Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
AC’er til strategisk økonomistyring
Vi søger en kollega, der er blandt de bedste til økonomistyring, motiveres af at gennemføre forandringer og som bidrager med energi og godt humør. 
 
Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering er den drivende kraft i arbejdet med at udnytte mulighederne for at bruge data effektivt og innovativt til gavn for samfundet. Vi arbejder med de mest relevante data om vores land og samfund og sikrer, at offentlige data er let tilgængelige og kan kombineres på tværs. Det skaber bedre beslutningsgrundlag og mere effektive løsninger, som kommer hele samfundet til gode. Styrelsen er en del af Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet. 
 
Det er vores ambition at være i front med strategisk økonomistyring. Derfor arbej-der vi hele tiden på at sikre det bedst mulige overblik og sammenhæng mellem strategi, finansiering, ressourcer og aktiviteter. Særlige indsatsområder i 2017 og 2018 er at udvikle styrelsens arbejde med budgetter, budgetopfølgning, ledelsesinformation og opfølgning på strategiske KPI’er for kerneopgaverne og deres effekt i samfundet samt at effektivisere styrelsens model for arbejde med projekter og strategisk porteføljestyring. 
 
Du vil organisatorisk blive placeret i økonomifunktionen, der er en del af kontoret Ressourcer, som er ét af 12 kontorer i Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering. Kontoret har ansvaret for økonomi, HR, administrativ støtte, kommunikation og intern service. Kontoret har ca. 30 medarbejdere. 
 
Dine arbejdsopgaver  
Vi lægger vægt på, at du har lyst til at arbejde med både økonomi og styringsopgaver.  
 
Du skal bl.a. arbejde med at: 
• Budgetter, budgetopfølgning og analyse af styrelsens økonomi 
• Opfølgningen på fremdriften i for styrelsens kerneopgaver (KPI’er) og styrke sammenhængen mellem vores strategiske mål og  økonomistyring 
• Følge op på styrelsens strategiske projektportefølje og arbejde med effektivisering af styrelsens samlede projektmodel  
• Udvikle styrelsens samlede ledelsesinformation  
 
Herudover vil du sammen med de øvrige økonomikollegaer fungere som sparringspartner og controller for kontorcheferne i forhold til deres budgetter og forbrug.  
 
Om dig  
Vi forventer, at du har en akademisk baggrund inden for økonomi eller offentlig forvaltning samt at du: 
 
• Har 2-3 års erfaring med økonomistyring, ledelsesinformation og/eller mål- og resultatstyring  
• Er analytisk, struktureret og kan drive processer  
• Kan levere præcise skriftlige oplæg 
• Motiveres af resultater og er vedholdende 
• Har lyst til at samarbejde - og er god til det 
 
Vi lægger vægt på, at du kender til de statslige bevillings- og regnskabsregler samt budgetstyring. Vi forestiller os også, at du har kendskab til aktivitets- og ressourcestyring, mål- og resultatstyring og projektstyring mv.  
 
Det er en spændende og udviklende stilling med god mulighed for relevant kompetenceudvikling. Motiveres du af at drive og gennemføre forandringer, skabe nye løsninger og sætte dit præg på økonomistyringen, så er stillingen helt sikkert noget for dig.  
 
Løn- og ansættelsesvilkår  
Du bliver ansat som AC-fuldmægtig i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og akademikere i staten med mulighed for forhandling af tillæg. Ansættelsesområdet er Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet med tilhørende insti¬tutioner.  
 
Ønsker du yderligere oplysninger 
Du kan kontakte kontorchef Dan Folke Pedersen på telefon 7254 5221 eller funktionsleder Sara Facklamm på telefon 7254 5629.  
 
  
Ansøgning 
Du søger stillingen online via linket ”Søg stillingen”. Vi skal have dine oplysninger, dokumentation for uddannelse, ansøgning og CV senest søndag den 20. august 2017. Samtaler forventes afholdt den 24. og 28. august 2017. 
 


Ministeriet ønsker at fremme mangfoldighed, hvorfor alle uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Viden om data der effektiviserer og skaber vækst

Vi skaber effektiviseringer i den offentlige sektor og vækst i samfundet gennem udbygning af den nationale datainfrastruktur og anvendelse af data, hvor nytten er størst. Vi har fokus på, at data er let tilgængelige via en sikker distribution, og at data kan deles og anvendes af mange på tværs af den offentlige og private sektor. Vi lægger i vores arbejde stor vægt på fællesoffentlige samarbejder og udviklingen af tværoffentlige digitale sammenhænge for data.

Læs mere på www.sdfe.dk
Følg os på LinkedIn.

Sista ansökningsdag: 20-08-2017
Arbejdssted: København

Hjemmeside: http://sdfe.dkQuestions regarding the position

 
 
 
 

Del/Print


Tip en ven