Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 

Børne- og Socialministeriet søger student til Familieretskontoret 
  
Er du interesseret i familieret? Vil du lære mere om arbejdet og processerne i et ministerium? Så har vi en spændende og alsidig studenterstilling i departementets Kontor for Familier. 
 
Som ansat i Kontoret for Familier bliver du en del af departementets afdeling for Familier, Dagtilbud og Jura, der har ansvaret for udvikling af dagtilbud- og familiepolitikken samt den juridiske og internationale opgavevaretagelse i Børne- og Socialministeriet. 
 
Kontoret har det overordnede ansvar for den danske familieretlige lovgivning (herunder bl.a. forældreansvarsloven, adoptionsloven, ægteskabsloven, ægtefælleøkonomiloven og børneloven) og fungerer som dansk centralmyndighed i forhold til det konventionsretlige samarbejde på børnebortførelsesområdet. Kontoret har derfor mange snitflader til både danske og udenlandske myndigheder, og samarbejdet med disse er en vigtig del af kontorets daglige arbejde. 
 
Om stillingen 
Som student i kontoret vil du komme til at arbejde tæt sammen med de øvrige medarbejdere om løsningen af kontorets opgaver. Dine primære arbejdsopgaver vil være at bistå Koordinationsenheden for Børnebortførelser med sagsforberedelse mv., besvare borgerhenvendelser på det familieretlige område samt ad hoc opgaver i kontoret. Du vil desuden indimellem skulle hjælpe Kontoret for Dagtilbud med besvarelse af borgerhenvendelser, der indeholder juridiske spørgsmål på dagtilbudsområdet.
 
Vi tilbyder et alsidigt studenterjob med gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Vi tilbyder dig et stærkt fagligt miljø, hvor ambitioner og høj kvalitet i opgaveløsningen går hånd i hånd med kollegial sparring og en uhøjtidelig omgangsform. 
 
Du kommer til at arbejde tæt sammen med dygtige kolleger i kontoret og på tværs af departementets kontorer.  Kontoret består af 10 medarbejdere, som alle er jurister, samt 1 student.
 
Vi lægger vægt på, at du  
  • er i gang med en juridisk uddannelse og gerne har minimum et par år tilbage af dine studier 
  • er god til at strukturere processer, er grundig og overholder tidsfrister 
  • kan arbejde selvstændigt og udvise initiativ 
  • har god forståelse for forvaltningsretten 
  • har gode samarbejdsevner 
  • følger dine arbejdsopgaver til dørs 
  • sætter pris på en uformel og humoristisk omgangstone. 
 
Løn og ansættelsesvilkår 
Ansættelsen sker som studentermedhjælper i henhold til overenskomsten mellem HK-stat og Finansministeriet. Stillingen er gennemsnitligt 15 timer om ugen med mulighed for fleksibilitet i eksamensperioder. 
 
Ansættelsesområdet er Børne- og Socialministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Børne- og Socialministeriets departement, Holmens Kanal 22, 1060 København K. 
 
Stillingen ønskes besat snarest muligt.  
 
Vil du vide mere  
Du er velkommen til at kontakte fg. souschef Neel Pryds Winkel på telefon 41 85 12 79 eller fuldmægtig Kristine Kirkegaard på telefon 41 85 11 97 for yderligere information. 
 
Sådan søger du 
Ansøgning og relevant dokumentation (CV og eksamenspapirer) sendes elektronisk via stillingsopslaget på Børne- og Socialministeriets hjemmeside (www.socialministeriet.dk). 
 
Vi skal modtage din ansøgning senest onsdag den 18. oktober 2017 kl. 12.00
 
Vi forventer at afholde samtaler i uge 43 og 44. 
 
Ministeriet ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed, hvorfor alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen. 
 Ansøgningsfrist:
18-10-2017

Stillingstype:
Student

Arbejdssted:
Holmens Kanal 22, 1060 København K

Afdeling:
Familier


Hjemmeside:
www.socialministeriet.dk

Kontaktperson:
Neel Pryds Winkel 41 85 12 79/ Kristine Kirkegaard 41 85 11 97

Print

Tip en ven