Sekretær (kontorfunktionær) til Medarbejder- og Kompetencestyrelsen

Vi søger en sekretær til Medarbejder- og Kompetencestyrelsen, som skal bidrage til at få hverdagen til at spille optimalt for direktionen og direktionssekretariatet.

Om stillingen

Vi søger en sekretær til understøttelse af styrelsens direktør og vicedirektør samt til at være hverdagens styrelsesblæksprutte, der værdsætter en hverdag med store og små opgaver.

Konkret har vi brug for en sekretær, der kan bistå med en bred vifte af administrative og praktiske opgaver i Direktionssekretariatet. Opgaverne er mange og forskelligartede, og du kan ikke altid vide, hvordan dagen ser ud, når du møder ind. Du kommer til at arbejde i en politisk styret organisation, hvor tempoet til tider er højt, og din kontaktflade er bred.

Stillingen er ideel for dig, som har erfaring med at levere sekretærbistand på højt niveau, og som trives i en funktion med mange forskelligartede opgaver.

Arbejdet vil bestå af forskellige administrative og praktiske opgaver, herunder:

 • ansvar for direktørens og vicedirektørens kalenderstyring
 • forberedelse af møder, bestilling og afhentning af mødeforplejning, klargøring af mødemateriale, mv.
 • praktiske opgaver fx booking af rejser, håndtering af afregninger, it- og tlf. support, journalisering, oprydning, mv.
 • bidrag til dele af styrelsens styringsredskaber, herunder årsrapport, mål- og resultatplan, mv.
 • ansvar for det koncernfælles samarbejde med de øvrige organisationer i Finansministeriets koncern, herunder ansvar for styrelsens fysiske rammer og bidrag til håndtering af sager, der skal til og fra Finansministeriets departement
 • planlægning og afvikling af små og store tværgående arrangementer i styrelsen
 • løbende ad hoc opgaver.

Afhængig af dine kvalifikationer og ønsker, kan du selv få indflydelse på stillingens indhold.

Stillingen er placeret i Direktionssekretariatet, hvor du kommer til at arbejde tæt sammen med 5 kollegaer og en teamleder. Direktionssekretariatet understøtter direktionen, varetager styrelsens kommunikation og presse samt it og sikkerhed.

Om dig

Du har en relevant kontoruddannelse. Vi forventer, at du har erfaring fra en lignende stilling, og det er en fordel, hvis du har erfaring fra et ministerium eller en anden politisk styret organisation.

Du er vant til at varetage en bred vifte af administrative opgaver, og du trives i en tempofyldt og uforudsigelig hverdag, hvor programmet kan være tætpakket for den, du servicerer.

Du er god til at holde overblik over deadlines og materialer i en til tider travl hverdag. Derudover lægger vi vægt på, at du:

 • er serviceminded, løsningsorienteret, effektiv og grundig i din opgavevaretagelse
 • hurtigt kan skabe et overblik for dig selv og dine omgivelser, og at du trives med mange forskelligartede opgaver
 • kan bevare overblikket og skelne mellem stort og småt, også når der er travlt
 • har gode samarbejdsevner og motiveres af at hjælpe andre samt have en bred kontaktflade både internt og eksternt
 • evner at etablere et fortroligt rum med direktionen og dine kollegaer
 • sætter pris på en kultur, hvor der er højt til loftet og plads til et godt grin
 • kan håndtere den fortrolighed, som rollen i Direktionssekretariatet forudsætter.

Det er derudover en fordel, hvis du er superbruger i Office-pakken og har et stort kendskab til brug og opsætning af iPhones og Ipads.

Vi tilbyder

Vi tilbyder en afvekslende hverdag med en bred kontaktflade internt i styrelsen og eksternt med vores samarbejdspartnere. Vi har et godt, udviklende og uformelt arbejdsmiljø, hvor både faglighed, sammenhold og engagement er i top. Hos os betyder tilstedeværelse sammen med vores kollegaer meget, og vi mener, at samarbejde og videndeling på tværs af styrelsen er afgørende for et godt arbejdsmiljø. Samtidig vil vi gerne sikre fleksibilitet for vores medarbejdere, og hjemmearbejde kan løbende aftales mellem chef og medarbejder, når det er foreneligt med opgavevaretagelsen.

Vi har til huse tæt på Kgs. Nytorv, og metroen ved Marmorkirken er lige om hjørnet. Kan du godt lide at træne, så har vi også et træningscenter.

En nærmere præsentation af styrelsens opgaver og organisation findes på www.medst.dk.

Ansættelsesvilkår

Du bliver ansat efter fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område og organisationsaftale for Kontorfunktionærer, Laboranter og IT-medarbejdere (HK) i staten.

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, pt. Finansministeriets departement, Statens Administration, Statens It, Økonomistyrelsen og Medarbejder- og Kompetencestyrelsen.

Dit arbejdssted vil være Landgreven 4, 1301 København K.

Der kan undtagelsesvist forekomme arbejde uden for normal arbejdstid.

Hvis du vil vide mere

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte kst. Teamleder Carsten Müller Forman, tlf. 35 27 11 64, e-mail: camfo@medst.dk.

Ansøgning

Vil du søge stillingen, skal du sende ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag via linket ”Søg stillingen” senest den 6. august 2024.

Finansministeriet ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle interesserede kandidater uanset personlig baggrund til at søge. Vi ser frem til at læse din ansøgning.      

Application due
06-08-2024

Workplace
København

Contact
 
 
 
 
Share