Jurist søges til spændende opgaver inden for lotterier

Som jurist i Spillemyndigheden administrerer du spillelovgivningen i samarbejde med kompetente kolleger. Spillemyndigheden sikrer rammerne for fair spil i Danmark og giver vejledning til spiludbydere med tilladelse til udbud af spil.

I Spillemyndigheden får du et job i en spændende branche, der er i stor udvikling. Du vil få en vigtig rolle i arbejdet med at sikre, at tilladelsesindehaverne efterlever lovgivningen. 

Bliv ekspert i reglerne inden for lotterier
Du vil arbejde inden for lovgivningen på området for almennyttige lotterier og monopollotterier. Du vil få indblik i de forskellige juridiske områder, som kontoret Lotteri og Landbaseret Spil varetager og være med til at udvikle og føre tilsyn på områderne. Din arbejdsdag i Spillemyndigheden vil generelt indebære et tæt samarbejde med kolleger i kontoret og på tværs af organisationen.

De primære arbejdsopgaver vil bestå i at:

 • Implementere ny lovgivning samt definere arbejdsgangene på området for almennyttige lotterier.
 • Udstede tilladelser og føre tilsyn med lotterierne i Danmark.
 • Udarbejde juridiske notater, foretage lovfortolkning og juridisk sagsbehandling samt opdatere kontorets procesbeskrivelser mv.
 • Deltage i planlægning af tilsyn ud fra en risikobaseret tilgang.
 • Sparre med jurister og sagsbehandlere i kontoret.
 • Kontakt til branchen og deltagelse i møder med branchen.
 • Mulighed for deltagelse i Spillemyndighedens tværgående arbejdsgrupper inden for fx markedsføring, ansvarligt spil og ulovligt spil.

Du bliver en del af kontoret Lotteri og Landbaseret Spil, som har ansvaret for:

 • De danske monopoler (Danske Lotteri Spil A/S, Det Danske Klasselotteri A/S, Fonden for Alm. Danske Vare- og Industrilotteri og Landbrugslotteriet)
 • Almennyttige lotterier
 • De syv landbaserede (fysiske) kasinoer i Danmark
 • Gevinstgivende spilleautomater i spillehaller og restaurationer
 • Offentligt hasardspil i turneringsform (poker)

Engageret og dygtig formidler
Din uddannelsesmæssige baggrund er cand.jur. eller lignende. Både nyuddannede og erfarne kan komme i betragtning. Vigtigst er det, at du er engageret, nysgerrig på fagområdet og har juridisk forståelse.

Vi lægger vægt på, at du er en dygtig og velformuleret formidler, som kan kommunikere klart både i skrift og tale.

Vi bygger vores arbejde på høj faglighed og stort engagement og forventer, at du har et godt overblik, er struktureret og sætter en ære i at levere arbejde af høj kvalitet. Som person er du serviceminded, effektiv og en holdspiller med gode samarbejdsevner, som også kan arbejde selvstændigt.

Ambitiøs styrelse med højt til loftet
I Spillemyndigheden arbejder vi for at sikre rammerne omkring et ansvarligt, fair og velreguleret spilmarked til gavn for spillere, spiludbydere og for samfundet. Åbenhed og dialog er kendetegnende for den måde, vi arbejder på. Udviklingen og nye trends inden for spilverdenen stiller krav til vores ekspertise og evne til at agere fremsynet. De mange spændende og udfordrende arbejdsområder går hånd i hånd med vores høje faglighed. Vi vægter samarbejde, trivsel og gensidig respekt højt, og vores gode resultater bliver skabt af en kombination af arbejdsglæde, nysgerrighed og engagement.

Spillemyndigheden er en styrelse i Skatteministeriets koncern.

Ansøgning og ansættelse
Ansøgning med CV og eksamenspapirer bedes sendt via linket 'Søg stillingen' snarest muligt, og senest den 30. april 2024 kl. 12.00.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:

 • Kontorchef Richard Nørgaard på tlf. 72371557 eller på mail rn@spillemyndigheden.dk
 • Souschef Stella Lønsmann på tlf. 72373419 eller på mail stl@spillemyndigheden.dk

Vi forventer at afholde samtaler mandag den 6. maj 2024. Ved eventuel indkaldelse til anden samtale bliver der gennemført en test som led i ansættelsesproceduren. 

Stillingen er med tiltrædelse 1. august 2024 eller snarest muligt.

Løn og ansættelsesvilkår
Du ansættes efter gældende overenskomst mellem Akademikernes Centralorganisation og Finansministeriet. Tjenestestedet vil være Englandsgade 25, 5000 Odense C.

Ansættelsesområde
Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Læs mere om os på Spillemyndigheden.dk og på LinkedIn.com.

Om Spillemyndigheden

’Vi sikrer rammerne for et fair spilmarked’

Spillemyndigheden har til opgave at sikre et ansvarligt, fair og velreguleret spilmarked til gavn for spillere og spiludbydere. Vi udsteder de relevante tilladelser til spiludbud i Danmark, og vi fører et risikobaseret tilsyn med området.

Vi udfører analyser af spilmarkedet, og vi leverer klar og gennemskuelig vejledning og information. Det er en forudsætning for vores arbejde, at vi er fremsynede og handlekraftige i forhold til den hastige udvikling på markedet. Derfor udveksler vi viden og erfaring med andre lande om spiludbud og spilregulering.

Åbenhed og dialog er kendetegnende for den måde, vi arbejder på. Vi har fokus på at have et konstruktivt samarbejde med vores interessenter, og vores ledere og medarbejdere løser vores mange udfordrende opgaver professionelt og med stort engagement. Vores ekspertise går hånd i hånd med vores dedikation til at sikre et lovligt og trygt spilmarked i Danmark.

Vi tager ansvar, og vi samarbejder – om den samlede opgave og i de daglige beslutninger. Sammen med de andre styrelser under Skatteministeriet sikrer Spillemyndigheden fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor. Er det dig?

Læs mere om Spillemyndigheden på www.spillemyndigheden.dk

Spillemyndigheden opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, seksuel orientering, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Stillings-ID
178516

Application due
30-04-2024

Start date
01-08-2024

Work hours


Workplace
Fyn

Workplace
Englandsgade 25, 5000 Odense C

Contact
Richard Nørgaard 
Kontorchef
contacticon 72371557
contacticon
Stella Lønsmann 
Chefkonsulent
contacticon 72373419
contacticon
 
contacticon
contacticon
 
contacticon
contacticon


Follow us