Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
AC-medarbejder til tværoffentlige dataprojekter (barselsvikariat 1 år)
Vi søger en medarbejder til udmøntning af projekter under den Fællesoffentlige Digitaliseringsstrategi. 
 
Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering er den drivende kraft i arbejdet med at udnytte mulighederne for at bruge data effektivt og innovativt til gavn for samfundet. Vi arbejder med de mest relevante data om vores land og samfund og sikrer, at offentlige data er let tilgængelige og kan kombineres på tværs. Det skaber bedre beslutningsgrundlag og mere effektive løsninger, som kommer hele samfundet til gode. Styrelsen er en del af Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet. 
 
Du kommer til at indgå i Sekretariatet for Terræn, Klima og Vand, der organisatorisk er placeret i Kontoret for Datasamarbejder. Sekretariatet har til opgave at sikre gennemførelse af ét af initiativerne i den Fællesoffentlige Digitaliseringsstrategi, Fælles data om terræn, klima og vand. Initiativet arbejder med data relateret til vandets kredsløb, og projekterne under initiativet gennemføres i samarbejde med en lang række myndigheder og private aktører.  
 
Kontoret for Datasamarbejder er ét af 12 kontorer i styrelsen og har 25 medarbejdere. 
 
Dine arbejdsopgaver  
Du skal bl.a. arbejde med: 
  • Generalistarbejde i en politisk styret organisation 
  • Være med til at drive et eller flere projekter i Initiativ 6.1 Fælles data om terræn, klima og vand 
  • Indgå i sekretariatets arbejde på lige fod med sekretariatets øvrige opgaver, herunder varetage horisontale opgaver inden for Initiativ 6.1.
Om dig  
Du har en akademisk uddannelse inden for fx geografi, statskundskab eller forvaltning. Derudover: 
  • det er en fordel men ikke et krav at du har erfaring med projektledelse fra staten eller i en større organisation. 
  • det er en fordel, hvis du har viden om eller kendskab til den offentlige datadagsorden, vandforvaltning eller klimatilpasninger.  
  • du er analytisk, har gennemslagskraft og mod på at sætte dig ind i komplekse dagsordener og tekniske løsninger. 
  • du er god til at samarbejde og drive processer på områder, hvor der ofte er mange forskelligrettede interesser og hensyn.  
  •  
Du får gode muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt, og du vil indgå i et dynamisk team med højt humør, hvor vi sætter en ære i at lære sammen og af hinanden.  
 
Løn- og ansættelsesvilkår  
Du bliver ansat som AC-medarbejder i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og akademikere i staten med mulighed for forhandling af tillæg. Ansættelsesområdet er Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet med tilhørende insti¬tutioner. Tiltrædelse 1. januar 2018. Vikariatet udløber 31. december 2018. 
 
Ønsker du yderligere oplysninger 
Du kan kontakte kontorchef Thomas Ilum Damsgaard på telefon 4133 9464 eller sekretariatsleder Janus Gohr Mørk på telefon 2671 2025.  
 
Ansøgning 
Du søger stillingen online via linket ”Søg stillingen”. Vi skal have dine oplysninger, dokumentation for uddannelse, ansøgning og CV senest den 20. november. Samtaler forventes afholdt i d. 27. og 28. november 2017. 
 


Ministeriet ønsker at fremme mangfoldighed, hvorfor alle uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Viden om data der effektiviserer og skaber vækst

Vi skaber effektiviseringer i den offentlige sektor og vækst i samfundet gennem udbygning af den nationale datainfrastruktur og anvendelse af data, hvor nytten er størst. Vi har fokus på, at data er let tilgængelige via en sikker distribution, og at data kan deles og anvendes af mange på tværs af den offentlige og private sektor. Vi lægger i vores arbejde stor vægt på fællesoffentlige samarbejder og udviklingen af tværoffentlige digitale sammenhænge for data.

Læs mere på www.sdfe.dk
Følg os på LinkedIn.

Sista ansökningsdag: 20-11-2017
Arbejdssted: København

Hjemmeside: http://sdfe.dkQuestions regarding the position

 
 
 
 

Del/Print


Tip en ven