Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Header billede
Fagligt dygtig chefkonsulent med speciale i aftale- og kontraktret til DMI
Ansøgningsfrist: 26-11-2017
DMI søger en erfaren aftale- og kontraktjurist på chefkonsulent-niveau med viden om internationale forvaltningsaftaler og lyst til at arbejde med implementering af persondataforordningen.  
 
Stillingen er organisatorisk forankret i Sekretariat & HR, men opgaverne spænder vidt og samarbejdsfladerne berører hele instituttet. Derudover vil du få et godt netværk i ministeriet. 
 
Dine arbejdsopgaver 
 • Løbende at vejlede og rådgive i forhold til kontrakter, samarbejdsaftaler og internationale forvaltningsaftaler mv., herunder bistand til udarbejdelse af nye aftaler inden for: 
   a)DMI’s Forsknings- og udviklingsområde (tilskudsfinansieret forskning og aktiviteter) 
   b)DMI’s kommercielle virksomhed (indtægtsdækket virksomhed) 
 • Finde, etablere og implementere et kontraktstyringsværktøj til DMI’s aftalekompleks, herunder DMI’s IT infrastruktur og observationsnetværk mv. 
 • Rådgive om og medvirke til varetagelse af DMI’s juridiske interesser i internationale fora og samarbejder, herunder fx EUMETSAT og NordMet mv.  
 • I samarbejde med ministeriets koncernfælles databeskyttelsesrådgiver (DPO) at sikre, at DMI lever op til persondataforordningen  
 • Generel bistand og rådgivning på andre for stillingen relevante områder, herunder fx til ledelsesrapportering og departementsbetjening mv. 
 
Dine kompetencer: 
Du har en juridisk akademisk uddannelse på kandidatniveau, eller evt. en anden relevant uddannelsesbaggrund, som matcher stillingsindholdet.  
 
Derudover har du: 
 • Dokumenteret erfaring ift. kontrakt- og aftaleret, herunder i relation til internationale forvaltningsaftaler mv. 
 • Du har et godt kendskab til persondatalovgivningen 
 • Stærke juridiske og analytiske kompetencer 
 • Lyst til at rådgive og vejlede dedikerede kollegaer på tværs af fagligheder 
 • Gode formidlingsevner på dansk og engelsk, herunder evnen til at kommunikere komplekse problemstillinger på en struktureret og letforståelig måde 
 
Du trives i rollen som faglig ekspert, hvor rådgivning på højt fagligt niveau går hånd-i-hånd med en god serviceforståelse. Du skal endvidere være god til at skabe overblik og sammenhæng til trods for stor kompleksitet og trives med mange bolde i luften på samme tid.  
 
DMI er en spændende arbejdsplads med fagligt kompetente medarbejdere med vidt forskellig uddannelse. Vi tilbyder motionsrum, massageordning, en god kantine, frugtordning samt praktisk beliggenhed som nabo til Ryparken S-togsstation. Læs mere om DMI som arbejdsplads under "Om DMI" på www.dmi.dk.      
 
Ansættelse og aflønning  
Stillingen ønskes besat snarest. Ansættelse og aflønning sker i henhold til overenskomst for akademikere i staten. Stillingen ønskes besat på chefkonsulent-niveau. 
 
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til specialkonsulent Linda Hebeltoft Bergstrøm på tlf. 39157521 eller e-mail lbe@dmi.dk.   
 
Vi opfordrer til, at du i din ansøgning oplyser om tidligere eller aktuel beskæftigelse med frivilligt arbejde. Vi ønsker at fremme ligestilling og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset køn, alder og etnisk baggrund. 
 
Ansøgningsfristen er forlænget til den 26. november 2017. 
 
For at søge stillingen skal du klikke på linket ”Søg stillingen” og følge instrukserne.    
 
DMI, der er en institution under Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet, udfører prognose- og varslingstjeneste samt kontinuerlig overvågning af vejr, klima og hav, dels for at sikre menneskeliv og materielle værdier, dels for at skabe økonomisk grundlag for økonomisk og miljømæssig planlægning af samfundet. Endvidere udføres forskning og udvikling inden for DMI's fagområder.