Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Header billede
DMI søger en ambitiøs talknuser til økonomi og analyser
Ansøgningsfrist: 15-08-2017
Har du personligt drive, høje ambitioner og lyst til at arbejde med tal, økonomi og analyser?
 
Så kan vi tilbyde dig en stilling på en spændende arbejdsplads, hvor vi brænder for at levere prognoser, varsler og viden om vejr, klima og hav til samfundet. DMI er en af de mest kendte offentlige virksomheder i Danmark og har været hele Rigsfællesskabets vejrtjeneste i snart 150 år.
 
Hos DMI søger vi lige nu en skarp talknuser og analytiker til økonomienheden. Dine arbejdsopgaver bliver blandt andet at udarbejde analyser og levere input til den strategiske ledelsesbetjening vedrørende udviklingen af DMI. Du kommer til at sidde tæt på direktionen og være med til at forme den arbejdsplads, du er en del af.
 
Din vinkel er den økonomiske tilgang, men du vil samtidig få et tæt forretningskendskab til vores alsidige fagområder. Stillingen rummer store udviklingsmuligheder og muligheden for at opbygge et solidt kendskab til økonomistyring i en statslig virksomhed.
 
Om dig  
Som vores nye kollega har du:
 
 • En skarp analytisk sans med flair for tal og økonomi 
 • Evne til at kommunikere klart og tydeligt på skrift og i tale 
 • Et stærkt personligt drive med lyst til at udvikle dig og lære nyt 
 • Faglig stolthed og lyst til at tage ansvar fra dag ét 
 • Lyst til at samarbejde med dedikerede kolleger på tværs af fagligheder 
 
Du har desuden en relevant akademisk uddannelse. Du er formentlig enten nyuddannet eller har et par års erfaring fra en lignende stilling. Relevant erhvervserfaring fra studietiden er også et plus.
 
Om jobbet
Du bliver en del af den centrale økonomienhed i DMI sammen med et team af dygtige kolleger. Du kommer til at have tæt berøring med driften, samtidig med at du får muligheden for at tænke nyt og bidrage til udviklingen af virksomheden og særligt økonomistyringen heraf. 
 
Dine konkrete arbejdsopgaver sammensætter vi på baggrund af dine faglige styrker og interesser, men typiske opgaver er:
 
 • Dine konkrete arbejdsopgaver sammensætter vi på baggrund af dine faglige styrker og interesser, men typiske opgaver er: 
 • Gennemføre økonomiske analyser og ledelsesbetjening på økonomiområdet 
 • Udarbejde bidrag til finanslovsforslag og deltage i processen omkring finansloven 
 • Budgettering og opfølgning på instituttets aktiviteter i tæt samarbejde med fagenhederne 
 • Medvirke til udviklingen af DMI’s økonomistyring generelt 
 • Deltage i betjeningen af Energi-, Forsynings- og Klimaministeriets departement 

I økonomienheden har vi en uformel omgangstone med højt humør og et tæt samarbejde, hvor vi hjælper hinanden på tværs af enheden.

DMI er en spændende arbejdsplads med fagligt kompetente medarbejdere med vidt forskellig uddannelse. Vi tilbyder motionsrum, massageordning, en god kantine, frugtordning samt praktisk beliggenhed som nabo til Ryparken S-togsstation. Læs mere om DMI som arbejdsplads under "Om DMI" på www.dmi.dk.     
 
Ansættelse og aflønning     
Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst i staten. Der kan forhandles individuelt løntillæg afhængig af dine kvalifikationer.  
 
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til økonomichef Andreas Bjerreskov på tlf. 20 75 61 43 eller e-mail abj@dmi.dk.  
 
Vi ønsker at fremme ligestilling og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset køn, alder og etnisk baggrund.    
 
Ansøgningsfristen er den 15. august 2017. Vi forventer at afholde samtaler i uge 34.
 
For at søge stillingen skal du klikke på linket "Søg stillingen" og følge instrukserne.    
 
DMI, der er en institution under Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet, udfører prognose- og varslingstjeneste samt kontinuerlig overvågning af vejr, klima og hav, dels for at sikre menneskeliv og materielle værdier, dels for at skabe økonomisk grundlag for økonomisk og miljømæssig planlægning af samfundet. Endvidere udføres forskning og udvikling inden for DMI's fagområder.