Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Kontorchef til Direktionssekretariatet i Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte
Kan du stå i spidsen for en effektiv direktionsbetjening og skabe fremdrift i organisationsudvikling samt strategiimplementering? Har du fokus på relationer og er du god til at skabe et tillidsfuldt samarbejde både internt og eksternt? Så har vi en spændende stilling til dig. 
 
Vi skaber fundamentet for fremtiden 
Viden er det, vi skal leve af i fremtiden. I Uddannelses- og Forskningsministeriet arbejder vi derfor på at gøre uddannelse og forskning endnu bedre, så nye idéer kan spire og skabe vækst.  
 
I Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte har vi ansvaret for dialog, rådgivning og tilsyn med de institutioner, der ligger under ministeriet. Derudover har vi blandt andet ansvaret for Statens Uddannelsesstøtte, udbetaling af tilskud og bevillinger til institutioner og forskere samt udvikling og drift af studieadministrative it-systemer. Et godt samarbejde internt og eksternt er afgørende for, at vi i fællesskab kan udvikle området og skabe de bedste rammer for videregående uddannelser, forskning og innovation i Danmark. Vores mål er at levere rådgivning og service af høj kvalitet samt at skabe værdi ved at løse vores driftsopgaver effektivt.  
 
Et direktionssekretariat med fokus på klar kommunikation, et stærkt samarbejde og effektiv direktionsbetjening 
Direktionssekretariatet varetager den interne koordinering og opfølgning på sager. Du skal derfor stå i spidsen for, at direktionsbetjeningen er effektiv og løses på højt niveau, herunder at medvirke til en professionel forberedelse af direktionens mødeaktiviteter. Direktionssekretariatet understøtter endvidere direktionens fokus på udvikling af organisationen og ledelsen i styrelsen. Det kræver en sikker fornemmelse for styrelsens aktuelle form, fremtidige udfordringer samt for relevante indsatser og konkrete aktiviteter. Da direktionssekretariatet skal binde mange ting sammen på tværs af organisationen, er det vigtigt, at du er fagligt skarp, opsøgende, imødekommende og tillidsvækkende, og at du er god til at kommunikere. 
 
Som chef for direktionssekretariatet skaber du overblik og fremdrift i kontoret og sikrer den faglige og personalemæssige ledelse af direktionssekretariatets seks medarbejdere. Du skal derudover kunne samarbejde med mange forskellige aktører og have et klart strategisk perspektiv på opgaveløsningen. 
 
Om dig   
Du har en relevant akademisk uddannelsesmæssig baggrund og gerne erfaring indenfor de videregående uddannelser og forskning. Det vil være en fordel, hvis du har ledelseserfaring fra centraladministrationen, anden politisk ledet organisation eller det private erhvervsliv. Endvidere forventes det, at du har betydelig erfaring med koordinering, direktions- eller ledelsesbetjening og relationsarbejde. Det vil ligeledes være en fordel, hvis du har erfaring med organisations- og ledelsesudvikling. 
 
Du skal arbejde i et miljø, hvor du udfordres fagligt og personligt, og hvor vi forventer, at du:   
  • har solide ledelseskompetencer med lyst til og flair for personaleledelse   
  • er god til at kommunikere præcist i skrift og tale   
  • har gennemslagskraft og evner at lytte   
  • kan arbejde med strategisk perspektiv og understøtte strategiimplementering 
  • har gode samarbejdsevner og prioriterer en god og ligeværdig dialog med dine samarbejdsparter   
  • interesserer dig for både udviklings- og driftsopgaver.   
Du vil indgå i chefkredsen i Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte, og det forventes, at du bidrager aktivt til styrelsens fortsatte udvikling.   
 
En ambitiøs og social arbejdsplads   
Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads med dedikerede og fagligt stærke kollegaer, hvor vi prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen. Vi mener nemlig, at en god kultur med dialog og samarbejde er forudsætningen for, at vi lykkes.  
 
Du skal lede direktionssekretariatet i Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte og du refererer til styrelsens direktør.  
 
Du ansættes i Uddannelses- og Forskningsministeriets koncern i henhold til gældende rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten. Stillingen er indplaceret i løngruppe 1 på åremål. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer. Hvis du i forvejen er tjenestemand, ansættes du som tjenestemand i lønramme 37 på åremål. For tjenestemænd stiles ansøgningen til Dronningen.   
 
Vil du vide mere om stillingen, så kontakt direktør Nikolaj Veje på telefonnummer 7231 8600 eller på e-mail nve@ufm.dk. 
 
Søg stillingen   
Klik på knappen ”søg stillingen” eller søg via vores hjemmeside ufm.dk/job-i-ministeriet og upload din ansøgning mv. senest torsdag den 30. november 2017. 
 
Vi forventer at holde 1. samtalerunde i uge 49 og 2. samtalerunde i uge 50. Mellem 1. og 2. samtalerunde gennemføres en ledertest af udvalgte kandidater hos Genitor ApS, som ligeledes deltager i 2. samtalerunde.   
Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Uddannelses- og Forskningsministeriet er medlem af foreningen Nydansker.   
Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte er en del af Uddannelses- og Forskningsministeriet, der arbejder for høj vækst og ny indsigt gennem fremragende uddannelse og forskning. Uddannelses- og Forskningsministeriet har ansvar for de videregående uddannelser, forskning og SU-området og har et samlet budget på godt 50 mia. kr. 


Application deadline:
30-11-2017

Arbejdssted:
Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte, Bredgade 43, 1260 København K.

Hjemmeside:
www.ufm.dkKontaktpersoner:
Nikolaj Veje
Direktør
72318600