Student til dataarbejde og analyser på HR-området

Vil du gerne arbejde med data og analyser på HR-området og hjælpe vores chefer ved at give dem et solidt fagligt grundlag for deres ledelse? Vil du hjælpe os med at lave ledelsesinformation og trivselsmålinger i Excel, Power BI og SurveyXact? Så er det dig, vi mangler i vores talteam i Beskæftigelsesministeriets Koncern HR.

Start din karriere i Beskæftigelsesministeriet

HR-området handler om mennesker, men det er også fyldt med data. Data som vi bruger til at træffe de rigtige beslutninger og følge udviklingen af vores indsatser. Vi arbejder med data for sygefravær, arbejdstimer, trivselsmålinger og meget mere for hele Beskæftigelsesministeriets koncern på ca. 1.500 medarbejdere. Vi analyserer data og formidler resultaterne til direktionen, koncernledelsen og vores styrelser, så de kan træffe beslutninger på baggrund heraf.

Hos os bliver du klogere på, hvordan vi dataunderstøtter arbejdet med HR i en politisk styret organisation. 

Dine opgaver vil fx være:

  • Trække, validere, analysere og formidle data
  • Udvikle vores ledelsesinformation i Power BI og sikre adgangene hertil
  • Opsætte og udsende spørgeskemaundersøgelser i SurveyXact
  • Opsætte og løbende udvikle og vedligeholde vores lønforhandlingssystem, HRdialog

Dine opgaver vil afhænge af din erfaring. Vi skal nok sørge for, at du lærer vores systemer og redskaber at kende. 

Bliv en del af et fagligt og socialt stærkt kontor

I Koncern HR er vi 25 engagerede medarbejdere. Kontoret er præget af et stort engagement og en høj faglighed. Vi lægger vægt på samarbejde – både på tværs i Koncern HR og på hele ministerområdet – og vi prioriterer vores sociale fællesskab. Vi servicerer departementet og ministeriets tre enheder/styrelser.

Her er grobund for spændende udfordringer og udviklingsmuligheder, både når det kommer til dine arbejdsopgaver, dit fagområde og mængden af ansvar. Vi har stort fokus på at sætte vores forskellige kompetencer i spil på tværs af faglighederne. 

Vi arbejder for, at Beskæftigelsesministeriet er en god og attraktiv arbejdsplads med kompetente og ordentlige medarbejdere og ledere. Vi er ambitiøse og vil være i front, når det gælder udvikling af offentlig ledelse og HR. 

Har du sans for detaljen og er god til tal

Som vores nye student forventer vi, at du er i gang med en samfundsfaglig uddannelse som fx cand.polit., cand.oecon., cand.scient.pol. eller lignende. 

Herudover forestiller vi os, at du:  

  • har erfaring fra enten studie eller job med at behandle og analysere data fx i Excel og Power BI
  • er god til at kommunikere og formulerer dig godt på skrift 
  • arbejder struktureret og ikke er bange for at kaste dig ud i nye opgaver
  • er grundig og sætter en ære i, at det, du leverer, er gennemarbejdet
  • har et godt humør og kan lide at samarbejde med mange forskellige fagligheder.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er en studenterstilling på gennemsnitligt 15 timer om ugen. Vi tager højde for, at du skal passe dit studie og i eksamensperioder, hvor studiet kræver mere af din tid, er der mulighed for fleksibilitet.  Vi vil gerne have, at du starter senest den 1. oktober 2024.

Du bliver ansat som student efter OAO-S-fællesoverenskomsten, organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) i statens tjeneste. Det er en forudsætning for ansættelsen, at du er indskrevet ved en højere læreanstalt og er aktivt studerende. 

Dit daglige arbejdssted er Holmens Kanal 20, 1060 København K. 

Spørgsmål og ansøgning

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte Birgitte Schmidt Berthelsen på tlf. 20 27 64 86.

Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle interesserede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen. 

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest søndag den 4. august 2024.

Vi forventer at holde samtaler i uge 32.

Vi ser frem til at læse din ansøgning.Sammen om en arbejdsplads og et arbejdsmarked i verdensklasse

Det danske arbejdsmarked handler om mennesker, og et velfungerende arbejdsmarked er afgørende for samfundsøkonomien. Derfor betyder vores arbejde noget, og vi er der, hvor reformerne laves og beslutningerne træffes. Vores vigtigste opgave er at yde faglig bistand og politisk rådgivning af høj kvalitet til ministeren og regeringen. Vi brænder for at få flest mulige i job på et bæredygtigt arbejdsmarked.

Hos os får du ansvar. Og du får mulighed for at vokse. Uanset om du bidrager til at skabe politik og reformer eller arbejder med husets indre liv og linjer, så tror vi på, at du kan og skal udvikle dig. Vi er ambitiøse på egne og andres vegne.

I Beskæftigelsesministeriet kan du arbejde med alt fra politik og udvikling, over implementering og drift til tilsyn og forskning - og fra jura, økonomi, kommunikation til digitalisering og data. Og du bliver del af en koncern, hvor vi tænker i udviklingsmuligheder på tværs af koncernen og på tværs af de mange opgaver, vi løser i fællesskab. Det er til gavn og glæde for os alle sammen.

Du kan læse mere om os og vores arbejde på www.bm.dk.

Application due
04-08-2024

Start date


Work hours


Position category


Position type
Student

Workplace
Beskæftigelsesministeriets departement, København

Contact
[Project.ContactPerson1.ProfileImage-]
 
contacticon
contacticon
[Project.ContactPerson2.ProfileImage-]
 
contacticon
contacticon
[Project.ContactPerson3.ProfileImage-]
 
contacticon
contacticon
[Project.ContactPerson4.ProfileImage-]
 
contacticon
contacticon
Follow us

Share/Print