Ingeniør til udvikling og analyse af vejvedligehold

Vil du være med til at udvikle Vejdirektoratets vejvedligehold i en mere datadrevet og bæredygtig retning? Har du lyst til at blive en del af et team af dygtige kolleger, der er gode til at sparre og hjælpe hinanden? Så har vi den rette stilling til dig!

Afdelingen Befæstelser arbejder med rådgivning, udvikling og implementering af vejfaglig viden inden for emnerne vejens materialer og vejens funktion. Vi har det faglige ansvar for befæstelserne på statsvejnettet og planlægger og gennemfører derudover demonstrationsprojekter, hvor teorier eller metoder eftervises i praksis ved fuldskalaforsøg.

Vi leverer faglig rådgivning inden for befæstelsesområdet til Vejdirektoratets planlægnings-, anlægs- og driftsprojekter. 

Vi tilbyder et spændende og fagligt udfordrende job med gode kolleger og stor selvstændighed i opgaveløsningen.

Om stillingen

Som vores nye kollega vil du være med til at arbejde med analyser af vejenes tilstand og overfladeegenskaber.

Du kommer bl.a. til at arbejde med:

  • målinger af vejes tilstand og funktionelle egenskaber
  • deltagelse i udviklingsprojekter 
  • brug af data til implementering af bæredygtig procesoptimering 
  • udarbejdelse af vedligeholdelsesprioriteringer
  • at sikre datakvalitet særligt indenfor belægninger
  • sporbar afrapportering

Vi sikrer, at du får en dagligdag, hvor du altid kan sparre med dygtige kolleger i hele Vejdirektoratet. Du vil også få mulighed for at deltage i relevante faglige netværk, workshops og konferencer i ind- og udland.

Din profil 

Vi søger en ingeniør, der har lyst til at arbejde med discipliner indenfor vejens opbygning, og som gerne allerede har nogle års erfaring inden for vejteknik og vedligehold generelt.

Vi ser gerne, at du:

  • har en relevant uddannelse som f.eks. ingeniør med speciale i vej, byggeri eller transport
  • med fordel har nogle års erfaring inden for vejteknik, vejdrift eller målinger
  • har stærke analytiske evner, og har en interesse i at håndtere og analysere store mængder data 
  • er god til at samarbejde og kommunikere med dine samarbejdspartnere

Det er ikke et krav, at du har erfaring med befæstelser, men i så fald skal du være nysgerrig på at sætte dig ind i området.

Velkommen til Befæstelser

Du bliver en del af afdelingen Befæstelser, som består af en række specialister som arbejder med vejbefæstelsers egenskaber, afprøvning af vejmaterialer samt pavement management. I afdelingen er vi 19 kolleger fordelt i Hedehusene og Skanderborg.

Vi arbejder i afdelingen med vejens opbygning fra bund til top og har generelt fokus på digitalisering, ny teknologi og bæredygtighed. Vi deltager i udviklingsprojekter og standardiseringsarbejde på både nationalt og internationalt plan.

I afdelingen lægger vi vægt på det sociale. Vi mener det er vigtigt, at man har det godt med sine kolleger og trives i en uformel atmosfære, mens der udføres et professionelt stykke arbejde. 

Vi prioriterer en god balance mellem fritid og arbejde, og tilbyder mulighed for ugentlige hjemmearbejdsdage. Vi sørger for udstyr til en god hjemmearbejdsplads, så du kan afveksle bedst muligt mellem vores kontor i Hedehusene og hjemme.

Dine løn- og ansættelsesvilkår 

Du får løn efter gældende statslig overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg afhængig af dine kvalifikationer.

Dit ansættelsesområde vil være Transportministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Tjenestested er Vejdirektoratet i afdelingen Befæstelser, hvor du ansættes i Drifts- og Teknikdivisionen på adressen Guldalderen 12, 2640 Hedehusene.

Der kan i enkelt tilfælde være rejsedage i ind- og udland som inkluderer overnatninger.

Læs mere

Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os, kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk under Job og Karriere. 

Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Ghita Berg på telefon 7244 7141 eller 2290 7024.

Er du interesseret?

Så send din ansøgning snarest muligt dog ikke senere end 25. juli kl. 10.00. Vi forventer at afholde samtaler løbende og i uge 30 og 31. 

Søg stillingen ved at trykke på linket ”Søg stillingen” eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk. Vedhæft ansøgning, cv og andre relevante dokumenter.

Vi tror på, at et inkluderende og mangfoldigt arbejdsmiljø styrker fællesskabet og den måde, vi løser opgaverne på. Vi prioriterer en medarbejdersammensætning, der afspejler samfundet og giver lige muligheder for alle. Derfor opfordrer vi alle kvalificerede til at søge stillinger uanset alder, køn, seksuel orientering, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold. 

Application due
25-07-2024

Start date
01-09-2024

Work hours
Fuldtid

Position category
Ingeniør

Workplace
Hedehusene

Contact
[Project.ContactPerson1.ProfileImage-]
Ghita Berg Larsen
Afdelingsleder
7244 7141
2290 7024
[Project.ContactPerson2.ProfileImage-]
[Project.ContactPerson3.ProfileImage-]
[Project.ContactPerson4.ProfileImage-]