opgaver og indgå som aktiv holdspiller i teamet  
• Har stærke It-kompetencer og gerne erfaring med digital sags- og  
• dokumenthåndtering  
• Er engageret, omhyggelig og følger dine opgaver til dørs  
• Er fleksibel, kan arbejde i et hektisk miljø og samtidig bevare overblikket og det gode humør.  
• Er indstillet på at tage en ekstra tørn, når der er brug for det, hvilket der ofte er.  
 
Løn- og ansættelsesvilkår  
Der er tale om en stilling på fuld tid med tiltrædelse 1. august 2017.  
 
Løn og ansættelse sker efter gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer m.fl. (HK) samt OAO-S-fællesoverenskomsten. Der er til stillingen tillige knyttet et funktionsbestemt tillæg. Alt efter dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg i forbindelse med ansættelsen.  
 
Yderligere oplysninger  
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til kontorchef for Ledelses- og Kommunikationssekretariatet Louise Brincker på lbr@kum.dk. Læs mere om Kulturministeriet på www.kum.dk.  
 
Ansøgning  
Ansøgning sendes via det elektroniske ansøgningsmodul på www.kum.dk senest den 1. juni 2017. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 23 og 24.  
 
Du bliver guidet igennem rekrutteringsprocessen, når du trykker på knappen ”Søg stillingen” nederst på siden. Du bedes vedhæfte CV, uddannelsesbeviser og andre relevante bilag.  
 
Vi betragter forskellighed som en ressource og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.  
 
Departementet  
Kulturministeriets væsentligste opgaver består i ministerrådgivning og lovgivningsmæssige initiativer samt styringsmæssige opgaver i forhold til bl.a. de statslige, statsanerkendte og tilskudsmodtagende kulturinstitutioner. Vi er ca. 90 medarbejdere i departementet.