Forretningsudvikler med fokus på digitalisering og AI

Brænder du for digitalisering, automatisering og ny teknologi? Og har du lyst til at drive og deltage i projekter, der gør en forskel for både borgere og kollegaer? Så er du måske vores nye forretningsudvikler.

Om stillingen
Kontoret for Forretningsudvikling i Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI) søger en ny kollega, der kan spotte og analysere digitale muligheder, omsætte forretningens behov til kravspecifikationer og understøtte, at de nye løsninger kommer ud og leve i organisationen til gavn for vores brugere.

Du får en dagligdag i tæt kontakt med alle niveauer i organisationen. I vores team for projekt- og procesledelse arbejder vi med både små og store projekter, der understøtter kolleger i hele SIRI, særligt inden for juridisk sagsbehandling. Du vil blandt andet kortlægge processer og arbejdsgange for at finde udviklingspotentialer og deltage i et projekt om en ny intern vidensdatabase, der inkluderer en AI-baseret chatfunktion.

Dine opgaver

 • drive og deltage i projekter tæt på SIRIs forretning
 • kortlægge processer og arbejdsgange fx gennem workshops
 • oversætte forretningens behov til digitale løsninger og samarbejde med IT
 • formulere og visualisere nye behov for digitale løsninger
 • bidrage til kravspecificering i samarbejde med kolleger fra teamet og forretningen
 • vurdere og indkøbe nye services og teknologier
 • implementere AI-drevne løsninger for at forbedre driftsmæssig effektivitet og innovation

Kvalifikationer

 • erfaring med digitalisering og IT
 • god forståelse for nye teknologier og tekniske løsninger, herunder AI og maskinlæring
 • evne til at tænke i nye teknologiers implementering i organisationen
 • stærke analytiske evner og erfaring med at oversætte forretningsbehov til digitale løsninger
 • nysgerrig, opsøgende og god til at samarbejde på tværs af fagligheder
 • lyst til at træde ind i en ny rolle i kontoret, som du selv kan være med til at forme

Vi tilbyder

 • et dynamisk arbejdsmiljø med fokus på fleksibilitet, læring og udvikling
 • muligheder for faglig og personlig udvikling gennem spændende projekter
 • en arbejdsplads med fællesskab, engagerede og dygtige kolleger
 • tilgængelig ledelse der har fokus på din trivsel og udvikling

Om os
Din nye hverdag kommer til at foregå i kontoret Forretningsudvikling, hvor du får 21 nye kolleger, som på hver deres måde understøtter udviklingen af SIRIs drift og forandringsprocesser.

SIRI er ansvarlig for ordninger, hvor udlændinge kan søge om ophold til at arbejde eller studere i Danmark. Vi hjælper virksomheder og uddannelsesinstitutioner med at rekruttere højtkvalificerede udlændinge, rådgiver om integration og forebyggelsesarbejde, og udarbejder prøver i dansk og viden om Danmark. SIRI er en styrelse under Udlændinge- og Integrationsministeriet.

Læs mere om os her.

Nysgerrig?
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte souschef Anja Weber Stendal på tlf. +45 72 14 22 25 eller e-mail awst@siri.dk  (i uge 28), souschef Peter Thomsen på tlf. +45 72 14 28 59 eller e-mail peth@siri.dk (i uge 29 og 30) og kontorchef Tanja Skriver Frandsen på tlf. +45 92 43 58 85 eller e-mail tafr@siri.dk (i uge 31 og 32).

Er du vores nye forretningsudvikler?
Så send os din ansøgning og CV mv. senest torsdag den 8. august 2024. Vi glæder os til at høre fra dig!

Vi forventer at holde 1. samtalerunde i uge 33 og evt. 2. samtalerunde i uge 34.

Løn- og ansættelsesvilkår
Afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund ansættes du enten efter overenskomst for akademikere i staten eller OAO-S-Fællesoverenskomsten og organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK). Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Ansættelsesområdet er Udlændinge- og Integrationsministeriet med tilhørende institutioner, og arbejdsstedet er Styrelsen for International Rekruttering og Integration, Carl Jacobens Vej 39, 2500 Valby.

Stillingen er en fast stilling på fuldtid med gennemsnitligt 37 timer om ugen.

Politiets Efterretningstjeneste vil gennemføre et sikkerhedstjek af din person, så vi i Udlændinge- og Integrationsministeriet kan vurdere, om du er egnet til at varetage stillingen. Du skal løbende kunne bestå et sikkerhedstjek under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.  

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Lige Adgang.Ansøgningsfrist:
08-08-2024

Arbejdstid:
Fuldtid

Arbejdssted:
Carl Jacobsens Vej 39, 2500 Valby

Hjemmeside:
siri.dk

Følg os på LinkedIn:


Kontaktpersoner: