Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Servicemedarbejder til Skatteankestyrelsen i Silkeborg
Ansøgningsfrist: 08-08-2017
I Skatteankestyrelsen behandler vi landets mest komplicerede skattesager, som alle har store konsekvenser for den enkelte virksomhed og borger. Den juridiske sagsbehandling er et fælles omdrejningspunkt, som vi samarbejder om og understøtter. Lige nu søger vi en servicemedarbejder mere i Silkeborg, der kan understøtte vores mål om at blive landets bedste klagemyndighed.  
 
Vi søger en imødekommende og effektiv servicemedarbejder til et lille serviceteam på to. Sammen har I til opgave at binde alle de praktiske dele af dagligdagen sammen på vores lokation i Silkeborg. Arbejdsopgaverne er varierede, og du vil være i daglig kontakt med både interne brugere og eksterne samarbejdspartnere.  
 
Dine opgaver  
I stillingen som servicemedarbejder ligger forskellige praktiske og administrative opgaver. Det kunne fx være: 
 
    •      Kopiering og håndtering af post 
    •      Indkøb 
    •      Modtagelse af varer og opfyldning af depoter 
    •      Klargøring og afrydning af frokostbuffet 
    •      Klargøring og oprydning af møde- og undervisningslokaler 
    •      Lettere rengøring og opvask 
    •      Modtagelse af kursister og andre gæster. 
 
En del af arbejdsdagen vil også gå med at sørge for, at lokationen fremstår pæn og ryddelig gennem forskellige ad hoc-opgaver. Alle opgaverne løser du i samspil med din nærmeste kollega i teamet, men med selvstændigt ansvar.  
Din opgaveløsning er afgørende for, at dine kollegers hverdag forløber så glat og let som muligt.
 
Din baggrund   
Du kan som person lide at have kontakt med mange mennesker og er god til at samarbejde. Du forstår at prioritere og planlægge dine opgaver og bevare overblikket i en omskiftelig hverdag og tager selv initiativet, når du ser et behov. Du har et positivt og imødekommende væsen og sætter en ære i at yde god service.  
 
Din faglige baggrund er ikke så vigtig, men du skal være praktisk indstillet og gerne have erfaring fra en lignende stilling. Det er nødvendigt, at du har basale it-færdigheder, og det er en fordel, hvis du kender MS Office-pakken.   
 
Vi forventer, at du har gyldigt kørekort.
 
Da vi er en moderne og uformel arbejdsplads, der lægger vægt på trivsel, skal du have lyst til at tage ansvar for vores fælles arbejdsplads. 
 
Løn- og ansættelsesvilkår   
Løn- og ansættelsesvilkår følger statens overenskomster. Den ugentlige arbejdstid er på 37 timer.   
 
Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner, og arbejdsstedet vil være i Skatteankestyrelsen på lokationen Glarmestervej 2-4 i Silkeborg.  
 
Du kan få yderligere oplysninger om stillingen ved henvendelse til HR-partner Helen P. Storm på telefonnummer 33 76 25 25. Vær gerne opmærksom på ferieafvikling i uge 29 + 30. Læs desuden mere om Skatteankestyrelsen og vores rekrutteringsproces på vores hjemmeside. 
 
Ansøgning   
Vi skal have modtaget din ansøgning senest tirsdag den 8. august 2017 kl. 09.00. Du søger ved at uploade motiveret ansøgning og CV via vores e-rekrutteringssystem.
 
Vi holder samtaler torsdag den 24. august 2017 med henblik på tiltrædelse 1. september eller snarest derefter. 
 
Alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.   
 
Skatteankestyrelsen er sekretariat for Landsskatteretten og skatte-, vurderings- og motorankenævn. Samtlige administrative klager i sager om skat, moms, told, afgifter, vurdering af fast ejendom og en række andre sagstyper på skatteområdet bliver forberedt i Skatteankestyrelsen. 
 
Vi er 400 medarbejdere fordelt på kontorer i Haderslev, Silkeborg og København.