Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Afdelingsleder for arealerhvervelse til Vejdirektoratet
Bliv ansvarlig for en afdeling på 25-30 medarbejdere i vores afdeling for Arealerhvervelse med udfordrende opgaver inden for areal- og rettighedserhvervelse og spændende ledelsesmæssige udfordringer.
 
Vi tilbyder:
En spændende stilling som leder af afdelingen Arealerhvervelse, hvor du er ansvarlig for ledelse af afdelingens 25-30 engagerede og fagligt højt specialiserede medarbejdere. Arbejdsopgaverne løses i tæt samarbejde med interne og eksterne samarbejdspartnere.
 
Du får arbejdssted i Skanderborg, hvor de fleste af medarbejderne arbejder til dagligt, dog er enkelte af medarbejderne lokaliseret på Vejdirektoratets kontor i Fløng.
 
Dine ansvarsområder:  
• Personaleansvar for 25-30 specialistprofiler, der varetager myndighedsbehandling, kontakt til lodsejere mv. Afdelingen er ansvarlig for areal- og rettighedserhvervelse til Vejdirektoratets anlægsportefølje  
• Tæt samarbejde med projektledere ifm. afdelingens ansvar for ledningsrettigheder, arkæologiske undersøgelser, ejendomsadministration m.v.  
• Kontakt og mødeaktivitet på et overordnet plan med interne og eksterne samarbejdspartnere  
• ”Oversættelse” og implementering af den overordnede strategi  
• Være en aktiv del af en velfungerende områdeledelse  
 
Dine kvalifikationer:
Du har forventet en uddannelse som landinspektør, jurist, ingeniør eller tilsvarende. Det er en fordel, hvis du har kendskab til praktisk myndighedsbehandling og ejendomsretlige forhold.
 
Lige så vigtigt forventer vi, at du har stærke lederegenskaber og formår at skabe gode rammevilkår for en specialiseret medarbejdergruppe, hvor den enkelte har et stort selvstændigt ansvar.
 
Du har en synlig, anerkendende og tydelig lederstil. Du kan udvise beslutsomhed og formår at drive en forandringsproces. Du skal som leder kunne bevare overblikket i selv pressede situationer, og du skal være god til at kommunikere i både skrift og tale.
 
Du er procesorienteret, med et godt overblik og har fokus på at sikre leverancerne til aftalt kvalitet, økonomi og tid. Du skal være god til at samarbejde i en organisation der er præget af tværgående projektarbejde, hvorfor erfaring fra lignende matrix- og/eller projektorganisation vil være en fordel.
 
Du skal kunne håndtere distanceledelse og være indstillet på nogen rejseaktivitet.
 
Sidst men ikke mindst besidder du social intelligens og bidrager med positiv energi i forhold til dine omgivelser.
 
Løn og ansættelsesvilkår:
Stillingen er klassificeret i lønramme 36, og ansættelse vil ske på overenskomstvilkår med mulighed for forhandling af tillæg afhængig af kvalifikationer. Du vil være omfattet af cheftidsaftalen samt resultatløn.
 
Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.
 
Dit ansættelsesområde vil være Transport-, Bygnings- og Boligministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Tjenestested er Vejdirektoratet, Areal og Geodata, Thomas Helsteds Vej 11, 8660 Skanderborg.
 
Forventet kontraktunderskrift ultimo august og påbegyndelse snarest muligt herefter.
 
Læs mere:
Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk.
 
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte områdechef i Vejdirektoratet Svend Kold Johansen på mobil 2223 7640 eller Senior Rekrutteringskonsulent hos Hartmanns Mads Jakobsen på mobil 4121 1326. Konsulenthuset Hartmanns bistår Vejdirektoratet undervejs i rekrutteringsforløbet.
 
Er du interesseret?
Send os gerne din ansøgning og dit CV hurtigst muligt, da vi vurderer ansøgningerne og indkalder til samtaler løbende, dog ikke senere end tirsdag den 15. august 2017.
 
Søg stillingen ved at trykke på linket ”Søg stillingen” eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk. Vedhæft ansøgning, cv, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter.
 
Alle henvendelser behandles fortroligt. Vi forventer at afholde indledende samtaler i uge 32 og 33.


Ansøgningsfrist:
15-08-2017

Afdeling:
Arealerhvervelse

Stillingstype:
Afdelingsleder

Arbejdstid:
38,5 timer/uge

Arbejdssted:
SkanderborgKontaktpersoner:
Svend Kold Johansen
Områdechef
2223 7640
Mads Jakobsen
Senior Rekrutteringskonsulent
4121 1326