Ny kollega til tværgående udbud og analyser for hele staten

Udbud og gode indkøb på den helt store skala – er det noget for dig? Vil du være på en arbejdsplads, hvor vi sammen får de gode idéer til at leve og kontinuerligt arbejder for at understøtte hele staten i gode løsninger? Har du lyst til at gøre en forskel og bidrage til at gøre statens indkøb mere effektive og bæredygtige? Statens Indkøb i Økonomistyrelsen søger lige nu fuldmægtige til udbud og analyser.

Om stillingen

Din nye arbejdsplads vil være i Statens Indkøb i Økonomistyrelsen, som arbejder for at udvikle og professionalisere indkøb i den offentlige sektor. Vi betjener finansministeren i sager på indkøbsområdet og har ansvar for at definere og implementere regeringens indkøbspolitik i tæt kontakt med de andre statslige institutioner og resten af den offentlige sektor. Vi er dermed et knudepunkt for det samlede offentlige indkøb på ca. 415 mia. kroner årligt. Vi gennemfører udbud og analyser og har fokus på det gode leverandørsamarbejde i vores kontraktstyring.

Du vil blive en del af et stærkt fagligt miljø i Center for Indkøb og Udbud og vil komme til at arbejde sammen med kollegaer, der beskæftiger sig med strategiske, kommercielle, juridiske, økonomiske og politiske aspekter af indkøb.

Vi prioriterer, at du får spændende arbejdsopgaver samt faglig og personlig udvikling. Dine primære arbejdsopgaver og ansvarsområder vil være:

  • Projektleder eller deltager i projektteams på statens strategisk vigtige udbud, hvor kommercielle, juridiske, grønne og brugerorienterede aspekter skal forenes. Det kan eksempelvis være udbud af statens rammeaftaler
  • Analyser, som skal anvise veje til at optimere det statslige indkøb
  • Deltage i implementeringen af regeringens politiske målsætninger om bl.a. grønne indkøb og opbygning af morgendagens offentlige indkøbsfunktion.

Derudover kan du få opgaver som eksempelvis kontraktsyring af store fællesstatslige aftaler, minister- og direktionsbetjening, herunder udarbejdelse af ledelsesinformation, beslutningsoplæg, præsentationer og lignende.

Om dig

Du har en relevant videregående uddannelse, f.eks. en samfundsvidenskabelig, juridisk, merkantil eller egentlig procurement-relateret uddannelse. Vi lægger vægt på, at du har erfaring med eller interesse for nogle af nedenstående punkter:

  • Udbud eller kontraktstyring
  • Offentlig styring i bred forstand og analyser, udvikling og implementering af initiativer i hele staten
  • En projektbaseret arbejdsform med fokus på udvikling og resultater
  • Arbejde med data.

Derudover er det vigtigt for os at du har:

  • Gode kommunikationsevner på skrift og i tale samt gode færdigheder i Word og gerne også i Excel og PowerPoint
  • Gode samarbejdsevner og en positiv tilgang til at lære nyt.

Databehandlingen foregår oftest i Excel, visualisering og rapportering i PowerPoint og dokumentation, beslutningsoplæg samt strategier skrives i Word eller PowerPoint. Det er derfor også en mulighed at (videre-)udvikle dine kompetencer heri.

Opgaverne vil blive tilrettelagt ud fra dine kompetencer. Vi vil tillige løbende følge op på, hvilke færdigheder du gerne selv vil udvikle og bl.a. herudfra tilrettelægge dine opgaver. Vi arbejder efter nedskrevne retningslinjer og lægger stor vægt på onboarding og oplæring. Du får en buddy, som vil følge dig i din opstart, så du altid har en at gå til uanset, hvad du har brug for hjælp til.

Om os

I Økonomistyrelsen arbejder vi hver dag for at gøre det nemmere og mere enkelt for statslige og offentlige institutioner at løse deres kerneopgaver effektivt til gavn for borgerne. Vi understøtter blandt andet med systemer, analyser og fælles statslige indkøbsaftaler.

Statens Indkøb i Økonomistyrelsen har ansvaret for Statens Indkøbsprogram, som blandt andet er med til at understøtte, at staten køber klogt ind. Den offentlige sektor køber årligt ind for 415 mia. kr., og derfor har beslutningerne om indkøb stor betydning for mange forskellige dagsordener. Der er i stigende grad fokus på at styrke rammerne for grønne indkøb, strategisk brug af indkøbsdata og digitale indkøb.

Du kommer til at arbejde i hjertet af København i Sankt Annæ Palæ tæt på både Kongens Have og Kongens Nytorv.

Statens Indkøb er ét af to kontorer i Center for Indkøb og Udbud. Vores kontor består af ca. 25 medarbejdere. Det andet kontor i centeret beskæftiger sig primært med juridisk rådgivning og undervisning inden for udbud og indkøb. Til dagligt arbejder ledere og medarbejdere tæt sammen på tværs af centeret.

Stærk holdånd og plads til både familie- og arbejdsliv

Arbejdet kommer til at foregå i et til tider højt tempo og med en høj grad af selvstændighed, initiativ og et stærkt ønske om at levere ydelser og resultater af høj faglig kvalitet. Hverdagen er præget af en positiv tilgang til kollegaer og nye udfordringer, og vi har fokus på, at vi hele tiden udvikler os både fagligt og personligt.

Hos os betyder tilstedeværelse sammen med vores kollegaer meget, og vi mener, at samarbejde og vidensdeling på tværs af styrelsen er afgørende for et godt arbejdsmiljø. Samtidig vil vi gerne sikre fleksibilitet for vores medarbejdere, og hjemmearbejde kan løbende aftales mellem chef og medarbejder, når det er foreneligt med opgavevaretagelsen.

Ansættelsesvilkår

Du ansættes efter overenskomst for akademikere i staten og vil blive indplaceret som fuldmægtig.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes og efterfølgende kan opretholde sikkerhedsgodkendelsen i hele din ansættelsesperiode.

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, pt. Finansministeriets departement, Statens Administration, Statens It, Økonomistyrelsen samt Medarbejder- og Kompetencestyrelsen.

Flere oplysninger

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte teamleder Rebecca Preisler på tlf. 21649712 eller mail på rebepr@oes.dk.

Vi forventer tiltrædelse pr. 1. august 2024 eller hurtigst muligt.

Ansøgning

Vi ser frem til at modtage din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag via knappen ”Søg stillingen” senest den 30. april 2024.

Vi holder løbende samtaler.

Økonomistyrelsen ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle interesserede kandidater uanset personlig baggrund til at søge. Vi ser frem til at læse din ansøgning.

Application due
30-04-2024

Workplace
København

Contact
 
 
 
 
Share