Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 

Børne- og Socialministeriet søger kommunikationsmedarbejder med teknisk flair og erfaring med SoMe 
 
Børne- og Socialministeriet søger en kommunikationsmedarbejder, der har mod på og evner til at drive ministeriets hjemmeside, intranet og indsats på de sociale medier. Ministeriets SoMe- og hjemmesideansvarlige skal på barsel, og vi søger derfor en medarbejder i en tidsbegrænset stilling.  
 
Om stillingen 
Vi kan tilbyde et job tæt på den politiske proces, hvor du er med til at omsætte politiske beslutninger til forandringer i menneskers hverdag. I Børne- og Socialministeriet vil du opleve høj faglighed og dedikation til arbejdet med initiativer og problemstillinger, der berører socialt udsatte borgere, personer med handicap, udsatte børn, familier og dagtilbudsområdet. 
 
Du bliver en del af presse- og kommunikationsenheden, der består af to pressemedarbejdere, en taleskriver samt en student. Afdelingen er en del af Minister- og Ledelsessekretariatet, og du refererer til pressechefen.  
 
Jobbet kræver en god portion robusthed og gode samarbejdsevner, for selvom du vil blive bedt om at tage et stort ansvar og arbejde selvstændigt, så bliver du også en del af en enhed, hvor alle hjælper hinanden og bidrager til en professionel betjening af ministeren og ministeriets fagkontorer.  
 
Vi lægger vægt på, at du: 
 
  • har dokumenteret erfaring med sociale medier og drift af hjemmesider. Det er en fordel, hvis du har erfaring med Go Basic eller Umbraco 
  • er systematisk og kan planlægge på den lange bane, men også synes det er sjovt, når tingene går rigtig stærkt 
  • har erfaring med projektledelse og kan arbejde selvstændigt med større opgaver 
  • har erfaring fra en politisk styret organisation 
  • prioriterer det gode samarbejde med de nærmeste kollegaer og ministeriets mange dygtige fagmedarbejdere og chefer. 
 
Du skal være klar til en travl og spændende hverdag, hvor du bliver en central del af kommunikations- og presseindsatsen. Der vil være grundig overdragelse, og jobbet indebærer, at du: 
 
  • kan holde ministeriets hjemmesider og intranet kørende – lige fra redigering, vedligeholdelse og udvikling til leverandørstyring 
  • følger med i medieudviklingen og forstår præmisserne for kommunikationsarbejde i en digital virkelighed 
  • vil være med til at udvikle og løfte Børne- og Socialministeriets kommunikation strategisk og på de sociale medier i samarbejde med de øvrige medarbejdere i Presse og Kommunikationsenheden 
  • er klar til at lave videoproduktion via mobile enheder. 
 
Løn- og ansættelsesvilkår  
Ansættelsen sker i henhold til relevant overenskomst. Stillingen er på fuld tid og kræver fleksibilitet i forhold til skiftende arbejdstider.
 
Ansættelsesområdet er Børne- og Socialministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Børne- og Socialministeriets departement, Holmens Kanal 22, 1060 København K. 
  
Stillingen ønskes besat  den 15. januar 2018. 
  
Vil du vide mere  
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til pressechef Martin Hein på telefon 41 85 14 83 eller e-mail mhei@sm.dk eller kommunikationsmedarbejder Britt Roslyng på telefon 41 85 11 88 eller e-mail brr@sm.dk
 
Sådan søger du   
Ansøgning og relevant dokumentation (CV og eksamensdokumentation) sendes elektronisk via stillingsopslaget på Børne- og Socialministeriets hjemmeside (www.socialministeriet.dk). 
 
Ansøgningen skal være ministeriet i hænde senest mandag den 20. november 2017 kl. 12.00.  
 
Samtaler forventes afholdt uge 47 og 48. 
 
Ministeriet ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed, hvorfor alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.  
 
 Ansøgningsfrist:
20-11-2017

Stillingstype:
Kommunikationsmedarbejder

Arbejdssted:
Holmens Kanal 22, 1060 København K

Afdeling:
Ministersekretariatet


Hjemmeside:
www.socialministeriet.dk

Kontaktperson:
Martin Hein 41 85 14 83/ mhei@sm.dk

Print

Tip en ven