Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Header billede
Studentermedhjælper med økonomisk forståelse til DMI
Ansøgningsfrist: 04-08-2017
  • Er du udadvendt, analytisk og har økonomiforståelse? 
  • Er du struktureret, omhyggelig, hjælpsom og ansvarlig? 

… så søger vi dig til IT & Økonomi’s sekretariat på Danmarks Meteorologiske Institut. 
 
Dine arbejdsopgaver  
Du vil blandt andet skulle hjælpe til med fakturabehandling og –opfølgning som foregår i IndFak2 og NavisionStat. Derudover vil du skulle bidrage med hjælp til ad hoc analyser og udarbejdelse af notater på dansk og engelsk. 
 
Vi søger derfor en studentermedhjælper med alsidige kompetencer og med lyst til at lære nyt. 
 
Dine kompetencer 
Vi har behov for, at du har en vis økonomisk forståelse, er udadvendt, selvstændig, fleksibel og med gode samarbejdsevner. 
 
Ansættelse og aflønning sker i henhold til fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - det statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten) samt overenskomst mellem Finansministeriet og HK STAT. 
 
Stillingen er til besættelse gerne fra 1. september. Arbejdstiden vil være gennemsnitlig 15 timer pr. uge og tilrettelægges efter aftale, så vi tager hensyn til eksamensperioder m.v.  
 
Stillingen er midlertidig og ophører ved endt uddannelse; varigheden kan dog maks. være 7 år. 
 
Ansættelsesområdet er Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet med tilhørende institutioner. 
 
Vi opfordrer til, at du i din ansøgning oplyser om tidligere eller aktuel beskæftigelse med frivilligt arbejde i relation til de ønskede kvalifikationer. Vi ønsker at fremme ligestilling og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset køn, alder og etnisk baggrund. 
 
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til sekretær Charlotte Bech på 39 15 73 61. 
 
Ansøgningsfrist  
Ansøgning, CV og eksamensbeviser skal sendes til os senest den 4. august 2017. Vi forventer at afholde samtaler den 9. og 10. august. 
 
For at søge stillingen skal du klikke på knappen "Søg stillingen" og følge instruktionerne. 
 
DMI er en del af Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet. Instituttet har ca. 240 medarbejdere og en årlig bruttobevilling på godt 270 mio. kr. Forretningsområdet spænder fra varetagelse af den meteorologiske og oceanografiske betjening af Danmark og Grønland, herunder prognose- og 
varslingstjeneste, til overvågning af klima og klimarelateret geofysik. 
 
DMI udfører prognose- og varslingstjeneste samt kontinuerlig overvågning af vejr, klima og hav, dels for at sikre menneskeliv og materielle værdier, dels for at skabe grundlag for økonomisk og miljømæssig planlægning af samfundet. Endvidere udføres forskning og udvikling inden for DMI’s 
fagområder. 
 
DMI er en spændende arbejdsplads med fagligt kompetente medarbejdere med vidt forskellige uddannelser. Du kan læse mere om DMI som arbejdsplads under ”Om DMI” på www.dmi.dk.