Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Header billede
STUDENTERMEDHJÆLPER KØBEHAVN
Ansøgningsfrist: 07-09-2017
Den Danske Scenekunstskole (DDSKS) København søger en studentermedhjælper til regnskabsmæssige og studieadministrative opgaver (18,5 timer ugentligt)  til 1. oktober 2017.  
 
Stillingen er organisatioriske placeret i Administrationen, Økonomi- og Regnskabsenheden i København, som består af 3 medarbejdere, hvor teamsamarbejde og godt kollegaskab vægtes højt. Herudover vil der også være en række studieadministrative opgaver tilknyttet funktionen, som udføres for Efter- og videreuddannelse (EVU), diplom.  
 
Administrationen består af ca. 30 medarbejdere fordelt på DDSKSs afdelinger. 
 
ARBEJDSOPGAVER 
 
Regnskabsopgaver:
 • Faktureringer på EVU-området 
 • Dokumentation og kvalitetssikring på vedr. regnskabsomflytninger på EVU-området 
 • Regnskabsmæssig opfølgning på indbetalinger på EVU-området 
 • Bistand på Indfak og RejsUD 
 • Ressourceperson vedr. udviklingsopgaver i Økonomi- og Regnskabsenheden 
 
Studieadministrative opgaver: 
 • Kontakt til deltagere og undervisere på diplom 
 • Oprettelser i database på diplom 
 • Administration af det studieadministrative system Fronter, herunder oploading af litteratur, indsættelse af datoer for de resp. Moduler, scanning af litteratur, bestilling af kompendium etc. 
 • Eksamensklargøring herunder kontakt til censor og studerende, udfærdigelse af eksamenslister 
 
 
KVALIFIKATIONER 
Du er som forudsætning indskrevet på en videregående uddannelsesinstitution, gerne fra en samfundsvidenskabelig uddannelse. 
 • Interesse for scenekunst og skal trives med en foranderlig arbejdsdag 
 • Erfaring fra andre relevante studiejob, gerne studieadmistration 
 • Flair for tal og godt kendskab til excel 
 • Systematisk, fleksibel, samarbejdsvant og god til at kommunikere
 
Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Kim Møbjerg på e-mail kmn@scenekunstskolen.dk og Anders Holst vedr. de studieadministrative opgaver på e-mail anho@scenekunstskolen.dk 
 
ANSÆTTELSESVILKÅR 
Stillingen er på 18,5 timer om ugen bortset fra i ferieperioderne. Ansættelse forudsætter, at du er indskrevet og aktivt studerende på en videregående uddannelse (studiekort skal fremlægges). 
Aflønningen sker som timelønnet som studentermedhjælper på HK-STAT-overenskomst med 119,46. kr. pr time (1. april 2017-niveau). Pension optjenes efter 9 måneders anciennitet og er på 11,19%. 
Tiltrædelse pr. 1. oktober 2017. Der vil være aftalt faste arbejdsdage, som planlægges med hensyn til dit skema/undervisning på din uddannelse. 
 
Personaleansvarlig er administrationschefen.  
 
ANSØGNING 
Søg stillingen ved at klikke Søg stillingen herunder eller via link på Ledige stillinger, og upload din ansøgning med tilhørende oplysninger om din undervisningsmæssige baggrund, CV og relevante bilag  senest den 7. september 2017.  Ansøgninger, som modtages efter dette tidspunkt, vil ikke komme i betragtning.  
Samtaler vil blive afholdt i uge 38. 
 
DDSKS ser forskellighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge. 
 
DEN DANSKE SCENEKUNSTSKOLE 
Den Danske Scenekunstskole (DDSKS) er en kunstnerisk højere videregående uddannelsesinstitution under Kulturministeriet med uddannelsessteder i Aarhus, Fredericia, Odense, København og Odsherred.  
DDSKS tilbyder uddannelser inden for alle aspekter af scenekunst og har omkring 212 fuldtidsstuderende, der arbejder i et tværfagligt studiemiljø, hvor det både er muligt at fordybe sig i sit eget fag og deltage i tværgående projekter, produktioner og forestillinger i forskellige formater. 
Derudover tilbyder DDSKS både efter- og videreuddannelse målrettet den professionelle scenekunstbranche.