Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Jurist til Forbruger Europa

Vil du gøre en forskel for danske forbrugere og hjælpe dem i sager mod udenlandske virksomheder? Og vil du være ekspert i internationale forbrugerrettigheder og formidle dem, så de giver mening for andre? Så har vi brug for dig i Forbruger Europa i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

ARBEJDSOPGAVER
Dine primære arbejdsopgaver bliver at hjælpe forbrugere, når de handler og rejser på tværs af europæiske grænser og behandle konkrete klagesager mod udenlandske virksomheder. Du får mulighed for at samarbejde internationalt med de øvrige Forbruger Europa-kontorer, der er fordelt i 29 lande. 

Arbejdsopgaverne indebærer bl.a.:

  • Behandling af forbrugerklagesager i samarbejde med Forbruger Europas 29 centre i de øvrige EU-lande, Norge og Island
  • Telefonisk og skriftlig forbrugervejledning
  • Deltagelse i EU-projekter og i møder i EU-netværket
  • Aktiv involvering i Forbruger Europas kommunikationsopgaver
  • Tæt kontakt til Forbruger Europas mange samarbejdspartnere, fx Forbrugerombudsmanden, danske klagenævn og forbruger- og erhvervsorganisationer    

Du bliver en del af et team af jurister, studentermedhjælpere, kommunikations- og administrative medarbejdere, der løser Forbruger Europas mange spændende opgaver i fællesskab.

DU
Er cand.jur. eller cand.merc.jur. Vi lægger især vægt på, at du har interesse for forbrugerrettigheder og EU-ret og et godt kendskab til formueret. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med at behandle forbrugerklagesager.  

Har gode formidlingsevner og er i stand til at kommunikere jura, så alle kan forstå det - både i den direkte kontakt med forbrugerne og via vores medier.

Deltager i forskellige aktiviteter på EU-niveau. Derfor får du også mulighed for at rejse min. 1-2 gange om året og mødes med internationale kollegaer og samarbejdspartnere.

Er analytisk orienteret, ønsker at skabe resultater og kan lide at arbejde i et fagligt udfordrende miljø. Du arbejder selvstændigt, men sætter også pris på at være en del af et velfungerende team. Du har gennemslagskraft og har styr på engelsk i både skrift og tale.  

VI
Vi er 11 medarbejdere i Forbruger Europa, og vi er en del af Forbrugerpolitisk Center, der varetager Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens forbrugerpolitiske aktiviteter.

Forbruger Europa er delvist finansieret af Europa-Kommissionen og er en del af et europæisk netværk, der har til formål at bistå forbrugere med vejledning og information i forbindelse med grænseoverskridende juridiske spørgsmål og klager.

Vores opgaver er krævende og komplekse, og vi har tæt kontakt til Forbruger Europas øvrige centre, EU-institutioner og erhvervslivet, samtidig med at vores indsats også har betydning for den enkelte borger.

Hverdagen er præget af humor, en uformel omgangstone og godt samarbejde. Kommunikationen er åben og respektfuld, og vi lægger stor vægt på, at du hele tiden udvikler dig fagligt og personligt.

GENERELT
Du vil blive ansat som fuldmægtig efter gældende AC-overenskomst. Du søger stillingen via vores elektroniske ansøgningsmodul på https://www.kfst.dk/om-os/job/ledige-stillinger/. Din ansøgning med CV og eksamensbevis skal være modtaget senest 08. marts 2024.  

For flere oplysninger om stillingen kontakt specialkonsulent Claudia Lander Selck på tlf. 41715106.  Tiltrædelse snarest muligt. 

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen arbejder for velfungerende markeder, der skaber vækst og høj forbrugervelfærd. Vi er cirka 350 engagerede kollegaer, der brænder for at gøre en forskel. Vi værdsætter høj faglighed, og vi styrer efter, at vores arbejde skal have reel effekt for danske forbrugere og virksomheder. Vi stræber efter at være de bedste på de områder, vi har ansvar for. Det skal være sjovt, udfordrende og udviklende at gå på arbejde.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet.  Vi arbejder med konkurrence, forbrugerforhold og udbud, og vi fører tilsyn med vandselskaber. Alt sammen for at skabe mere velfungerende markeder til gavn for de danske forbrugere. Vi er sekretariat for en række nævn og råd, og sammen med Konkurrencerådet udgør Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen en uafhængig konkurrencemyndighed.

I Erhvervsministeriet tror vi på, at et inkluderende, mangfoldigt arbejdsmiljø styrker opgaveløsningen. Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Vi opfordrer alle til at søge stillingen uanset alder, køn, handicap, seksualitet, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Application due
08-03-2024

Start date


Work hours


Position category


Position type

Workplace


Contact
[Project.ContactPerson1.ProfileImage-]
 
contacticon
contacticon
[Project.ContactPerson2.ProfileImage-]
 
contacticon
contacticon
[Project.ContactPerson3.ProfileImage-]
 
contacticon
contacticon
[Project.ContactPerson4.ProfileImage-]
 
contacticon
contacticon
Follow us