Er du studerende med et skarpt øje for kommunikation, og vil du arbejde med den nationale indsats mod æresrelaterede konflikter?

Unge, der sendes på genopdragelsesrejse. Kvinder, som fastholdes i religiøse ægteskaber. Drenge og piger, der ikke deltager i ungdomslivet på gymnasiet af frygt for repressalier fra deres familie.

Det er blot nogle af de problemstillinger, du vil skulle bidrage til at arbejde med, hvis du bliver vores nye student i Nationalt Center mod Æresrelaterede Konflikter (MÆRK).

Din nye arbejdsplads
Æresrelaterede konflikter og de alvorlige konsekvenser, det har for de udsatte, har den seneste årrække haft stort politisk fokus. Lovgivningen på området er blevet styrket, og der er kommet et større fokus i kommuner og andre myndigheder, i forhold til at håndtere sagerne og hjælpe ofrene.

Der er dog stadig behov for at styrke indsatsen yderligere, og der mangler mere viden og data om omfanget af konflikterne, og hvilke indsatser der virker. Endelig er det essentielt, at myndighederne arbejder tættere sammen, end tilfældet nogle gange er i dag. Den opgave er vores center sat i spidsen for.

MÆRK er et center under Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI). Vi har ansvaret for den samlede statslige indsats, mod æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol.

I centeret er vi ca. 20 medarbejdere med forskellige erfaringer, uddannelser, perspektiver og opgaver. Vi søger nu en ny student, der kan hjælpe os med arbejdet.

Vil du vide mere om os, så besøg www.nc-mærk.dk og www.siri.dk/om-os.

Dine arbejdsopgaver
Som en af vores to studenter vil dine arbejdsopgaver variere en del, men de kunne blandt andet indebære:

 • bidrag til grafisk udtryk, planlægning, afholdelse og evaluering af kurser, oplæg, årsmøde og lignende for kommuner og andre aktører på området
 • intern og ekstern kommunikation som at skrive opslag og generere grafisk indhold til diverse projekter osv.
 • søgning af viden til diverse udgivelser på området
 • forskellige analyseopgaver om målgruppe og indsatser
 • udformning af et grafisk udtryk og videreformidle viden vha. skarp visuel formidling
 • udarbejdelse af grafisk arbejde, der f.eks. illustrerer nye initiativer på området, linker videre til nye rapporter el.lign.
 • administrative opgaver som at booke kursuslokaler, lave mødeindkaldelser og skrive mødereferater
 • hvad end der ellers måtte opstå af opgaver med behov for dit bidrag!

Om dig
Vi ser gerne, at du som minimum er på 2. år af din bachelor på en relevant uddannelse inden for kommunikation, samfundsvidenskab eller humaniora – evt. en kombination. Hvis kommunikation ikke direkte er en del af dit studie, er det vigtigt, at du har erfaring med kommunikationsopgaver fra et tidligere studiejob eller praktik.

Det er også vigtigt, at du har mod på et spændende job i et politisk miljø, hvor hverdagen er varieret og opgaverne forskellige.

Vi forventer, at du:

 • trives både med samarbejde og selvstændigt arbejde
 • er motiveret til, og har let ved, at sætte dig ind i nye fagområder og opgaver
 • er omhyggelig, analytisk og kommunikativt stærk og ansvarsfuld
 • har skarpe kompetencer inden for skriftlig og visuel formidling
 • kan lide at bidrage til et fællesskab.

Derudover er det en fordel, hvis du har erfaring med og er rutineret i programmer som f.eks. Canva Pro, CapCut, Wondershare Filmora, Adobe Premiere Pro, Adobe InDesign eller lign.

Vi tilbyder dig
I MÆRK er vi uformelle, og vi værdsætter og prioriterer det gode kollegaskab. Vi brænder for vores fagområde og går ikke ad vejen for en god diskussion over frokosten.

Vi bor i en gammel industribygning fra starten af 1900-tallet, der er toprenoveret og ombygget til kontorarbejde i storrum. Vi har løbeklub, træningsfaciliteter – og så holder vi nogle ret fede fredagsbarer i vores Slyngelstue. Derudover har vi indgået en lokalaftale om hjemmearbejde.

Nysgerrig?
Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte souschef Julie Flotin Jensen på tlf. 72 14 20 82 / e-mail jfj@siri.dk frem til og med 2. august 2024. Fra den 5. august 2024 kan du kontakte kontorchef Stine Kjær Strohbach på tlf. 72 14 21 41 / e-mail sstr@siri.dk.

Er du vores nye kollega?
Vi ser frem til at modtage din ansøgning, CV og evt. eksamensbevis mv. senest tirsdag d. 13. august 2024.

Vi forventer at holde samtaler i uge 34.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du ansættes som studentermedhjælper efter l OAO-S-Fællesoverenskomsten og organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK). Du arbejder 15 timer om ugen, og du skal dokumentere, at du er aktiv studerende og indskrevet ved en højere læreanstalt under hele din ansættelse.

Ansættelsesområdet er Udlændinge- og Integrationsministeriet med tilhørende institutioner, og arbejdsstedet er Styrelsen for International Rekruttering og Integration, Carl Jacobsens Vej 39, 2500 Valby.

Politiets Efterretningstjeneste vil gennemføre et sikkerhedstjek af din person, så vi i Udlændinge- og Integrationsministeriet kan vurdere, om du er egnet til at varetage stillingen. Du skal løbende kunne bestå et sikkerhedstjek under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Lige Adgang. Ansøgningsfrist:
13-08-2024

Arbejdstid:
Deltid

Arbejdssted:
Carl Jacobsens Vej 39, 2500 Valby

Hjemmeside:
siri.dk

Følg os på LinkedIn:


Kontaktpersoner: