Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Data-ingeniør til geodata
Vi søger en kollega, der kan lide at arbejde med store datamængder og motiveres af at få data i spil i mange løsningssammenhænge  
 
Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering er den drivende kraft i arbejdet med at udnytte mulighederne for at bruge data effektivt og innovativt til gavn for samfundet. Vi arbejder med de mest relevante data om vores land og samfund og sikrer, at offentlige data er let tilgængelige og kan kombineres på tværs. Det skaber bedre beslutningsgrundlag og mere effektive løsninger, som kommer hele samfundet til gode. Styrelsen er en del af Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet. 
 
Du kommer til at indgå i Databank kontoret, der har til opgave at håndtere styrelsens fagdatabaser og at opbygge en sammenhængende datainfrastruktur, hvor data fra mange forskellige kilder kan bruges sammen i forskellige løsningssammenhænge. Databank kontoret er ét af 12 kontorer i styrelsen og har 18 medarbejdere. 
 
Dine arbejdsopgaver  
Du skal bl.a. arbejde med: 
• udvikling og drift af centrale it-infrastrukturer på databaseområdet  
• validering og transport af data 
• standardisering af metoder og retningslinjer  
• overvågningssystemer til sikring af stabil drift af datatransporter 
 
Om dig  
Du har en uddannelse som ingeniør, datalog, geograf eller lignende, og du: 
• har erfaring med - eller kendskab til - systemudvikling, gerne inden for geodata-området 
• har kendskab til forretnings- og it-arkitektur 
• er analytisk, struktureret og kan drive processer  
• motiveres af resultater og er vedholdende 
• er god til at samarbejde 
• behersker dansk og engelsk – både i skrift og tale  
 
Du får gode muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt.  
 
Løn- og ansættelsesvilkår  
Du bliver ansat som AC-specialist i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og akademikere i staten med mulighed for forhandling af tillæg. Ansættelsesområdet er Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet med tilhørende insti¬tutioner.  
 
Ønsker du yderligere oplysninger 
Du kan kontakte kontorchef Thorben Hansen på telefon 7254 5611 (efter 7. august) 
 
Ansøgning 
Du søger stillingen online via linket ”Søg stillingen”. Vi skal have dine oplysninger, dokumentation for uddannelse, ansøgning og CV senest den 15. august 2017. Samtaler forventes afholdt i uge 34. 
 


Ministeriet ønsker at fremme mangfoldighed, hvorfor alle uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Viden om data der effektiviserer og skaber vækst

Vi skaber effektiviseringer i den offentlige sektor og vækst i samfundet gennem udbygning af den nationale datainfrastruktur og anvendelse af data, hvor nytten er størst. Vi har fokus på, at data er let tilgængelige via en sikker distribution, og at data kan deles og anvendes af mange på tværs af den offentlige og private sektor. Vi lægger i vores arbejde stor vægt på fællesoffentlige samarbejder og udviklingen af tværoffentlige digitale sammenhænge for data.

Læs mere på www.sdfe.dk
Følg os på LinkedIn.

Sista ansökningsdag: 15-08-2017
Arbejdssted: København

Hjemmeside: http://sdfe.dkQuestions regarding the position

 
 
 
 

Del/Print


Tip en ven