Header billede
Værtskoordinatorer til Kronborg Slot
Ansøgningsfrist: 24-04-2024

Er du en dygtig koordinator, der med dit forkromede overblik og dine gode planlægningsevner kan sikre en gnidningsfri hverdag, hvor du med din motiverende arbejdsstil, i samarbejde med dine kolleger, bidrager til at give vores gæster en uforglemmelig oplevelse i Kronborgs historiske rammer, så er det måske dig, vi har brug for.
 

Du kan organisere og koordinere arbejdet, og bidrage til for at dine kollegaer hver dag yder en høj service og har fokus på vores gæster. Du træffer selvstændige beslutninger og kan tage ansvaret, når det kræves. Du evner at kommunikere effektivt og tydeligt med andre og gå i front som det gode eksempel.
 

Kronborg er del af Nationalmuseet og en helt unik arbejdsplads med de mest forunderlige historier og et passioneret hold af medarbejdere, der står klar til at møde gæsterne, uanset om vinden suser eller solen bager. Kronborg besøges hvert år af ca. 300.000 gæster fra nær og fjern, og vores fornemmeste opgave er at give dem en god og tryg oplevelse, uanset om de kommer for at se UNESCO verdensarv, udforske historien om Hamlet, nyde livet på slottet eller hilse på Holger Danske i kasematterne.
 

Vi er midt i en ambitiøs udviklingsplan, som frem mod 2030 skal løfte Kronborgs årlige besøgstal til 750.000 gæster. For at kunne håndtere de mange gæster og ikke gå på kompromis med oplevelsen, er vi i gang med en målrettet professionalisering og udvikling af gæsterejsen. Til den opgave søger vi et team af 3 koordinatorer, hvis rolle bliver at organisere arbejdet blandt vores frontmedarbejdere (slotsværter), og sikre koordination med øvrige faggrupper og ledelse. Du skal også være med til at effektivisere vores arbejdsgange.
 

Dagligdagen på Kronborg er blevet langt mere kompleks med væsentlig flere arrangementer, events og omvisninger, hvilket stiller større krav til koordination og entydige retningslinjer. Der er derfor et behov for at samle det daglige ansvar hos et team af koordinatorer.
 

Som koordinator vil du være vagtsat flere dage i træk for at sikre ensartet afvikling og overdragelse af viden. Du vil også indgå i slotsværtsgruppens opgaveløsning, men samtidig sikre en højere grad af koordination omkring ugens arrangementer og afstemme forventninger med administration og øvrige afdelinger.
 

Du bliver koordinator for dagens hold af slotsværter på mellem 8-15 afhængig af sæson og trives i et tæt samarbejde med dine kolleger i myldret af gæster. Du skal desuden have stor respekt for at arbejde på et fredet slot, som vi skal passe godt på.
 

Vi lægger vægt på en uformel arbejdstone og glæden ved at få hverdagen til at køre på tværs af vores organisation. Vi har altid mange arbejdsopgaver, men et godt arbejdsmiljø midt i travlheden er afgørende.
 

Endelig er du garant for gæsternes tryghed og gode oplevelse. Hvis alarmen lyder, nogen er blevet væk fra hinanden, eller de har glemt en taske, er du den, der roligt og kompetent håndterer situationen. På samme måde guider du vores gæster i forhold til slottets regler og sikkerhed og hjælper dem dermed med at passe på slottet og tage hensyn til de øvrige besøgende.

 

Arbejdsopgaver

Dine primære ansvarsområder er:

 • Skabe overblik over dagens opgaver og arrangementer
 • Briefe dagens personale og koordinere med den øvrige organisation i forhold til dagens afvikling
 • Sikre, at slottet fremstår pænt og klar til at modtage gæster
 • Sikre, at der ydes god gæsteservice hver dag
 • Overdrage ansvar og instrukser til øvrige koordinatorer
 • Dække poster/indgå i vagtplanen på daglig basis
 • Opfølgning på dagsrapporter og arrangement/eventafvikling
 • Sparring med driftsleder (oplæring af værter, bistå ved ansættelser, effektivisering af arbejdsgange m.m.)
 • Diverse administrative opgaver og daglige driftsopgaver
 • Forefaldne opgaver for driftsleder

 

Kvalifikationer

Der vil blive lagt vægt på, at du:

 • Er en dygtig koordinator med et godt overblik
 • Har gode samarbejdsevner
 • Er en god rollemodel
 • Har flair for administrative opgaver
 • Behersker engelsk på brugerniveau og meget gerne andre sprog
 • Har flair for IT, herunder Office-pakken
 • Trives med at være et ansigt udadtil
 • Er positiv, imødekommende og løsningsorienteret
 • Trives med varierende arbejdsdage og opgaver
 • Er smilende og serviceminded
 • Besidder en naturlig autoritet
   

Erfaring fra lignende stillinger i oplevelsesbranchen er en fordel.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Arbejdstiden er gennemsnitlig 37 timer ugentlig. Arbejdstiden er placeret på alle ugens dage dvs. også i weekender, og ligger primært mellem kl. 9 og 18. Aftenarbejde i forbindelse med særarrangementer forekommer. Arbejdsstedet er Kronborg Slot i Helsingør.

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til Fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område samt organisationsaftalen mellem Skatteministeriet og vagtfunktionærer i staten mv.

Nationalmuseet skal have mulighed for at vurdere en børneattest og en straffeattest til privat brug inden ansættelsen.


Ansøgning


Nationalmuseet arbejder aktivt for ligestilling blandt vore medarbejdere og opfordrer derfor alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingerne.

Stillingerne ønskes besat snarest muligt.
Skriftlig ansøgning sendes via vores elektroniske rekrutteringssystem på Nationalmuseets hjemmeside www.natmus.dk/job og skal være museet i hænde senest onsdag den 24. april 2024.

Yderligere oplysninger om stillingerne fås ved henvendelse til leder for Drift og Publikumsservice Natascha Bach Egan på telefon 41 20 63 24 eller mail NAEG@natmus.dk

 

 


Nationalmuseet er Danmarks kulturhistoriske hovedmuseum og et statsmuseum under Kulturministeriet. Nationalmuseet styrker historiebevidsthed og medborgerskab ved at belyse Danmarks og verdens kulturer og deres indbyrdes afhængighed. Ca. 655 medarbejdere er fordelt på 4 afdelinger: Forskning, Samling og Bevaring, Museer og Slotte, Nationalmuseet København samt Drift og Administration. Se mere om Nationalmuseet på www.natmus.dk