Ansøgningsfrist: 02-06-2024

Udnyt din erfaring og dine kundskaber - bliv underviser på AARHUS TECH.

Vi søger en ny medarbejder, som har lyst til at indgå i et spændende pædagogisk miljø, hvor elevens uddannelse og udvikling er i fokus.

Personprofil
Du skal være visionær, udviklingsorienteret og brænde for at motivere, formidle og undervise. Du har en positiv og proaktiv tilgang til nye opgaver/problemstillinger, og du er punktlig og evner at levere til tiden. Du skal have lyst til og interesse for at undervise forskellige aldersgrupper med vidt forskellig baggrund. Du er udadvendt og evner at skabe en positiv atmosfære.

Jobprofil
Du kommer til at indgå i et lærerteam af engagerede kolleger med et højt fagligt niveau, der udvikler, planlægger og gennemfører undervisningen.
Du bliver en del af et aktivt undervisningsmiljø, hvor fleksibilitet og omstillingsevne er nøgleord, og du er i høj grad selv med til at forme dit fremtidige arbejde. Samtidig er der gode muligheder for at udvikle både personlige og faglige kvalifikationer.

Kvalifikationsprofil
Du skal have en erhvervsuddannelse som faglært murer suppleret med en videregående uddannelse som for eksempel byggetekniker, bygningskonstruktør eller ingeniør.
Som underviser ved mureruddannelsen kræves kendskab til branchen og erfaring med renoveringsarbejde og nybygninger eventuelt med indsigt i planlægning og uddannelse af lærlinge. Erhvervserfaring inden for faget prioriteres højt.
Vi forventer, at du kan anvende IT til materialeudvikling og brug i undervisningen, herunder programmerne Auto-CAD og Microsoft Office.

Du er velkommen til at læse mere om Skolen for byggeri og uddannelserne på www.aarhustech.dk.

Ansættelsesvilkår
Vi kan tilbyde ansættelse på tjenestemandslignende vilkår på basisløn, trin 1 - 7. Der kan være mulighed for forhandling af tillæg. Der er knyttet en attraktiv pensionsordning til stillingen.

Ved fastansættelse skal ansøger uden en pædagogisk uddannelse gennemføre en pædagogisk diplomuddannelse inden for de første 4 ansættelsesår. Denne påbegyndes typisk et år efter ansættelsen.

Tiltrædelse
1. august 2024

Yderligere oplysninger
Er du interesseret i at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelseschef Rikke Nielsen, mobil 2266 7170.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler løbende og ansætter, når den rigtige person er fundet.