Dansk Dekommissionering
Administrativ medarbejder søges til alsidig opgaveportefølje hos Dansk Dekommissionering

En spændende opgave

Hos Dansk Dekommissionering (DD) løser vi en unik og vigtig samfundsopgave i forbindelse med oprydningen efter de nukleare forsøgsanlæg på Risø. Det er en spændende opgave og til at understøtte den og vores mere end 90 ansatte, søger vi at ansætte til en kombineret administrativ stilling i vores afdeling for Økonomi, IT, Indkøb og Service (ØIS).
Er du imødekommende, pligtopfyldende og mødestabil, og trives du med en varieret hverdag med en stor kontaktflade, så er det dig, vi gerne vil høre fra.

Din rolle hos DD

I stillingen vil du få en bred vifte af opgaver, både af langsigtet og mere kortsigtet karakter. I dagligdagen er du hovedansvarlig for telefonbetjening, post og varefordeling, og du er ansvarlig for at sikre mødeforplejning og rejsebestillinger, samt diverse praktiske opgaver i den forbindelse. Derudover vil du bl.a. hjælpe til med indkøb og indhentning af tilbud, kontrol af leverancer og leverandøraftaler og opgaver i forbindelse med journalisering og arkivering.

Derfor søger vi dig, der formår at fuldføre opgaven inden for deadline, og som ser værdien af samarbejde både i egen enhed og på tværs af organisationen, da du vil have en meget bred kontaktflade.

Du vil få mulighed for at bringe mange kompetencer i spil. Vi prioriterer at løfte opgaverne i fælleskab i vores enhed, så der vil være mulighed for at indgå i nye opgaver, alt efter hvilken erfaring du kommer med. Derfor ser vi gerne, at du er proaktiv og nysgerrig på processerne inden for indkøb og administration, og at du trives med at deltage i projekter med fokus på optimering af processer.

Om dig

Vi søger en kollega, der har en relevant administrativ uddannelse, og det vil være en fordel, hvis du har erfaring fra en statslig virksomhed.
I din faglige profil ser vi gerne, at du:

 • Er fortrolig med MSOffice pakken og rutineret bruger af Word, Outlook og Excel
 • Er rutineret bruger af journalsystemer/ESDH
 • Har erfaring med elektronisk fakturering (f.eks. IndFak), rejseafregningssystemer (f.eks. RejsUd) – og gerne kendskab til processerne i en indkøbsfunktion
 • Har erfaring med koordinering af møder, herunder booking af hotel og forplejning
 • Taler og skriver dansk og kan begå sig på engelsk og derudover har du en god talforståelse

I forhold til din personlige profil, ser vi gerne, at du befinder dig godt i en uformel omgangstone med plads til humor. Samtidig skal du formå at samarbejde med alle lag af organisationen, og du skal trives i en udadvendt rolle med daglig kontakt til alle medarbejdere.

Det kan vi tilbyde

Foruden vores unikke og vigtige samfundsopgave tilbyder vi en hverdag, hvor du har medindflydelse på dine opgaver, løsningen af disse og din generelle arbejdsdag.
Derudover tilbyder vi gode muligheder for at udvikle dig, b.la. med kurser og sidemandsoplæring.
Du vil få arbejdsplads på det naturskønne Risø, en beliggenhed vi gør brug af til både walk-and-talks og andre organisatoriske arrangementer.

Derudover tilbyder vi bl.a.:

 • 37 timers arbejdsuge med flekstid
 • Betalt frokostpause
 • Frugtordning
 • Indflydelse på egne arbejdstider
 • Mulighed for hjemmearbejde
 • En arbejdsplads med fokus på sammenhængen mellem et godt arbejdsliv og et godt privatliv.

Løn og ansættelsesforhold

Du ansættes i henhold til den relevante overenskomst.

Vi forventer at holde første samtale den 19. august 2024 og anden samtale den 27. august 2024.

Alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Ansøgningsfrist
13-08-2024

Tiltrædelsesdato
01-10-2024

Arbejdstid
37 timer

Ledige stillinger
dekom.dk/job-hos-os/

Contact us

Betina Lykke Nielsen
Chef for Økonomi, IT & Service
46 33 63 15