Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Ambitiøse og skarpe analytikere til opbygning af ny enhed ’Business Analytics’
Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering er en drivende kraft i arbejdet med at udnytte mulighederne for at bruge data effektivt og innovativt til gavn for samfundet. Vi arbejder med væsentlige data om vores land og samfund og sikrer, at offentlige data er let tilgængelige og kan kombineres på tværs. Det skaber bedre beslutningsgrundlag og mere effektive løsninger, som kommer hele samfundet til gode. Styrelsen er en del af Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet.
 
Som led i den strategiske udvikling af SDFE skal styrelsens kontor Effektivisering etablere en tværgående enhed for strategisk forretningsudvikling, hvor de nuværende strategiske forretningsudviklere skal suppleres med en Business Analytics-funktion. Funktionen skal identificere nye potentielle strategiske forretningsområder, hvor SDFEs data kan skabe værdi for omverdenen. 
 
Derfor søger SDFE to dygtige og ambitiøse analytikere til at indgå i et team bestående af fagligt kompetente kolleger med stor indsigt i SDFEs forretning.  
 
Jobbet 
Som analytiker får du en unik mulighed for at være med til at opbygge Business analytics funktionen som ny disciplin i SDFE. Du vil sammen med dine kolleger tillige blive SDFEs faglige fyrtårn i udbredelsen af Business Analytics og andre analyseværktøjer. Du vil skulle samarbejde med et team, som står klar til at påbegynde opgaven sammen med dig.  
 
Dine primære opgaver vil være: 
 
• Udføre kvantitative analyser over brugernes dataanvendelse. 
• Udvikle databaserede analysemodeller og fortolke resultatet, evt. med analyseværktøjer som SAS Visual Analytics og SAS Visual Statistics. 
• Sikre at de relevante logningsdata om brugen af SDFEs data gøres anvendelige for forskellige typer af databaserede analyser. 
• Understøtte og styrke samarbejdet og viden om anvendelsen af data på tværs af hele SDFE. 
• Identificere og præcisere forretningsbehov i SDFE der kan understøttes af databaserede analyser. 
 
Du brænder for dataanalyser og for at gøre det muligt at kombinere data og forretningsstrategi. Du evner at kommunikere dine resultater om komplekse data til en bred vifte af interessenter. Du forstår og lytter også til de behov, som efterspørges af forretningen. Dit analytiske talent viser sig ved, at du både evner at løse forretningsproblemer og kan levere hurtige resultater. Samtidig finder du det også interessant at arbejde med udvikling af analyserne. 
 
Du tilbydes  
Du bliver en del af kontoret Effektivisering, som består af 20 fagligt dygtige medarbejdere. Kontoret har udover den tværgående Business Analytics-funktion opgaven med at sikre, at Skatteministeriets nye ejendomsvurderingsmodel lever op til ønsket om en mere præcis og gennemskuelig beregning af en ejendoms værdi.  
 
Du vil møde en kultur, som er præget af vidensdeling og samarbejde. Der er en uformel omgangstone præget af faglig begejstring, rum for åben dialog, fokus på ejerskab og engagement i forhold til opgaver, synlig ledelse samt god balance mellem arbejds- og familieliv. Du får gode muligheder for at udvikle dine faglige og personlige kompetencer. 
 
Din profil 
• Du er enten BSc eller MSc inden for f.eks. matematik, økonomi, ingeniør, datalogi eller lign. 
• Du er nyuddannet eller har et par års erfaring med databaserede analyser 
• Du har erfaring med avancerede databaserede analyser 
• Du er vant til at arbejde med store datamængder, dataudtræk, databehandling mv. og meget gerne SQL 
• Du kender til programmeringssprog og kan sætte dig ind i vores eksisterende software (SAS Visual Analytics med komponenten Visual Statistics, SAS Office Analytics) 
• Du har en god forretningsforståelse 
• Du har gode kundskaber i både dansk og engelsk 
 
Som person er du forandringsparat og nysgerrig. Du har gå-på-mod og udviser glæde ved at iværksætte. Du er analytisk og samtidig god til at have det nødvendige overblik til at kunne skære opgaverne til sammen med teamet. Du kan navigere i en virkelighed, som du selv er med til at forme og løfter de opgaver, som skal løses for at nå i mål med funktionens ambitioner. Du har gode kommunikations- og samarbejdsevner både i dit samarbejde med dine kolleger og i den sparring, der vil være med kontorets kunder. 
 
Løn- og ansættelsesvilkår  
Du bliver ansat som AC-fuldmægtig, evt. specialkonsulent afhængigt af din erfaring, i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og akademikere i staten med mulighed for forhandling af tillæg. Ansættelsesområdet er Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet med tilhørende insti¬tutioner. Tiltrædelse den 1. januar 2018. 
 
Ønsker du yderligere oplysninger 
Du kan kontakte kontorchef Brian Arreborg Hansen på telefon 7254 5202/ 2196 8241.
 
Ansøgning 
Da Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering ønsker den bedst egnede til stillingen, varetages rekrutteringsprocessen i samarbejde med Capax Recruitment. Samtaler holdes løbende. Send din ansøgning hurtigst muligt. Du søger stillingen online via linket ”Søg stillingen”. Vi skal have dine oplysninger, dokumentation for uddannelse, ansøgning og CV senest den 19. november 2017. 
 


Ministeriet ønsker at fremme mangfoldighed, hvorfor alle uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Viden om data der effektiviserer og skaber vækst

Vi skaber effektiviseringer i den offentlige sektor og vækst i samfundet gennem udbygning af den nationale datainfrastruktur og anvendelse af data, hvor nytten er størst. Vi har fokus på, at data er let tilgængelige via en sikker distribution, og at data kan deles og anvendes af mange på tværs af den offentlige og private sektor. Vi lægger i vores arbejde stor vægt på fællesoffentlige samarbejder og udviklingen af tværoffentlige digitale sammenhænge for data.

Læs mere på www.sdfe.dk
Følg os på LinkedIn.

Sista ansökningsdag: 19-11-2017
Arbejdssted: København

Hjemmeside: http://sdfe.dkQuestions regarding the position

 
 
 
 

Del/Print


Tip en ven