To mennesker står med siden til og taler
Entreprisestyrer med erfaring i projektstyring - barselsvikariat

Vil du være med til at sikre god og effektiv entreprisestyring i driften af statens veje? Så kan et job i Entreprisestyring Øst være lige noget for dig.
 
Hos Vejdirektoratet arbejder vi hver dag for at skabe sammenhæng for de mange trafikanter, der benytter de danske statsveje.

Entreprisestyring Øst søger en entreprisestyrer til et barselsvikariat til vores kontor i enten Fløng eller Næstved. Forventet opstart er 1. maj 2024 og 12 måneder frem. 

Om stillingen

Som entreprisestyrer bliver du en del af entreprisestyringen af driftsprojekter på statsvejene. 

Du skal varetage entreprisestyringsopgaver i flere kontrakter samtidig og inden for forskellige fagområder.

Som entreprisestyrer vil du få brug for dine projektstyringfærdigheder, din tekniske forståelse og vores nye digitale værktøjer (GPS-tracker, BIM-teknologi, osv.). 

Du vil også komme til at indgå i et fælles netværk, som arbejder med udvikling og effektivisering af entreprisestyringen på tværs af Danmark.

Din profil - procesorinteret og erfaring med entreprisestyring 

Som entreprisestyrer er du uddannet teknikker, landskabsingeniør eller har en anden naturvidenskabelig uddannelse som f.eks. ingeniør eller geolog. 

Du har kendskab til styring af entreprenører eller har arbejdet som projektleder.

Derudover ser vi gerne, at du kan:

  • styre processer og bringe dem i mål indenfor aftalt tid og kvalitet  
  • arbejde med digitale værktøjer og systemer
  • evner at skabe en god og konstruktiv dialog med alle interessenter i et projekt, herunder entreprenører, rådgivere, naboer m.m. 
  • arbejde systematisk og struktureret samtidig med, at du kan finde kreative løsninger
  • bevare overblikket i en alsidig og til tider uforudsigelig hverdag
  • kommunikere godt både i skrift og tale

Vi ser gerne, at du byder ind med din faglighed - også i forhold til andre opgaver i vores afdeling. Vi hjælpes nemlig ad og sørger for, at vores fælles projekter kommer i mål,” fortæller afdelingsleder Kim Heidemann Jansen.

Velkommen til Entreprisestyring Øst

I Vejdirektoratets Entreprisestyring Øst er vi 30 engagerede medarbejdere, der arbejder med entreprisestyring af opgaver indenfor statsligt byggeri samt anlæg, drift og vedligeholdelse af statens veje øst for Storebælt. 

Vi arbejder både fra forskellige kontorer og hjemmefra. Vi har en humørfyldt og positiv tilgang til andre mennesker. Vi arbejder tæt sammen med vores kolleger i Entreprisestyring Vest.
 
Vi er ikke så formelle hos os, men sætter pris på en åben tone. Vi er positive og hjælpsomme og håber du har lyst til at blive en del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab,” afslutter afdelingsleder Kim Heidemann Jansen.

Dine løn- og ansættelsesvilkår

Du bliver ansat og aflønnet efter gældende statslig overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg afhængig af kvalifikationer.

Der er forventet opstart i stillingen den 1. maj 2024 og 12 måneder frem. 

Ansættelsen er betinget af et gyldigt kørekort (kategori B).
 
Ansættelsesområde vil være Transportministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Tjenestested for stillingen er Vejdirektoratet, Guldalderen 12, 2640 Hedehusene (Fløng) eller Toldbuen 6, 4700 Næstved.

Læs mere

Vil du vide mere om Vejdirektoratet og om, hvad det vil sige at arbejde hos os, kan du læse mere om vore opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk.
 
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Kim Heidemann Jansen på telefon 22725467 eller kbja@vd.dk.   

Er du interesseret?

Send dit CV og ansøgning senest den 1. marts 2024. Vi forventer at afholde samtaler løbende, så søg stillingen i dag! 

Søg stillingen ved at trykke på linket ”Søg stillingen” eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk 

Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen. 

Application due
01-03-2024

Start date
01-05-2024

Work hours
Fuldtid

Position category
Entreprisestyrer

Workplace
Hedehusene eller Næstved

Contact
[Project.ContactPerson1.ProfileImage-]
[Project.ContactPerson2.ProfileImage-]
[Project.ContactPerson3.ProfileImage-]
[Project.ContactPerson4.ProfileImage-]