Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Systemejer til koordinering af applikationsudvikling
Vil du udvikle dig indenfor applikationsudvikling, vedligehold og drift af outsourcede it systemer? Og har du samtidig lyst til at blive en del af fremtidens systemejere i SKAT, som dagligt er omdrej-ningspunktet for at skabe et solidt it-fundament for finansiering af det danske samfund? Så er her en mulighed til dig. 
 
Din karriere hos os begynder med en grundig introduktion til SKATs forretningsområder, it systemer samt interne og eksterne samarbejdspartnere, som alle er relevante for arbejdet med udstilling og brug af data, bl.a. indkomst- og beskæftigelsesoplysninger, til og fra Årsopgørelsen samt eksterne myndigheder. Både introduktionen og opgaverne i jobbet vil udvikle dig til at varetage koordinering af applikationsudvikling, vedligeholdelse og drift af vores outsourcede it systemer. 
 
Du indgår i bredt samarbejde i et velfungerende, fagligt og kompetent miljø. Gennem dit samarbejde og de mange forskelligartede opgaver i stillingen, så kan du få flere faglige udviklingsmuligheder.  
 
Kvalitetsbevidst, proaktiv og serviceminded opgaveløsning 
Som systemejer har du fokus på at opnå et godt leverandørsamarbejde og sikre kontraktoverholdelsen fra start til slut. Du bliver bindeleddet mellem SKATs forretningsområder og it, og det er dig, der sikrer, at leverandørerne implementerer de forretningsmæssige behov korrekt i systemerne med omtanke for funktionalitet, teknik og økonomi.  
 
Du vil skulle arbejde med systemer, der udstiller tredjeparts data samt oplysninger fra årsopgørelses- og forskudssystemerne. Det vil derfor være en fordel, hvis du har kendskab til udstilling af data og brug af tredjeparts data. Hvis du derudover også kender lidt til indberetning af lønoplysninger samt systemet der danner årsopgørelsen, så er det naturligvis også positivt. Vi sørger dog for en grundig oplæring, og arbejdsopgaverne vil blive tilrettelagt så også ansøgere med mindre relevant erhvervserfaring kan komme i betragtning.   
 
Arbejdsopgaverne vil bl.a. være at:
 
    •      udarbejde kravspecificeringer til leverandørerne ud fra forretningsmæssige behov  
    •      anvende ITIL-processer i det daglige samarbejde med forretningsområderne og leverandørerne 
    •      udføre systemtests i samarbejde med dit team, forretningsområderne og leverandøren 
    •      sikre hurtig og effektiv håndtering af incidents, problems og changes 
    •      bidrage aktivt til governance af SKATs løsninger  
    •      sikre økonomisk effektivitet og kvalitetssikring af leverandørernes estimater og tilbud 
    •      sikre samarbejdet med vores leverandører 
 
Generalist med flair for it og samarbejde med forretningsområderne 
Vi forestiller os, at du har en god it-forståelse samt en naturlig interesse og viden om leverandør- og økonomistyring. Vi lægger vægt på et højt fagligt niveau og evne til at opnå resultater, som du kan dokumentere gennem relevant erhvervserfaring og/eller karakterer fra uddannelse.  
 
    •      Du er proaktiv, initiativrig og tager ansvar for dine opgaver, så du sikrer, at deadlines bliver
           overholdt.  
    •      Du er kommunikativt dygtig og holder af at samarbejde i et bredt fagligt miljø med både
           forretningseksperter, it-kolleger og leverandører.  
    •      Du har lyst til hele tiden at lære, og er i stand til at sætte dig ind i komplekse it-faglige og
           forretningsmæssige problemstillinger.
 
Forretnings-IT og Leverandører – din afdeling  
Vi er 8 kontorer i afdelingen Forretnings-IT og Leverandører, som omfatter SKATs udførende og strategiske it-leverandørstyring. I afdelingen er der ca. 150 ansatte. Du kan se frem til et tæt samar-bejde på tværs af kontorerne, hvor du især samarbejder med andre systemejere, platformsejere og det relaterede forretningsområde. Forretnings IT og Leverandører er en del af forretningsområdet IT og Data, hvor der er 510 ansatte. 
 
I SKAT benytter vi os af ca. 200 it-systemer til at servicere ca. 4,2 mio. skatteborgere og 700.000 virksomheder, hvor vi opkræver knap 1.000 mia. kr. Vi drifter en organisation med 6.200 ansatte fordelt i hele landet. Vi investerer massivt i it og ny teknologi og er i gang med en modernisering af vores it setup.  
 
Ansøgning og kontakt  
Ansøgning med CV og relevante dokumenter bedes sendt via linket ”Søg jobbet” senest den 1. oktober.2017. Spørgsmål besvares gerne af personaleleder Jørgen Bo Madsen på telefon 21 49 88 22. 
 
Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted bliver indtil videre Østbanegade 123, 2100 København Ø.  Som led i regeringens plan ’Fra én til syv styrelser – skatteforvaltningen 2021’ vil SKAT blive erstattet af syv nye styrelser under Skatteministeriet, som får ansvar for hver sin kerneopgave. Forretnings-IT og Leverandørstyring forventes placeret i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, som kommer til at bestå af ca. 900-1.100  medarbejdere, og får til huse i  København, Middelfart og Ålborg. Læs mere om skatteforvaltningens organisering på www.fra1til7.dk.
 
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Tiltrædelse snarest.
 
Der vil forud for ansættelse blive indhentet straffeattest.   
 
Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere, uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.   
 
Stillings-ID
106300

Ansøgningsfrist
01-10-2017

Arbejdssted
Østbanegade 123, 2100 København Ø
Kontaktperson
Jørgen Bo Madsen
21498822Del opslaget her:       
skat.dk/job kan du møde medarbejdere og se andre ledige stillinger.