Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Jurist til Center for Offentlig Konkurrence

Er du nyuddannet eller har du et par års erfaring? Har du interesse for udbudsret eller har du lyst til at lære mere om det? Så har vi brug for dig i Center for Offentlig Konkurrence i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

ARBEJDSOPGAVER
Som jurist i Center for Offentlig Konkurrence vil du få mulighed for at arbejde med udbudsretten på de måder, der har din interesse. Du kan fx være med til at hjælpe ministeren med at besvare henvendelser fra folketinget, deltage i EU-samarbejdet på området eller rådgive andre statslige institutioner indenfor udbudsretten.

Dine arbejdsopgaver kan bl.a. indebære:

  • Ministerbetjening og politikudvikling på udbudsområdet
  • EU-arbejde, særligt frem mod og under det danske formandskab i 2025
  • Telefonisk og skriftlig rådgivning om udbudsretlige spørgsmål
  • Bistå statslige institutioner ved gennemførelse af konkrete udbud
  • Deltage i arbejdet med at etablere og facilitere forskellige netværk
  • Udarbejdelse af nye regler og vejledninger
  • Deltage ved kompetenceudviklingsaktiviteter i de statslige institutioner

Du bliver en del af et team af jurister og studentermedhjælpere, der løser mange spændende opgaver i fællesskab. Du vil i høj grad kunne være med til at forme dine arbejdsopgaver, som tilrettelægges i forhold til dine kompetencer, og med stort fokus på din udvikling.

DU
Er nyuddannet cand.jur. eller cand.merc.jur eller har et par års erfaring, fx fra en styrelse eller et ministerium. Det er en fordel, men ikke en forudsætning, at du har kendskab til udbudsret og EU-ret eller har erfaring med ministerbetjening eller lovarbejde.

Er analytisk orienteret, ønsker at skabe resultater og kan lide at arbejde i et fagligt udfordrende miljø. Du arbejder selvstændigt men sætter også pris på at være en del af et velfungerende team. Derudover er det vigtigt, at du har lysten til at tilegne dig ny viden og ønsker at specialisere dig inden for udbudsretten.  

VI
Vi er pt. 25 medarbejdere i Center for Offentlig Konkurrence, som er styrelsens udbudskontor, hvoraf 15 er jurister med forskellige specialer inden for udbudsretten, og du vil derfor få mulighed for at få sparring og samarbejde med en række erfarne kollegaer.

Vores opgaver er spændende, krævende og komplekse. Vi har tæt kontakt til mange forskellige samarbejdspartnere, herunder Erhvervsministeriet, andre statslige institutioner, øvrige offentlige myndigheder, interesseorganisationer, EU-institutioner og erhvervslivet.

Hverdagen er præget af humor, en uformel omgangstone og godt samarbejde. Kommunikationen er åben og respektfuld, og vi lægger stor vægt på, at du hele tiden udvikler dig fagligt og personligt. Derudover har vi stor fokus på vores medarbejderes trivsel. Derfor planlægger og prioriterer vi vores arbejdsopgaver, så vores medarbejdere får balance i hverdagen.

GENERELT
Du vil blive ansat som fuldmægtig efter gældende AC-overenskomst. Du søger stillingen via vores elektroniske ansøgningsmodul på https://www.kfst.dk/om-os/job/ledige-stillinger/. Din ansøgning med CV og eksamensbevis skal være modtaget senest 15. august 2024.  

For flere oplysninger om stillingen kontakt teamleder Britt Brock Grønne på tlf. 41715047 eller teamleder Signe Mäkelä-Salling på tlf. 41715346. Tiltrædelse senest 1. oktober 2024. 

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen arbejder for velfungerende markeder, der skaber vækst og høj forbrugervelfærd. Vi er cirka 350 engagerede kollegaer, der brænder for at gøre en forskel. Vi værdsætter høj faglighed, og vi styrer efter, at vores arbejde skal have reel effekt for danske forbrugere og virksomheder. Vi stræber efter at være de bedste på de områder, vi har ansvar for. Det skal være sjovt, udfordrende og udviklende at gå på arbejde.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet.  Vi arbejder med konkurrence, forbrugerforhold og udbud, og vi fører tilsyn med vandselskaber. Alt sammen for at skabe mere velfungerende markeder til gavn for de danske forbrugere. Vi er sekretariat for en række nævn og råd, og sammen med Konkurrencerådet udgør Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen en uafhængig konkurrencemyndighed.

I Erhvervsministeriet tror vi på, at et inkluderende, mangfoldigt arbejdsmiljø styrker opgaveløsningen. Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Vi opfordrer alle til at søge stillingen uanset alder, køn, handicap, seksualitet, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Application due
15-08-2024

Start date


Work hours


Position category


Position type

Workplace


Contact
[Project.ContactPerson1.ProfileImage-]
 
contacticon
contacticon
[Project.ContactPerson2.ProfileImage-]
 
contacticon
contacticon
[Project.ContactPerson3.ProfileImage-]
 
contacticon
contacticon
[Project.ContactPerson4.ProfileImage-]
 
contacticon
contacticon
Follow us