Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Studentermedarbejder søges til informationsformidling og administrative opgaver
Styrelsen for Forskning og Uddannelse søger en studentermedhjælper i Internationale Uddannelsesprogrammer til at bistå os i vores arbejde med at administrere, udvikle og informere om tilskud til udveksling og internationale projekter. Arbejdsområdet vil hovedsageligt være programmer og ordninger inden for erhvervsuddannelsesområdet. 
 
Om stillingen  
Som studentermedhjælper i kontoret vil arbejdsopgaverne blandt andet omfatte: 
  • Administrative opgaver relateret til tilskudsprogrammer og ordninger 
  • Information og formidling vedrørende programmerne, heriblandt forberedelse af informationsmøder og seminarer  
  • Kommunikative opgaver, herunder redigering af hjemmeside, udarbejde informationsmateriale samt besvarelse af henvendelser fra programmernes brugere    
 
Om dig 
Du er godt i gang med en videregående uddannelse inden for eksempelvis samfundsvidenskab eller humaniora, evt. med fokus på kommunikation, forvaltning eller lignende. 
 
Derudover er det væsentligt, at du:     
  • Har interesse for internationale udvekslings- og praktikophold 
  • Har gode sprogkundskaber i dansk og engelsk, såvel mundtligt som skriftligt 
  • Er dygtig til at skrive – både mindre artikler og tekster til web 
  • Er erfaren bruger af MS Office-pakken 
  • Har flair for administrative opgaver 
 
Du skal have mod på et udfordrende job i et politisk miljø, hvor hverdagen er dynamisk og omskiftelig. Det er vigtigt, at du er selvstændig, fleksibel, serviceminded og opsøgende i forhold til opgaverne, og at du er omhyggelig og kvalitetsbevidst omkring det, du leverer. Kendskab til CMS-systemer og webredigering er en fordel, men ikke et krav. 
 
Din nye hverdag  
Du kommer til at arbejde i Internationale Uddannelsesprogrammer, som varetager administrationen af blandt andet EU’s og Nordisk Ministerråds uddannelsesprogrammer (f.eks. Erasmus+). Kontoret består i dag af 32 medarbejdere med forskellige uddannelsesmæssige baggrunde, hvoraf fem er studentermedhjælpere.   
 
Du ansættes i Uddannelses- og Forskningsministeriet efter overenskomst mellem Finansministeriet, OAO-S-Fællesoverenskomsten og HK-overenskomsten. Den ugentlige arbejdstid er 15 timer. Det er en forudsætning, at du er aktiv studerende. 
 
Stillingen er for en periode på 12 måneder.  
 
Vil du vide mere om stillingen med fokus på programmer inden for erhvervsuddannelsesområdet, så kontakt specialkonsulent Lars Møller Bentsen på telefonnummer 72 31 89 26 eller på e-mail: lmb@ufm.dk. 
 
Søg stillingen  
Klik på knappen ”søg stillingen” eller søg via vores hjemmeside www.ufm.dk/job-i-ministeriet. Din ansøgning mv., skal være uploadet senest torsdag d. 23. november 2017 kl. 12.00
 
Vi forventer at holde samtaler i uge 48. 
 
Tiltrædelse den 1. december 2017 eller snarest derefter. 
 
Uddannelses- og Forskningsministeriet ønsker at fremme ligestilling i alle dens aspekter. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Uddannelses- og Forskningsministeriet er medlem af Foreningen Nydansker. 

Styrelsen for Forskning og Uddannelse er en del af Uddannelses- og Forskningsministeriet, der arbejder for høj vækst og ny indsigt gennem fremragende uddannelse og forskning. Uddannelses- og Forskningsministeriet har ansvar for de videregående uddannelser, forskning og SU-området og har et samlet budget på godt 50 mia. kr. 


Application deadline:
23-11-2017

Arbejdssted:
Styrelsen for Forskning og Uddannelse, Bredgade 40, 1260 København K.

Hjemmeside:
www.ufm.dkKontaktpersoner:
Lars Møller Bentsen
Specielkonsulent
72 31 89 26