Erfaren medarbejder til informationssikkerhed, cybersikkerhed og databeskyttelse

Du ved det allerede – det er faktisk RET spændende at arbejde med sikkerhed. Måske har du allerede flere års erfaring og vil gerne mere i dybden. Måske ved du det ad anden vej. Uanset hvad, så får du hos os en spændende mulighed for at arbejde med området – foruden en masse gode kolleger. 

Bæredygtige løsninger – i samarbejde

I Beskæftigelsesministeriet er vi dér, hvor beslutningerne træffes. Vores vigtigste opgave er at yde faglig bistand og politisk rådgivning af høj kvalitet til ministeren og regeringen. 

Det er os, der fastsætter og videreudvikler love og regler om alt på vores arbejdsmarked. Lige fra barselsregler til alle danskeres arbejdsmiljø. Fra pension til hvordan vi får flest muligt i job. Vi har ansvaret for offentlige udgifter på hele 300 mia. kr. årligt. 

Alt dét kræver, at informations- og cybersikkerheden samt beskyttelse af persondata er i orden. Det er her, du kommer ind i billedet. Dine opgaver vil spænde vidt og kan fx være awarenesskampagner og videndeling på tværs af hele Beskæftigelsesministeriet, risikovurderinger, databehandleraftaler, styring af leverandører, test af vores beredskabsplan, måling af vores modenhed og tilsynsopgaver. 

Hos os får du ansvar. Og du får mulighed for at vokse. For at finde de bedste bæredygtige løsninger.

Cybersikkerhed fylder mere og mere – det stiller krav til alle

I Kontoret for It og Service får du 24 engagerede kolleger, der alle på hver deres måde er med til at understøtte resten af huset – og ministeriet. I dit kommende team er fokus – noget forenklet sagt – at gøre det nemt for andre at arbejde sikkert. Det kræver masser af samarbejde med resten af departementet og resten af ministeriet. Og forståelse for, hvad de er sat i verden for: Nemlig at hjælpe flest muligt i arbejde på et bæredygtigt arbejdsmarked.  

”En af de ting, jeg synes er sjovest, er vores gode faglige samarbejde på tværs af hele ministeriet. Selvom vi er ret så forskellige, så lader vi os hele tiden inspirere af hinandens løsninger. Det giver bare rigtig god mening.”  Peter Anton, nærmeste kollega. 

Bliv vores nye kollega    

Vi forestiller os, at du har en samfundsvidenskabelig uddannelse eller uddannelse fra ITU, og at du:

  • er kvalitetsbevidst og arbejder både struktureret og effektivt. Vi har gang i flere opgaver samtidigt, og området er det, man kan kalde compliancetungt, så du skal have styr på dine opgaver.
  • har gode samarbejdsevner, som du vil sætte i spil både internt i departementet og på tværs af ministeriet og hele staten.
  • formidler budskaber på en let tilgængelig måde, både når du skriver og taler. Det er kompliceret stof, du kommer til at arbejde med, og det er vigtigt, at andre forstår dig.
  • har erfaring med informationssikkerhed, GDPR og cybersikkerhed – så hjælper kompetente kolleger med resten. 

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er en fast fuldtidsstilling. Vi vil gerne have, at du starter senest 1. oktober 2024.

Dit daglige arbejdssted er Holmens Kanal 20.

Du bliver ansat som fuldmægtig på overenskomsten for akademikere i staten. Med de rette kvalifikationer er der mulighed for ansættelse som specialkonsulent.

Spørgsmål og ansøgning

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte kontorchef Mette Øhrberg på tlf.nr. 7220 5022 (fra 6. august) og chefkonsulent Peter Anton Sørensen på tlf.nr. 2027 7390 (fra 12. august).

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Tina Kjærsgaard i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 5162 2762 (fra 7. august).

Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle interesserede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen. 

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest fredag den 16. august kl. 12.

Vi forventer at holde første runde af samtaler den 21. og 22. august.

Vi ser frem til at læse din ansøgning.Sammen om en arbejdsplads og et arbejdsmarked i verdensklasse

Det danske arbejdsmarked handler om mennesker, og et velfungerende arbejdsmarked er afgørende for samfundsøkonomien. Derfor betyder vores arbejde noget, og vi er der, hvor reformerne laves og beslutningerne træffes. Vores vigtigste opgave er at yde faglig bistand og politisk rådgivning af høj kvalitet til ministeren og regeringen. Vi brænder for at få flest mulige i job på et bæredygtigt arbejdsmarked.

Hos os får du ansvar. Og du får mulighed for at vokse. Uanset om du bidrager til at skabe politik og reformer eller arbejder med husets indre liv og linjer, så tror vi på, at du kan og skal udvikle dig. Vi er ambitiøse på egne og andres vegne.

I Beskæftigelsesministeriet kan du arbejde med alt fra politik og udvikling, over implementering og drift til tilsyn og forskning - og fra jura, økonomi, kommunikation til digitalisering og data. Og du bliver del af en koncern, hvor vi tænker i udviklingsmuligheder på tværs af koncernen og på tværs af de mange opgaver, vi løser i fællesskab. Det er til gavn og glæde for os alle sammen.

Du kan læse mere om os og vores arbejde på www.bm.dk.

Application due
16-08-2024

Start date


Work hours


Position category


Position type
Fuldmægtig

Workplace
Beskæftigelsesministeriets departement, København

Contact
[Project.ContactPerson1.ProfileImage-]
 
contacticon
contacticon
[Project.ContactPerson2.ProfileImage-]
 
contacticon
contacticon
[Project.ContactPerson3.ProfileImage-]
 
contacticon
contacticon
[Project.ContactPerson4.ProfileImage-]
 
contacticon
contacticon
Follow us

Share/Print