Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Forbrugerombudsmanden søger sekretær

Vi søger en dygtig sekretær til et barselsvikariat i Forbrugerombudsmandens Forkontor.

Arbejdsopgaverne

Du skal være den primære sekretær for forbrugerombudsmand Torben Jensen, hvor du bl.a. skal bistå med diverse opgaver så som planlægning og kalenderstyring, men du skal også varetage mere generel servicering af medarbejderne i Forbrugerombudsmandens kontor.

Vi har derfor brug for en detaljeorienteret og alsidig sekretær, der særligt skal varetage følgende opgaver:

 • Kalenderstyring
 • Mødeplanlægning
 • Daglig telefonbetjening
 • Daglig håndtering af henvendelser i Outlook og journalisering
 • Budgetstyring
 • Planlægning, booking og afregning ifm. rejser
 • 1. level support til medarbejderne - fx opsætning af computer og hjælp til brug af ESDH-systemet
 • Vedligeholdelse af Forbrugerombudsmandens hjemmeside i samarbejde med vores studenter og kommunikationsafdeling

Du

Du er kontoruddannet, rutineret bruger af Office-pakken og har flair for kalenderstyring, planlægning og IT-support. Derudover forventer vi, at du er fortrolig med at arbejde i et ESDH-system. Vi lægger vægt på, at du selvstændigt kan arbejde struktureret i et højt tempo og med høj kvalitet. Du trives med at holde mange bolde i luften og motiveres af en omskiftelig hverdag, hvor alt kan ske. Derudover lægger vi især vægt på, at du:

 • Er serviceminded og fleksibel
 • Tager ansvar og er proaktiv
 • Har gode samarbejdsevner og en god situationsfornemmelse
 • Er mødestabil
 • Har gå-på-mod

Generelt om Forbrugerombudsmanden og Forkontoret

Forbrugerombudsmanden er en uafhængig myndighed, der fører tilsyn med virksomheders overholdelse af markedsføringsloven og anden forbrugerbeskyttende lovgivning.

Forbrugerombudsmandens forkontor betjener ca. 37 medarbejdere og 3 kontorchefer. Du får en central rolle i forhold til at få hverdagen til at hænge sammen for vores medarbejdere og vil arbejde tæt sammen med en anden chefsekretær samt administrationen og kommunikationsafdelingen ved Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, som sekretariatsbetjener Forbrugerombudsmanden.

Arbejdet foregår i et hurtigt tempo med en høj grad af selvstændighed og initiativ, hvor opgaverne ofte er varierende. Hverdagen er præget af en positiv tilgang til kollegaer og nye udfordringer. Kommunikationen er ligefrem og åben, og vi lægger stor vægt på, at du hele tiden udvikler dig fagligt og personligt.

Arbejdstiden, som i udgangspunktet ligger mellem kl. 8 og 16, er fleksibel, og koordineres med din sekretærkollega i forkontoret – bemærk dog, at der er telefontid for offentligheden mellem kl. 9-15 man-torsdag, og kl. 9-14 fredag, samt at du er eneste sekretær i Forkontoret om fredagen. Der er behov for fleksibilitet i forhold til overarbejde i begrænset omfang. Arbejdstiden er gennemsnitligt 37 timer om ugen inkl. frokost. Vi sidder i storrumskontor.

Du kan læse mere om os på www.forbrugerombudsmanden.dk.

Ansøgning og ansættelse

Forbrugerombudsmanden er en uafhængig myndighed. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen varetager dog visse sekretariatsfunktioner for Forbrugerombudsmanden, og din ansættelse vil derfor formelt være i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Ansøgningen med CV sendes via Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens elektroniske ansøgningsmodul www.kfst.dk/service-menu/job/ledige-stillinger. Din ansøgning med CV, eksamensbevis og karakterudskrift skal være modtaget senest 14. august 2024 kl. 12.00. Vi forventer at afholde samtaler i uge 34. Det må påregnes, at der vil blive afholdt to samtalerunder.

Du ansættes i en midlertidig stilling efter gældende overenskomst mellem HK/Stat og Finansministeriet. Afhængig af kontorets behov, kan der være mulighed for forlængelse efter vikariatet. Arbejdsstedet er Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby.

Du kan få flere oplysninger om stillingen efter den 22. juli hos chefsekretær Anna-Louise Lydom på tlf. 41 71 50 19 (all@forbrugerombudsmanden.dk) og efter den 5. august hos souschef Tanja Højrup på tlf. 41 71 53 03 (tht@forbrugerombudsmanden.dk). Har du spørgsmål om løn og ansættelsesforhold bedes du venligst rette henvendelse til koncernhr@em.dk der vil vende tilbage så hurtigt som muligt.   

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen arbejder for velfungerende markeder, der skaber vækst og høj forbrugervelfærd. Vi er cirka 350 engagerede kollegaer, der brænder for at gøre en forskel. Vi værdsætter høj faglighed, og vi styrer efter, at vores arbejde skal have reel effekt for danske forbrugere og virksomheder. Vi stræber efter at være de bedste på de områder, vi har ansvar for. Det skal være sjovt, udfordrende og udviklende at gå på arbejde.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet.  Vi arbejder med konkurrence, forbrugerforhold og udbud, og vi fører tilsyn med vandselskaber. Alt sammen for at skabe mere velfungerende markeder til gavn for de danske forbrugere. Vi er sekretariat for en række nævn og råd, og sammen med Konkurrencerådet udgør Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen en uafhængig konkurrencemyndighed.

I Erhvervsministeriet tror vi på, at et inkluderende, mangfoldigt arbejdsmiljø styrker opgaveløsningen. Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Vi opfordrer alle til at søge stillingen uanset alder, køn, handicap, seksualitet, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Application due
14-08-2024

Start date


Work hours


Position category


Position type

Workplace


Contact
[Project.ContactPerson1.ProfileImage-]
 
contacticon
contacticon
[Project.ContactPerson2.ProfileImage-]
 
contacticon
contacticon
[Project.ContactPerson3.ProfileImage-]
 
contacticon
contacticon
[Project.ContactPerson4.ProfileImage-]
 
contacticon
contacticon
Follow us