Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Header billede
Student med kommunikationskompetencer til Danskernes Digitale Bibliotek
Ansøgningsfrist: 13-09-2017
Sekretariatet for Danskernes Digitale Bibliotek (DDB) søger en dygtig formidler til hjælp med web og kommunikation i DDB. 
 
Er du i gang med en videregående uddannelse inden for kommunikation? Kan du sælge budskaber? Skriver du godt? Og har du lyst til at være med til at udvikle det digitale folkebibliotek i Danmark? Så er det dig, vi står og mangler. 
 
Om jobbet 
Vi har brug for en student, som kan medvirke til:
  • Produktion af nyheder til web og opdatering af hjemmeside 
  • Ad hoc kommunikationsopgaver, herunder udarbejdelse af informationspjecer, artikler mv. 
  • Journalisering, mødebooking og andre administrative opgaver. 
 
 Om dig 
Du er i gang med en videregående, relevant uddannelse, helst med hovedvægt på kommunikation. Du interesserer dig generelt for digitalisering og kulturområdet og har lyst til at lære mere om forvaltning og udvikling af bibliotekssektoren.     
 
Desuden lægger vi vægt på, at du: 
 
Er fortrolig med webarbejde og IT generelt – gerne praktisk erfaring 
Er hurtig og god til at skrive  
Er systematisk og selvkørende 
Har flair for og kompetencer med grafisk opsætning i InDesign 
Har gode samarbejdsevner og sociale kompetencer  
Trives med mange forskelligartede opgaver – også praktiske. 
 
Om os 
DDB er et fællesoffentligt samarbejde mellem KL og Kulturministeriet, der bl.a. har til formål at skabe en fleksibel og ressourceeffektiv platform til formidling af digitalt materiale, at øge udbredelsen og anvendelsen af digitale bibliotekstilbud og at fremme borgernes muligheder for selv at skabe indhold.  
 
DDB-sekretariatet er en mindre enhed på 17 medarbejdere, og opdelt i 4 teams: Indkøbsteamet forhandler og indkøber e-materialer på vegne af bibliotekerne, det it-tekniske team administrerer og skaber nye tekniske løsninger, formidlingsteamet faciliterer fælles digitale formidlingsinitiativer, og det tværgående team tager sig af strategi, sekretariatsbetjening af DDB’s styrende organer, jura, økonomi og administration.  
 
Vi arbejder tværfagligt, tempoet er højt og motivationen i top. 
Derfor lægger vi vægt på, at du kan bidrage med positiv energi, gode samarbejdsevner og stærke sociale kompetencer. 
 
Læs mere om DDB på http://danskernesdigitalebibliotek.dk/ 
 
Løn- og ansættelsesvilkår 
Løn og øvrige ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst mellem Finansministeriet og HK/Stat. Arbejdstiden er gennemsnitligt 15 timer pr. uge. 
 
Information og ansøgning 
DDB Sekretariatet er organisatorisk placeret i Slots- og Kulturstyrelsen. Du kan læse mere om os på www.danskernesdigitalebibliotek.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte projektleder Maja Vestbirk på 33 73 33 39 eller på mailadressen mve@slks.dk.” 
 
Vi skal have din ansøgning, CV, eksamensbeviser og andre relevante bilag senest onsdag den 13. september 2017. Du bliver guidet igennem rekrutteringsprocessen, når du trykker på knappen ”Søg stillingen” under stillingsopslaget. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 38. 
 
Vi betragter forskellighed som en ressource og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen. 
 
Slots- og Kulturstyrelsen 
Slots- og Kulturstyrelsen blev dannet 1. januar 2016 ved en sammenlægning af Kulturstyrelsen og Styrelsen for Slotte og Kulturejendomme.   
 
Styrelsen yder faglig rådgivning til kulturministeren og bidrager til udformning og gennemførelse af regeringens målsætninger på kulturområdet. Ligeledes udmøntes tilskudsmidler til såvel enkeltpersoner som organisationer og institutioner, og vi indsamler, bearbejder og formidler oplysninger og resultater, der bidrager til at udvikle kulturlivet.  
Styrelsen driver og vedligeholder desuden statens slotte, haver og kulturejendomme, og gennem faglighed og innovation skaber vi en bedre udnyttelse af ressourcerne således, at der bliver mere kultur for pengene. Styrelsen har ca. 500 medarbejdere.