Web- og kommunikationsmedarbejder – få en fleksibel arbejdsdag og opgaver, som du selv kan være med til at skære til

Elsker du at jonglere med sproget og gøre det indviklede letforståeligt? Har du fokus på at få budskab, formål, teknik og målgruppens behov til at gå op i en højere enhed – og skabe synergi mellem de forskellige kanaler? Så er det måske dig, vi står og mangler.

Velkommen til Forretningsudvikling!
Din nye hverdag kommer til at foregå i Valby, hvor du bliver en del af kontoret Forretningsudvikling i Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI). I kontoret får du 21 nye kolleger, som på hver deres måde understøtter udviklingen af SIRIs drift og innovative forandringsprocesser.

Læs om SIRI og Forretningsudvikling

Hvad skal du lave?
Du kommer til at udgøre den ene halvdel af Team Kommunikation, som har ansvaret for at udvikle og vedligeholde vores eksterne websites samt vores intranet. Desuden står teamet for at oplære lokale webredaktører.

I efteråret skal vi have migreret flere af vores websites over på en ny teknisk løsning, og vi skal også have udviklet og lanceret et helt nyt website. På de interne linjer skal vi strømline formidlingen, udarbejde flere vejledninger og i det hele taget arbejde mere strategisk med at lette og understøtte kontorernes arbejde.

Dine indledende opgaver bliver:

 • ansvaret for drift og videreudvikling af intranettet, herunder udarbejdelse af vejledninger
 • håndtering af indkomne opgaver, fx opdatering af websites eller udarbejdelse af løsningsforslag
 • rådgivning om digital formidling (sprog, navigation, grafik, funktionaliteter)
 • rådgivning vedrørende brugervenlighed og webtilgængelighed

Dine opgaver vil dog ikke være klart defineret fra første dag, og du har derfor muligheden for selv at være med til at skære dem til.

Hvem er du?
Du har en relevant uddannelsesbaggrund; fx kan du være uddannet cand.comm., cand.mag. etc. eller også har du en professionsbachelor/akademiuddannelse i kommunikation eller lignende.

Du har gerne et par års erfaring med digital formidling, fx udvikling og drift af eksterne hjemmesider og intranet – gerne i en offentlig myndighed eller større organisation.

Derudover forestiller vi os, at du:

 • er selvstændig og proaktiv i din opgavevaretagelse og kan håndtere en varieret portefølje, der stiller forskellige krav til dine kompetencer
 • er udadvendt og fleksibel, da dit job i udpræget grad kræver et tæt samarbejde med et bredt udsnit af dine kolleger, der arbejder med vidt forskellige opgaver
 • har stærke skriftlige og mundtlige kompetencer
 • har en stor vilje og lyst til at lære nye ting
 • bidrager til den gode stemning i huset

Du får bonuspoint, hvis du:

 • har erfaring med Umbraco, Plone, Siteimprove eller Ubivox
 • kan HTML til husbehov
 • er vant til at tænke i brugervenlighed og webtilgængelighed
 • kan udarbejde layout og grafisk design, fx i Illustrator
 • har erfaring med at producere video eller podcasts

Hvad tilbyder vi?
Vi har fokus på din trivsel samt din personlige og faglige udvikling med en tilstedeværende og tilgængelig ledelse. Herunder et løbende fokus på, at der er balance mellem omfanget af opgaver og den tid, du har til rådighed.

Du får også mulighed for at bruge og videreudvikle dine kompetencer, både gennem kurser og nye opgaver.

Vi tror på den fleksible arbejdsdag, og derfor har vi blandt andet flekstid, mulighed for hjemmearbejde og betalt frokostpause.

Vil du vide mere?
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte souschef Peter Thomsen på telefon 72 14 28 59 eller e-mail peth@siri.dk.

Er du vores nye kollega?
Vi ser frem til at modtage din ansøgning, CV og eksamensbevis senest tirsdag den 18. juni 2024.

Vi forventer at holde samtaler ultimo uge 25.

Løn- og ansættelsesvilkår
Afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund ansættes du enten efter overenskomst for akademikere i staten eller OAO-S-Fællesoverenskomsten og organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK). Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Ansættelsesområdet er Udlændinge- og Integrationsministeriet med tilhørende institutioner, og arbejdsstedet er Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI), Carl Jacobsens Vej 39, 2500 Valby.

Stillingen er en fast stilling på fuldtid med gennemsnitligt 37 timer om ugen. Der er også mulighed for at blive ansat på deltid med gennemsnitligt 30 timer om ugen.

Politiets Efterretningstjeneste vil gennemføre et sikkerhedstjek af din person, så vi i Udlændinge- og Integrationsministeriet kan vurdere, om du er egnet til at varetage stillingen. Du skal løbende kunne bestå et sikkerhedstjek under hele din ansættelse. Læs om, hvordan vi behandler dine persondata

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Lige Adgang.Ansøgningsfrist:
18-06-2024

Arbejdstid:
Fuldtid

Arbejdssted:
Carl Jacobsens Vej 39, 2500 Valby

Hjemmeside:
www.siri.dk

Følg os på LinkedIn:


Kontaktpersoner: