Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Header billede
DMI søger specialkonsulent og to fuldmægtige med politisk forståelse
Ansøgningsfrist: 22-11-2017
Har du lyst til at bruge din politiske forståelse og erfaring med ministerbetjening til at bringe DMI’s viden i spil?  Trives du i en koordinerende rolle og med tværgående samarbejde? Og er du stærk i både processer og skriftlig kommunikation? Så søg én af stillingerne som specialkonsulent eller fuldmægtig på Danmarks Meteorologiske Institut (DMI). 
 
DU BIDRAGER TIL ET STÆRKT DMI TIL GAVN FOR SAMFUNDET 
DMI søger en specialkonsulent til instituttets politiske enhed og to fuldmægtige til direktionssekretariatet.  
 
For alle stillinger gælder, at du i et tæt samarbejde med resten af huset arbejder for den fortsatte udvikling af instituttets kerneopgaver, og du får stor mulighed for at bringe dine generalistkompetencer og gode procesforståelse i spil. DMI er en driftsorganisation med mange forskellige og stærke fagligheder, og du vil i høj grad skulle arbejde på tværs af organisationen.  
 
AMBITIØS OG SELVSTÆNDIG SPECIALKONSULENT TIL DMI’s POLITISKE ENHED 
Du vil som specialkonsulent indgå i et team på to medarbejdere, der koordinerer DMI’s sager til departementet og ministeren. Teamet er forankret i afdelingen Kommunikation & Samarbejde. 
 
Her vil du arbejde med alle politiske sager på DMI, indgå i tværgående arbejdsgrupper med andre styrelser eller ministerier og generelt bidrage til, at DMI’s viden kan skabe værdi nye steder i den offentlige og private sektor. Det vil være dit ansvar at drive processer og inddrage resten af organisationen i opgaveløsningen, ligesom du selv skal bidrage til at se løsninger og komme med nye ideer – og du skal være klar til at følge sagerne til dørs.  
 
Du har nogle års erfaring fra et relevant departement eller styrelse, hvor du har arbejdet med ministerbetjening. Du har gode generalistkompetencer og sætter dig hurtigt ind i nye fagområder. Som person arbejder du struktureret, har en god procesforståelse, og du trives med at arbejde i en koordinerende rolle. Du er god til at kommunikere – både med på skrift og generelt med kolleger – og kan træffe de nødvendige beslutninger i det daglige arbejde.
 
TO STRUKTUREREDE OG ALSIDIGE FULDMÆGTIGE TIL DIREKTIONSSEKRETARIATET 
Som en del af DMI’s Direktionssekretariat kommer du til at arbejde tæt sammen med både direktion og afdelingsledelsen på DMI. Her vil du indgå i et team af to AC-direktionssekretærer, hvor begge stillinger skal genbesættes.  
 
Hverdagen i direktionssekretariatet er desuden kendetegnet ved en høj grad af samarbejde med instituttets faglige afdelinger, og du får stor mulighed for at understøtte såvel direktion som afdelingsledelse i en hverdag, hvor mange spændende opgaver koordineres tæt.   
 
Du vil samtidig skulle bistå direktionen i det daglige arbejde med bl.a. mødeforberedelse af direktionen, udarbejdelse og opfølgning på DMI´s mål- og resultatplaner, løbende opfølgning på sager mellem departementet og DMI og bistand til chefmøder. Direktionssekretariatet er en del af Sekretariat & HR, og du får nogle gode kolleger, som alle arbejder for at understøtte DMI inden for en bred vifte af opgaver. 
 
Du har formentlig nogle få års erfaring fra en statslig styrelse eller et departement, og du trives godt i rollen som bindeled mellem faglige afdelinger, direktion og departement. Du er god til at samarbejde, har en skarp pen og formår at skrive i et præcist og letforståeligt sprog. 
 
DMI er en spændende arbejdsplads med fagligt kompetente medarbejdere med vidt forskellig uddannelse. Vi tilbyder motionsrum, massageordning, en god kantine, frugtordning samt praktisk beliggenhed som nabo til Ryparken S-togsstation. Læs mere om DMI som arbejdsplads under "Om DMI" på www.dmi.dk.      
 
Ansættelse og aflønning sker i henhold til overenskomst for akademikere i staten. Der kan forhandles individuelt løntillæg afhængig af dine kvalifikationer.   
 
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til afdelingschef Tania Engbo Dyck-Madsen på tlf. 50874884 eller e-mail ted@dmi.dk.   
 
Vi opfordrer til, at du i din ansøgning oplyser om tidligere eller aktuel beskæftigelse med frivilligt arbejde. Vi ønsker at fremme ligestilling og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset køn, alder og etnisk baggrund. 
 
Ansøgningsfristen er den 22. november 2017. Vi forventer at afholde samtaler i uge 48 og 49. Du bedes skrive hvilken af de nævnte stillinger, du ønsker at søge.
 
For at søge stillingen skal du klikke på linket ”Søg stillingen” og følge instrukserne.    
 
DMI, der er en institution under Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet, udfører prognose- og varslingstjeneste samt kontinuerlig overvågning af vejr, klima og hav, dels for at sikre menneskeliv og materielle værdier, dels for at skabe økonomisk grundlag for økonomisk og miljømæssig planlægning af samfundet. Endvidere udføres forskning og udvikling inden for DMI's fagområder.