Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Erfaren cheføkonom med speciale i industriøkonomi
I Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen lægger vi vægt på stærk faglighed og sætter pris på at blive udfordret i vores tænkning. Derfor har vi styrket vores specialistspor i huset, og vi vil gerne styrke vores samarbejde med eksterne eksperter på vores fagområder. Vi arbejder for velfungerende markeder, der skaber vækst og høj forbrugervelfærd. Vi er ca. 280 engagerede kollegaer, der brænder for at gøre en forskel. 
 
Arbejdsopgaver 
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen søger en cheføkonom som bl.a. skal være med til at yde sparring til styrelsen i forbindelse med sager og analyser på styrelsens fagområder, særligt konkurrenceområdet. 
 
De væsentligste opgaver forbundet med stillingen som cheføkonom er: 
• Yde sparring i styrelsens konkurrencesager 
• Videreudvikle styrelsens økonomiske metoder, der anvendes i styrelsens analysearbejde og i konkurrencesagerne 
• Deltagelse i cheføkonom-netværk 
• Deltage i peer review af konkrete sager og i mødeaktivitet i den forbindelse 
• Deltagelse i Konkurrencerådets møder 
• Afholdelse af kurser for styrelsens medarbejdere i industriøkonomi 
 
Opgaverne løses i samarbejde med styrelsens øvrige centre, styrelsens direktion og eksterne samarbejdspartnere. Stillingen kan eventuelt være på deltid, enten 10 eller 20 timer pr. uge, således at der også er plads til at varetage fx forskningsopgaver ved siden af.  
 
Stillingen refererer til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens direktør, og arbejdsopgaverne tilrettelægges i samarbejde med direktionen og chefen for Center for Markedsanalyser og Økonomi. Din ansættelse vil ske i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og AC. 
 
flere informationer om stillingen hos direktør Jakob Hald på tlf. 41 71 50 01 eller på jah@kfst.dk. 
 
Du 
Du har en økonomisk kandidatuddannelse med en omfattende teoretisk ballast og stor praktisk erfaring med økonomiske analyser fx som professor eller tilsvarende kompetenceniveau. Vi lægger vægt på betydelig erfaring indenfor industriøkonomi og reguleringsøkonomi - og også gerne anvendelse af empiriske metoder. 
 
Du kan i din hidtidige karriere have opbygget erfaring fra ansættelse i fx offentlige myndigheder eller forskningsinstitutioner, private virksomheder eller ved ansættelse i nationale eller internationale organisationer.        
 
Du kan lide at sætte faglighed i centrum og er optaget af at opnå resultater i et konstruktivt samarbejde med andre faggrupper, og du brænder for at finde løsninger, der giver størst mulig ønsket effekt på markederne, ligesom du sætter pris på samarbejde og på formidling af komplekse analyseresultater.  
 
Vi 
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen arbejder med opgaver, der er krævende og komplekse, og vi har tæt kontakt til erhvervslivet og andre myndigheder. Arbejdet foregår i et højt tempo med en stor grad af selvstændighed og initiativ. Hverdagen er præget af humor og en positiv tilgang til kolleger og nye udfordringer. Kommunikationen er ligefrem og åben, og vi lægger stor vægt på, at du hele tiden udvikler dig fagligt og personligt. Større opgaver løser vi primært i tværfaglige teams, hvor forskellige faggrupper, fx jurister og økonomer, arbejder sammen.  
 
Klik her for at læse mere om Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens arbejde for velfungerende markeder eller her for at se en profilfilm om styrelsen.  
 
Generelt 
Du søger stillingen ved at klikke på ’Søg stilling’-knappen nederst i annoncen eller via vores elektroniske ansøgningsmodul på https://www.kfst.dk/om-os/job/ledige-stillinger/. Din ansøgning med CV og eksamensbevis skal være modtaget senest den 30. oktober 2017. Samtaler forventes at finde sted i november måned. 
 
Tiltrædelse snarest muligt. 
 
Da styrelsen ønsker, at medarbejdersammensætningen afspejler sammensætningen i samfundet, opfordres alle uanset etnisk baggrund, alder og køn til at søge.