Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 

Børne- og Socialministeriet søger dygtig jurist til Jura og International 
   
Kunne du tænke dig at arbejde med juridiske opgaver og har du lyst til at indgå i en spændende og travl hverdag tæt på de politiske beslutningsprocesser? Så har vi en ledig stilling i kontoret for Jura og International til besættelse snarest.  
 
Som ansat i Kontoret for Jura og International bliver du en del af departementets afdeling for Familier, Dagtilbud og Jura, hvor vi samarbejder med det øvrige departement om at bistå børne- og socialministeren i udformningen af regeringens politik på det sociale område, på dagtilbudsområdet samt på det familieretlige område. Kontoret varetager ministeriets tværgående opgaver i forhold til lovprogram, lovproces, lovteknik og lovhøringer. Herudover har kontoret ansvaret for forvaltningsretlige spørgsmål, generelle tværgående bestemmelser i serviceloven og for retssikkerhedsloven, socialtilsynsloven og psykologloven. Vi yder juridisk bistand til ministeriets fagkontorer, og vi varetager de tværgående internationale opgaver på socialområdet i relation til både EU, FN, Nordisk ministerråd og Europarådet. 
  
Om stillingen 
Arbejdsopgaverne for den nye jurist vil bl.a. omfatte opgaver i relation til ministeriets tilsyn med kommunernes hjemtagelse af statsrefusion på servicelovsområdet, herunder gennemgang af kommunale revisionsberetninger. Herudover vil arbejdsopgaverne primært vedrøre forvaltningsretlige og socialretlige spørgsmål, herunder ministerbetjening i bred forstand, juridisk sparring med resten af departementet, lovteknik og lovproces og udarbejdelse af lovforslag og administrative retsforskrifter. Derudover vil indgå projektarbejde og besvarelse af borger- og myndighedshenvendelser samt andre former for konkret sagsbehandling.  
 
Du kommer til at arbejde tæt sammen med dygtige kolleger i kontoret, på tværs af departementets kontorer og med kolleger i vores styrelser. Kontoret består af 20 medarbejdere. Kontorets opgaver spænder vidt, og der er mulighed for at komme til at arbejde med meget forskelligartede opgaver. 
 
Vi lægger vægt på, at du  
  • er uddannet cand. jur. med et højt fagligt niveau 
  • har interesse for spændingsfeltet mellem politik og lovgivning 
  • tager ansvar og kan arbejde selvstændigt 
  • har en høj arbejdskapacitet, personlig gennemslagskraft og er initiativrig 
  • har gode samarbejdsevner og kan skabe netværk 
  • kan formulere dig klart og præcist i både skrift og tale  
 
Løn og ansættelsesvilkår 
Ansættelse sker som fuldmægtig i henhold til AC-overenskomsten. Stillingen er på fuld tid. 
 
Ansættelsesområdet er Børne- og Socialministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Børne- og Socialministeriets departement, Holmens Kanal 22, 1060 København K. 
 
Stillingen ønskes besat snarest muligt.
 
Vil du vide mere  
Du er velkommen til at kontakte kontorchef Anita Hørby på telefon 41 85 11 10 eller ahra@sm.dk eller souschef Lone Larsen på tlf. 41 85 10 28 eller lla@sm.dk for yderligere information.
 
Sådan søger du 
Ansøgning og relevant dokumentation (CV og eksamenspapirer) sendes elektronisk via stillingsopslaget på Børne- og Socialministeriets hjemmeside (www.socialministeriet.dk). 
 
Vi skal modtage din ansøgning senest fredag den 20. oktober 2017 kl. 12.00
 
Vi forventer at afholde samtaler i uge 43. 
 
Ministeriet ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed, hvorfor alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen. 
 Ansøgningsfrist:
20-10-2017

Stillingstype:
Fuldmægtig

Arbejdssted:
Holmens Kanal 22, 1060 København K

Afdeling:
Jura og International


Hjemmeside:
www.socialministeriet.dk

Kontaktperson:
Anita Hørby 41 85 11 10/ ahra@sm.dk eller Lone Larsen 41 85 10 28/ lla@sm.dk

Print

Tip en ven