Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Genopslag - IT-studentermedhjælper søges til It-team i Energistyrelsen
Ansøgningsfrist: 31-08-2017
Er du parat til at yde førsteklasses It-support? Er du god til at udarbejde bruger-vejledninger, der kan forstås af alle medarbejdere? Er du eventuelt god til Excel, også de mere avancerede funktioner? Så er jobbet som It-studentermedhjælper i Energistyrelsen måske noget for dig. 
 
Om stillingen 
Som It-studentermedhjælper vil du blive en del af et fagligt team på 4 personer, hvis primære funktion er at sikre en effektiv og sikker It-understøttelse til styrelsens medarbejdere i dagligdagen. Statens It står for selve driften af systemerne. 
 
Opgaverne vil bl.a. omfatte:
 
 • Softwaresupport i hele Energistyrelsen 
 • Opsætning af PC’er og øvrigt It-udstyr til nye brugere og installation af hardware 
 • Udarbejdelse af FAQ og vejledninger til Microsoft Office, printere og øvrige fagapplikationer 
 • Eventuelt lettere Excel-programmering 
 • Dokumentationsudarbejdelse af hardware mv. 
 • Mulighed for medansvar og sparring i forbindelse med It-projekter 
 • Øvrige It-relaterede opgaver 
 
Om dig
Vi forventer, at du læser på en videregående uddannelse, eksempelvis HA(it), cand.it. eller lignende. Din studiemæssige retning er dog underordnet, så længe du har de rette It-kompetencer. 
 
Vi lægger vægt på, at du: 

 • Har let ved at sætte dig ind i nyt udstyr og nye systemer 
 • Har interesse for, og gerne kendskab til, Microsoft Office, programmering i Excel og It generelt 
 • Er samarbejdsorienteret og trives godt i teams 
 • Er udadvendt og serviceminded med brugerne i fokus 
 • Har ordenssans og arbejder struktureret 

Om os 
Energistyrelsen har ansvaret for hele energisektorens værdikæde fra energiproduktion, herunder efterforskning og indvinding, energiforsyning til energiforbrug, energieffektivisering og besparelser samt energiøkonomi og teknologiovervågning. Vi har også ansvaret for at understøtte den økonomiske effektivisering af forsyningssektoren, som foruden energi omfatter vand, affald og telekommunikation, herunder brugerforhold, forsyningspligt og statistik på teleområdet samt regulering af vandforsyning og håndtering af affald.  
 
Energistyrelsen varetager Danmarks interesser på energi-, og forsyningsområdet i EU og søger gennem målrettet samarbejde med enkeltlande og internationale institutioner at udbrede de danske erfaringer med energiomstillingen til gavn for danske eksportvirksomheder.
 
Enheden Økonomi, It og Service er placeret i Energistyrelsen i København og består pt. af 14 medarbejdere samt tre teamkoordinatorer.  
 
Energistyrelsen blev oprettet i 1976 og har siden 23. november 2007 været en styrelse under Energi–, Forsynings- og Klimaministeriet. 
 
Løn- og ansættelsesvilkår
Arbejdstiden er gennemsnitligt 15 timer om ugen, der kan tilrettelægges med fleksibilitet i forhold til eksamen og undervisning.  
 
Ansættelse og aflønning sker i henhold til Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer (OAO) samt organisationsaftale for Kontorfunktionærer i statens tjeneste (HK). 
 
Ansættelsesområdet er Energi- Forsynings- og Klimaministeriet med tilhørende institutioner. 
 
Supplerende oplysninger kan fås ved henvendelse til It-projektleder Signe Lentz Kanstrupgaard-Larsen på telefon 20 89 22 20 eller It-teamkoordinator Finn Thestrup på telefon 33 95 43 94. 
 
Energistyrelsen betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen. 
 
Ansøgning
Du søger via www.ens.dk/job. Benyt funktionen "Søg stillingen" på stillingsopslaget. Din motiverede ansøgning med CV, eksamensbevis inkl. karakteroversigt og eventuelle øvrige bilag skal være indtastet senest den 31. august 2017. Der afholdes samtaler løbende.