Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Vil du være med til at udvikle skattevæsnet på de sociale medier?
Med mere end 42.000 følgere på Facebook, over 17.000 følgere på Twitter og stor aktivitet på LinkedIn er SKAT nået langt på de sociale medier. Nu søger vi en specialist i sociale medier, som kan bygge videre på vores indsats – og vise den videre vej for moderne offentlig kommunikation på de sociale medier.
 
Du skal bidrage til, at SKAT lykkes med at være en åben, tillidsvækkende og serviceorienteret organisation, og du vil få stort ansvar og en høj grad af frihed i en både strategisk og eksekverende rolle.
 
Dine opgaver  
Du skal være med til at videreudvikle den samlede strategi på tværs af sociale platforme, og du bliver som redaktør for sociale medier også ansvarlig for den daglige drift. Du bliver bakket op af gode kolleger i hele organisationen og i dit kontor ”Presse og kommunikation”.
 
Som en af ankerpersonerne på vores tilstedeværelse på de sociale medier får du ansvaret for at:
 
• Skabe og eksekvere engagerende indhold  
• Koordinere indsatsen på de sociale medier  
• Udvikle nye ideer til engagerende indhold  
• Overvåge og moderere sociale medier og gøre opmærksom på krisepotentiale og muligheder  
• Videreudvikle og drive strategien for sociale medier og skabe sammenhæng til forretningen og den
   øvrige kommunikation    
• Rådgive ledere og medarbejdere i god kommunikation på sociale medier    
• Måle og evaluere indsatsen    
• Skabe og udbygge netværk internt   
• Styre budget til annoncering 
 
Efter behov kommer du også til at supportere kolleger, fx vores kundecenter, i deres daglige arbejde på de sociale medier, udvikle manualer og undervise kolleger.  
 
Din profil  
Der er flere indgange til jobbet, men du har gerne en videregående uddannelse inden for kommunikation, journalistik eller marketing.
 
Du har en stor teoretisk viden om sociale medier, som du kombinerer med best practices. Du er superbruger på bl.a. Twitter, LinkedIn og Facebook, og du har styr på, hvordan de forskellige platforme bringes i spil både strategisk og i daglig drift.  
 
Du er stærk inden for konceptudvikling, planlægning og gennemførelse af nye ideer – Du ser muligheder og formår at gennemføre dine projekter fra start til slut selv med mange og til tider stramme deadlines.
 
Du er nysgerrig, analytisk stærk og i stand til at skrive og redigere tekster, der fænger på de sociale medier, ligesom du med dit gode øje for det visuelle ved, hvordan du styrker kommunikationen med billeder og video.  
 
Du holder dig opdateret om udviklingen på de sociale medier og bringer din viden i spil i organisationen. Du er udadvendt, opsøgende, netværksopbyggende og ved, hvornår du skal stå fast.   
 
Ansøgning og Kontakt   
Send din ansøgning sammen med CV indeholdende dine opnåede resultater, eksamensbeviser og eventuelt yderligere materiale senest onsdag den 28. juni kl. via linket 'søg jobbet'. 
 
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kommunikationschef Jeppe Bruus Christensen på tlf. 72 38 85 83. Samtaler afholdes løbende.
 
Stillingen ønskes besat snarest muligt.  
 
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Du vil blive ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er indtil videre Østbanegade 123, 2100 København Ø. Der vil i de kommende år ske en ændret organisering af skatteforvaltningen som led i regeringens plan for Et nyt skattevæsen. 
   
 
Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere, uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge. 
 
Stillings-ID
105233

Ansøgningsfrist
28-06-2017

Arbejdssted

Kontaktperson
Jeppe ChristensenDel opslaget her:       
skat.dk/job kan du møde medarbejdere og se andre ledige stillinger.