Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Transfer Pricing specialister til SKATs Juridiske afdeling
Har du erfaring med transfer pricing fra f.eks. et rådgivningsfirma eller en koncern, og vil du gerne blive en af de skarpeste på TP-området? Så overvej at blive en del af et erfarent team hos SKATs advokat på TP-området. Vi tilbyder dig en masse ansvar og meget udfordrende TP-juridiske arbejdsopgaver, og hermed mulighed for virkelig at udbygge din faglighed. Du får chancen for at arbejde med de mest interessante transfer pricing opgaver i Danmark og deltage i internationalt samarbejde - samtidig med at du kan have en god work-life-balance.  
 
Dine arbejdsopgaver  
Du kommer til at beskæftige dig med store og komplekse sager inden for transfer pricing området, hvor du bl.a. skal være med til at:
 
  • fortolke guidelines fra OECD og Joint Transfer Pricing Forum  
  • skrive Den juridiske vejledning på TP-området  
  • håndtere de principielle TP-sager i Landsskatteretten  
  • deltage i arbejdet med de transfer pricing sager, der verserer ved domstolene  
 
Som Transfer Pricing specialist hos SKAT er mulighederne mange.  Du kan deltage i internationalt arbejde, fx møder i JTPF eller i OECD om udarbejdelse af transfer pricing guidelines, og er du en dygtig formidler, får du muligheden for at undervise SKATs TP-kontrolmedarbejdere inden for transfer pricing området. Du slipper til gengæld for at lave TP-dokumentation og databaseundersøgelse. 
 
Analytisk og initiativrig – din profil  
Vi forventer, at du har en relevant videregående uddannelse som cand.jur., cand.merc. jur., cand.merc., cand.polit. eller lignende. Derudover har du konkret erfaring med transfer pricing f.eks. fra et stort revisionsfirma, advokatfirma, SKAT eller en stor dansk eller udenlandsk koncern. Du kommer til at arbejde selvstændigt med dit eget ansvarsområde, men skal være klar på at arbejde tæt sammen med kollegaer og interessenter fra både Danmark og udland.  
 
Om Selskab, Aktionær og TP – dit kontor  
Du bliver ansat i kontoret for Selskab, Aktionær og TP, hvor du får 18 fagligt dygtige kolleger. Vi er opdelt i faglige teams, hvor vi dagligt sparrer med hinanden. Du bliver tilknyttet transfer pricing teamet, som i dag består af 3 medarbejdere. Vi arbejdet tæt sammen med SKATs TP-kontrolmedarbejdere, Skatteministeriet og kammeradvokaten. Vores kontor er en del af afdelingen for Jura i SKAT, der i alt består af 6 kontorer og ca. 100 medarbejdere.  
 
Ansøgning og kontakt  
Send din ansøgning med CV og relevante dokumenter via linket ”Søg jobbet” senest 28. juni 2017. Ønsker du yderligere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Jesper Wang-Holm på tlf. 2240 2015. Samtaler forventes afholdt løbende.  
 
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest. Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Tjenestestedet er indtil videre Østbanegade 123, 2100 Købehavn Ø. Der vil i de kommende år ske en ændret organisering af skatteforvaltningen som led i regeringens plan for Et nyt skattevæsen.  
 
Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere, uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.  
Stillings-ID
105122

Ansøgningsfrist
28-06-2017

Arbejdssted
Østbanegade 123, 2100 København Ø
Kontaktperson
Jesper Wang-Holm
Kontorchef
22402015Del opslaget her:       
skat.dk/job kan du møde medarbejdere og se andre ledige stillinger.