Just do It! – få central rolle som Teknisk Product Owner

I Geodatastyrelsen har vi ansvaret for et af landets store samfundskritiske it-systemer. Vi har en ambition om at modernisere systemet og den måde, vi drifter og udvikler og servicerer på. For at få moderniseringskabalen til at gå op, mangler vi én af tre Product Owners (PO). Vi er på jagt efter en PO med tekniske tyngde, uden nævneværdig forretningsmæssig forståelse, men med en klar “Just Code It” personlighed.

Du skal søge den her stilling

  • hvis du har lyst til at være PO for Systemteamet. Det er det ene af vores tre teams, der arbejder med IT-systemet: Sagsbehandlingssystem til Ejendomsregistrering. Det mest tekniske team. Dem der sørger for miljøer, DevOps-tools og øvrige understøttende udviklingsopgaver.
  • hvis du har en god ide om, hvordan man prioriterer og vedligeholder en produktbacklog. Du gør det sammen med teamet, som har de brede kompetencer; systemarkitekten, der har fortygget de overordnede tekniske prioriteringer; og scrum masteren, der har en ide om den køreplan, som release-toget skal følge.
  • hvis du brænder for stabil drift og har øje for moderniseringspotentiale i infrastruktur og miljøer på tværs af on-prem VMs og Azure Cloud.
  • hvis du ved noget om CI/CD og kan se dig selv som systemets pipeline-master.
  • hvis du kan bruge din erfaring til understøttelse af vores Jira-baserede service desk på rejsen til next level support. Fint, hvis du kan lidt mere end blot stave til ITIL. Rigtig fint, hvis du kan initiere indsatser, der beriger systemudviklingen med erfaringer fra service desk.
  • hvis du bidrager med struktur, og ord som årshjul, governance og hands-on resonerer med din måde at arbejde på.
  • hvis du gerne vil udfolde dine mangfoldige tekniske talenter, din flair for samarbejde og dine kommunikative skills på en arbejdsplads, der efterspørger og værdsætter dine bidrag.

Vigtigst af alt er du teknisk nysgerrig. Du har måske en it-teknisk uddannelse, og så har du praktisk erfaring i at få alskens bits- og bytes udfordringer løst. Måske har du andre erfaringer og evne til hurtigt at lære det du mangler, som gør dig til rette person til jobbet. Fortæl os om det. Just Solve It!

Vi er Geodatastyrelsens kontor for Matrikel og Ejendomsregistrering

Hvis du tænker, dét lyder som støvede protokoller og traditionsbundet fodslæb, er vi klar til at give dig en øjenåbner! Vi holder styr på alle Danmarks faste ejendomme og deres ejere. Hvis vi fejler, bryder hele systemet med handel, belåning og beskatning af ejendomme sammen. Vi har ansvar for data, for lovgivning og for systemunderstøttelse af denne rygrad i samfundsøkonomien.

Vi befinder os midt i en agil transformation, som er afsættet for en gennemgribende modernisering af vores system-setup. Sammen med 21 andre engagerede kollegaer og eksterne konsulenter on location, skal du deltage i drift og vedligehold af de kørende systemer til ejendomsregistrering og i etableringen af de nye.

Hos Geodatastyrelsen træder du ind i en organisation, som prioriterer tid og budget til uddannelse og udvikling. Vi har mange sociale tiltag i et absolut-ikke-kaloriefattigt-kontor. Just Eat It. Her er personaleforening, biografklub, kantine, frugt- og varmdriksordning. Derudover har vi naturligvis flekstid og mulighed for hjemmearbejde. Vi har byens bedste udsigt på Lindholm Brygge i Nørresundby, og ikke mindst: En mangfoldighed af kollegiale særheder blandt kontorets knap 50 ansatte og hele styrelsens omkring 150 medarbejdere.

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante faglige organisation med mulighed for forhandling af tillæg. Ansættelsesområdet er Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdssted er Lindholm Brygge 31, 9400 Nørresundby. Arbejdstiden udgør 37 timer om ugen.

Du kan læse mere om os på gst.dk og følge os på LinkedIn. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte teamkoordinator Martin Leegaard (tlf.:2034 2962), funktionsleder Pernille Bondesen (tlf.: 4082 5442) eller kontorchef Torsten Bach Schrøder (tlf.: 2373 9692). Din ansøgning opfylder Definition of Done, og rammer os senest mandag d. 12. august. Just Send It! 

Application due
12-08-2024

Start date
01-10-2024

Work hours
37 timer om ugen

Position category
Teknisk Product Owner

Workplace


Contact
Pernille Bondesen 
72 54 52 60
Torsten Bach Schrøder 
Kontorchef
+45 72 54 54 08