Kollega med radioteknisk baggrund til spændende opgaver på frekvensområdet

Vil du medvirke til at skabe verdens bedste trådløse digitale løsninger for virksomheder, offentlige myndigheder og borgere? Synes du, det er spændende at arbejde med tekniske beregninger? Og er du på udkig efter et udfordrende job, hvor der samtidig er balance mellem arbejds- og privatliv? Så læs videre her.

Radiofrekvenser anvendes til trådløs kommunikation bl.a. af mobilselskaber, beredskaberne, på byggepladser og i landbruget. Men også til store sportsevents som EM i fodbold, koncerter eller folketingsvalg er der behov for adgang til radiofrekvenser til transmission af disse events. Mængden af radiofrekvenser er ikke ubegrænset, så det kræver beregning og koordinering, når bl.a. arrangementer skal gennemføres – arrangementer, som er vigtige for danskerne.

Vi søger en kollega med teknisk baggrund til vores fagligt stærke team, som arbejder med tildeling af frekvenser til den lange række af formål inden for radiokommunikation.

Om jobbet
Du vil blive en del af et dygtigt team på 10 medarbejdere bestående af ingeniører, teknikere og administrative medarbejdere, der varetager en bred vifte af opgaver, som sikrer de bedste digitale løsninger i Danmark. Konkret vil dine arbejdsopgaver omfatte:

  • tekniske beregninger vedrørende anvendelser i forbindelse med udstedelse af frekvenstilladelser
  • koordinering af frekvenser med telemyndigheder i udlandet
  • vejledning af virksomheder, borgere og myndigheder i spørgsmål om frekvensanvendelse
  • bidrag med teknisk viden i forbindelse med kontorets udarbejdelse af regler på frekvensområdet
  • udvikling og drift af it-fagsystemer i samarbejde med vores leverandører

Teamets opgaver løses ofte i tæt samarbejde med andre teams og kontorer i Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur, telebranchen og andre myndigheder (både nationalt og internationalt).

Om dig
Du har en uddannelsesmæssig baggrund som fx ingeniør eller anden teknisk uddannelse og gerne inden for radioteknik og -kommunikation. Du kan også være nyuddannet.

har mod på et spændende og udfordrende job i et både teknisk og politisk miljø. Du kan arbejde selvstændigt, men har fokus på at samarbejde – også på tværs af faggrupper. Du lader dig ikke bremse af, at en opgave er kompleks. Du forstår både at tage imod viden og give den videre.

Herudover lægger vi vægt på, at du: 

  • har lyst til at arbejde med tekniske beregninger og bidrage til skriftlige notater, oplæg m.v.,
  • har interesse og flair for administrative opgaver,
  • trives med at kommunikere – både skriftligt og mundtligt,
  • er systematisk og god til at skabe overblik og til at prioritere samt arbejde selvstændigt, men samtidig fungerer godt i et team,
  • har lyst til at arbejde i krydsfeltet mellem teknik og regulering samt
  • har kendskab til databasesystemer.

Til gengæld lover vi dig et spændende job med gode kolleger, der vil bidrage til, at du kommer godt i gang med opgaverne og får den nødvendige oplæring.

Vi er dine nye kolleger
Du bliver tilknyttet kontoret Trådløs Infrastruktur, der består af 25 kollegaer med en bred faglighed som jurister, ingeniører og generalister. Vi beskæftiger os blandt andet med regulering af maste- og graveforhold, frekvensregulering og nummeradministration på teleområdet og understøttelse af gode rammer for telebranchen og udrulning af mobilt bredbånd, herunder 5G.

Kontoret er kendetegnet ved et stærkt socialt sammenhold mellem gode kolleger i alle aldersgrupper. Det gode arbejdsmiljø sikrer stærke samarbejdsrelationer mellem medarbejderne – et miljø, som du kan blive en del af.

Løn- og ansættelsesvilkår 
Du bliver ansat som AC-fuldmægtig eller konsulent afhængigt af dine kvalifikationer i henhold til overenskomsten mellem Skatteministeriet og akademikere i staten med mulighed for forhandling af tillæg. Ansættelsesområdet er Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet med tilhørende insti­tutioner. 

Tiltrædelse 1. august eller efter aftale. 

Ønsker du yderligere oplysninger
Du er velkommen til at kontakte teamleder Pernille Springborg på telefon 40490493 eller chefkonsulent Dennis Tipsmark Lykke på telefon 40479389.

Sådan søger du
Du søger jobbet online via linket ”Søg stillingen”. Vi skal have dine oplysninger, dokumentation for uddannelse, ansøgning og CV senest den 24. maj 2024. Samtaler forventes afholdt i uge 22.

Om styrelsen
Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur sikrer, at nogle af de mest anvendte og relevante offentlige data om vores land er let tilgængelige og kan kombineres på tværs, så de understøtter digitaliseringen af samfundet. Vi fremmer en velfungerende konkurrence til gavn for danske forbrugere og virksomheder og skaber forudsætningen for fremtidens digitale samfund med fokus på innovation og god bredbånds- og mobildækning i hele Danmark.

Styrelsen er en del af Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet, der står i spidsen forarbejdet med at reducere drivhusgasudledningen med 70 pct. i 2030, og vi arbejder for, at denne reduktion understøttes af data.



Ministeriet ønsker at fremme mangfoldighed, hvorfor alle uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Viden om data der effektiviserer og skaber vækst

Vi skaber effektiviseringer i den offentlige sektor og vækst i samfundet gennem udbygning af den nationale datainfrastruktur og anvendelse af data, hvor nytten er størst. Vi har fokus på, at data er let tilgængelige via en sikker distribution, og at data kan deles og anvendes af mange på tværs af den offentlige og private sektor. Vi lægger i vores arbejde stor vægt på fællesoffentlige samarbejder og udviklingen af tværoffentlige digitale sammenhænge for data.

Læs mere på www.sdfi.dk
Følg os på LinkedIn.

Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur
Sista ansökningsdag: 24-05-2024
Arbejdssted: København Ø

Hjemmeside: http://sdfi.dk



Questions regarding the position

 
 
 
 

Del/Print


Tip en ven