Klassisk studieleder på Det Jyske Musikkonservatorium

Det Jyske Musikkonservatorium (DJM) søger snarest muligt en studieleder for de klassiske uddannelser i Aarhus

Studielederen har det daglige ansvar for driften og udviklingen af de klassiske uddannelser. Afdelingen består af ca. 150 studerende på afdelingens uddannelser, 4 professorer, 40 fastansatte undervisere og yderligere ca. 40 timelærere.

Studielederen arbejder sammen med den øvrige ledelse om konsolideringen af studieplanerne (fra 2019), der blandt andet har vægt på større grad af valgfrihed. Derudover har studielederen et tæt samarbejde med studieadministrationen om den praktiske tilrettelæggelse af undervisningen.

DJM er i gang med at udarbejde en ny strategi, der bygger videre på begrebet kunstnerisk medborgerskab. Den nye studieleder bliver en central medspiller i virkeliggørelsen af denne strategi gennem udvikling af uddannelserne i samspil med omverden, studerende og undervisere. Der vil også være fokus på mangfoldighed og ligestilling.

Stillingen er placeret i DJM’s afdeling i Aarhus. Der må forventes deltagelse i møder og andre aktiviteter med eksterne samarbejdspartnere.

Kvalifikationer

Som studieleder er du:

 • Den, der – sammen med undervisere og studerende – udstikker visioner og retning for uddannelserne
 • Ansvarlig for - sammen med Studienævnet - at sikre kvaliteten af afdelingens uddannelser
 • Medansvarlig for at sikre et godt studiemiljø for de studerende
 • Medansvarlig for optagelsesprøver
 • Personaleleder for underviserne med vægt på et godt og inkluderende samarbejde med velfungerende underviserteams
 • Ansvarlig for at gennemføre medarbejderudviklingssamtaler (MUS) med de fastansatte undervisere
 • Ansvarlig for rekruttering af undervisere og studenterrettede rekrutteringstiltag i samarbejde med den øvrige ledelse.
 • Ansvarlig for udarbejdelsen af timefagfordelingen
 • Budgetansvarlig for afdelingen i samarbejde med den øvrige ledelse og administration

Vi forventer, at studielederen:

 • Har en stærk faglig baggrund inden for klassisk musikudøvelse og/eller musikpædagogik
 • Har kendskab til uddannelsesområdet
 • Har erfaring med ledelse og brænder for strategiske udviklingsprocesser
 • Har interesse for tværfaglige samarbejder og for at være del af et ledelsesteam
 • Kan tale og skrive engelsk på højt niveau
 • Er villig til at lære og har en åben og nysgerrig tilgang til sit arbejde
 • Er venlig og imødekommende og bevarer overblikket, selv i pressede situationer
 • Er handlekraftig og vedholdende, når det er påkrævet

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en fuldtidsansættelse på 37 timer pr. uge. Stillingen aflønnes efter gældende overenskomst og er til besættelse snarest muligt. Studielederen refererer til rektor og. Løn og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst for Akademikere i staten. Der vil være mulighed for at forhandle tillæg.

Ansøgning

Motiveret ansøgning med relevante bilag sendes via konservatoriets elektroniske ansøgningssystem via ansøgningsskema senest søndag den 11. august 2024 kl. 20.00. Ansættelsessamtaler vil finde sted fredag den 16. august og med en eventuel anden runde af samtaler tirsdag den 20.august.

Vi betragter forskellighed som en ressource, og opfordrer alle med de fornødne kvalifikationer til at søge stillingen; uanset alder, kønsidentitet, etnicitet og religiøs overbevisning.

Yderligere oplysninger

For yderligere spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte rektor Keld Hosbond på keho@musikkons.dk eller vicerektor Robert Bøgelund Vinther på rbv@musikkons.dk

Oplysninger om konservatoriet kan findes på DJM's hjemmeside og DJM's værdi og adfærdsguide

Det Jyske Musikkonservatorium er Danmarks største konservatorium med over 400 studerende fordelt på 3 afdelinger beliggende i Aarhus, Aalborg og Holstebro. DJM tilbyder uddannelser til og med solistklasseniveau inden for både klassisk, rytmisk, elektronisk og global musik samt flere forskellige videreuddannelser. DJM har en stærk international profil, top moderne faciliteter på alle adresser og lægger vægt på såvel det kunstneriske som det pædagogiske element i uddannelserne. Du kan læse mere om Det Jyske Musikkonservatorium på vores hjemmeside og i vores værdi- og adfærdsguide.

Apply for position

Application due
11-08-2024

Start date
01-10-2024

Workplace
AarhusContact