Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Finanstilsynet søger en medarbejder med aktuarmæssige kompetencer til kontoret for pensionskasser
Har du flair for den tekniske analyse og har du lyst til at sætte fokus på pensionskassernes forretningsmodeller og risici? Så grib muligheden for at få en central placering i det danske pensionssystem. 
 
Hvad forventer vi af dig?  
Til kontoret for pensionskasser søger vi en fagligt stærk og engageret medarbejder til løsningen af aktuarmæssige opgaver i relation til tilsynet med pensionskasser. Kontoret har ansvaret for tilsynet med 35 tværgående pensionskasser og firmapensionskasser samt ATP og LD og har som resten af Finanstilsynet en risikobaseret tilgang til tilsynsopgaven. Derudover er vi kompetencecenter for tilsynet med livsforsikringsselskaber og pensionskassers interne modeller til opgørelse af kapitalkravet.  
 
Vi forventer, at du bliver motiveret af hurtigt at få et stort fagligt ansvar, en bred indsigt i den finansielle regulering og en stor kontaktflade til branchen. 
 
Kan du sætte kryds ved følgende fire karaktertræk, er du et godt match til stillingen:  
 
1. Du er en dygtig analytiker 
Du er analytisk skarp og arbejder struktureret med sans for detaljen.
 
2. Du er resultatorienteret 
Du tager ansvar for processer og sætter en ære i at opnå et godt resultat til tiden. 
 
3. Du har gode samarbejdsevner  
Du er nysgerrig og udadvendt af natur. Samtidig har du en åben og positiv tilgang til arbejdsopgaverne. 
  
4. Du har lyst til at arbejde i et højt tværfagligt miljø 
Du bliver motiveret af at arbejde i et tilsynsfagligt miljø med kollegaer med aktuarmæssige, juridiske og økonomiske kompetencer. 
 
Derudover forestiller vi os, at du: 
• er uddannet cand.act., cand.scient.oecon., cand.polit., cand.merc.fir. eller lignende  
• eventuelt kan demonstrere et par års erfaring fra aktuariatet hos en forsikringsvirksomhed eller fra arbejdet med aktuarmæssige problemstillinger som konsulent  
• gerne har erfaring med opgørelse af hensættelser og stokastiske simulationsmodeller 
 
Hvilke opgaver skal du især løse?   
Du skal arbejde med centrale aktuarmæssige problemstillinger som vurdering af pensionskassernes tekniske grundlag og fordeling af overskud i produkterne. Du vil også få mulighed for at deltage i kontorets analysearbejde i forhold til pensionskassernes metoder til opgørelser af hensættelserne. Du vil derudover få en vigtig rolle i forbindelse med det løbende tilsyn med rimelighed og generationsomfordeling og med vurdering af pensionskassernes forsikringsrelaterede risici, herunder levetidsrisikoen, og pensionskassernes styring af disse risici.  
 
Du vil få engagerede kolleger, der er vant til at sparre med hinanden i et fagligt stærkt miljø. Du vil få din hverdag i et hus, hvor der er et højt aktivitetsniveau, men også en uformel stemning og et rart arbejdsmiljø.  
Vi har et internt karriere- og kompetenceprogram, og når det kommer til arbejdsvilkår, er vi også en attraktiv arbejdsplads. Vi har flekstidsordning, betalt frokostpause, kantineordning, massageordning, renseriordning, fri parkering og fodbold-, løbe- og badmintonklubber. 
 
Hvordan er dine ansættelsesvilkår?  
Din ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem AC og Finansministeriet med mulighed for at forhandle individuelle tillæg efter kvalifikationer. I forbindelse med ansættelse skal du fremvise straffeattest.  
 
Sådan ansøger du  
Send din ansøgning via vores elektroniske ansøgningssystem på finanstilsynet.dk senest torsdag den 10. august 2017. Husk at uploade dit CV, eksamensbeviser inkl. resultater og andre relevante bilag sammen med din ansøgning. Vi tager ikke ansøgninger i betragtning, der er blevet indsendt på anden vis. 
 
Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. 
 
Spørgsmål?  
Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til kontorchef Carsten Brogaard på 33 55 83 85. 
 
Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan du få ved at henvende dig til vores HR-rekrutteringspartner Trine Vendelbo Halmind på 91 33 73 29. 
 
Du kan læse mere om Finanstilsynet på www.finanstilsynet.dk – særligt under rubrikken ”Karriere”. Du kan også finde os på LinkedIn ved at søge på Finanstilsynet Danmark. 


Application deadline:
10-08-2017

Kontaktpersoner: