Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
AC-generalist med teknisk flair og gode samarbejdsevner

Vil du være med til at forandre den måde, som den offentlige sektor arbejder med data og digitalisering på?

 

Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering er den drivende kraft i arbejdet med at udnytte mulighederne for at bruge data effektivt og innovativt til gavn for samfundet. Vi arbejder med de mest relevante data om vores land og samfund og sikrer, at offentlige data er let tilgængelige og kan kombineres på tværs. Det skaber bedre beslutningsgrundlag og mere effektive løsninger, som kommer hele samfundet til gode. Styrelsen er en del af Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet.

 

Du bliver placeret i kontoret for Fællesoffentlig Datadistribution, som har en central rolle i at gennemføre det fællesoffentlige grunddataprogram i samarbejde med de registre, der indgår i Grunddataprogrammet og med vores eksterne driftsleverandør. Fællesoffentlig Datadistribution er et af 12 kontorer i styrelsen. Kontoret vil pr. 1. november have 19 medarbejdere.

 

Dine arbejdsopgaver

Du indgår i en række styringsprocesser, som understøtter arbejdet med at gennemføre grunddataprogrammet og med at drive den fællesoffentlige Datafordeler.

 

Du skal bl.a. arbejde med at: 

 • Udarbejde beslutningsoplæg

 • Sekretariatsbetjene styregrupper

 • Udarbejde og følge op på projektplaner

 • Tilrettelægge udbud og styre kontrakter

 • Tilrettelægge og følge op på økonomi og bevillinger.

 

Om dig

Vi forestiller os at du:

 • Har en samfundsvidenskabelig, forvaltnings- eller juridisk kandidatuddannelse eller anden akademisk uddannelse

 • Har flair/interesse for data og digitalisering

 • Er god til at kommunikere mundtligt og skriftligt

 • Har lyst til og mod på at udvikle dine kompetencer som generalist indenfor en bred vifte af opgaver

 • Er god til at arbejde sammen med kolleger og eksterne samarbejdspartnere om at nå i mål med opgaverne.

 • Er nyuddannet eller har nogle få års erfaring.    

 

Vi lægger også vægt på, at du er en positiv person, der går engageret til værks og tager medansvar for kontorets samlede virke og trivsel. Du får gode muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Du bliver ansat som AC-generalist i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og akademikere i staten med mulighed for forhandling af tillæg. Ansættelsesområdet er Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet med tilhørende insti­tutioner.

 

Ønsker du yderligere oplysninger

Du kan kontakte kontorchef for Fællesoffentlig Datadistribution Georg Jensen på telefon 72 54 50 05.

 

Ansøgning

Du søger stillingen online via linket ”Søg stillingen”. Vi skal have dine oplysninger, dokumentation for uddannelse, ansøgning og CV senest den 10. november 2017. Samtaler forventes afholdt i uge 47.Ministeriet ønsker at fremme mangfoldighed, hvorfor alle uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Viden om data der effektiviserer og skaber vækst

Vi skaber effektiviseringer i den offentlige sektor og vækst i samfundet gennem udbygning af den nationale datainfrastruktur og anvendelse af data, hvor nytten er størst. Vi har fokus på, at data er let tilgængelige via en sikker distribution, og at data kan deles og anvendes af mange på tværs af den offentlige og private sektor. Vi lægger i vores arbejde stor vægt på fællesoffentlige samarbejder og udviklingen af tværoffentlige digitale sammenhænge for data.

Læs mere på www.sdfe.dk
Følg os på LinkedIn.

Sista ansökningsdag: 10-11-2017
Arbejdssted: København

Hjemmeside: http://sdfe.dkQuestions regarding the position

 
 
 
 

Del/Print


Tip en ven