Vil du være med til at udvikle, måle, analysere og formidle forskning med det formål at skabe et sundere arbejdsmiljø på danske arbejdspladser? Ønsker du at arbejde med at overføre forskningsviden til forebyggende indsatser i praksis på arbejdspladserne? Kan du lide at arbejde med anvendelsesorienteret forskning? Kan du holde overblik over flere opgaver på én gang og følge systematisk op på små og store opgaver? Og har du mod på at være i tæt dialog med arbejdspladser og arbejdsmiljøprofessionelle om udvikling og kvalificering af viden, værktøjer og andre initiativer til at skabe et sundere arbejdsmiljø? Så har vi måske en spændende stilling til dig.
Vær med til at skabe et sundt arbejdsmiljø
Forskningsområdet ”Muskelskeletbesvær og Ergonomisk arbejdsmiljø” består af forskere med interesse i at lave forskning, der bidrager til at styrke et sundt, langt og produktivt arbejdsliv. Gruppen arbejder aktivt for, at forskningen skal have direkte værdi for det forebyggende arbejdsmiljøarbejde på arbejdspladser og er således i høj grad praksisrettet.
Vi leder efter videnskabelige assistenter og/eller akademiske medarbejdere, der vil blive en del af et tværfagligt forskningsmiljø dækkende over områder som interventions- og implementeringsforskning på arbejdspladser, tekniske målinger og analyser af ergonomisk arbejdsmiljø, forebyggelse af muskelskeletbesvær og sygefravær samt forskning i sundt arbejdsmiljø.
Dine opgaver er blandt andet at bidrage til og understøtte noget af det følgende:
- udvikling, implementering, evaluering og udbredelse af arbejdspladsinterventioner samt bistå i forskningsprojekter, der omhandler samskabelse mellem forskere, interessenter og arbejdspladser
- koordinering og facilitering af forskningsopgaver på tværs af projekter inden for nævnte forskningstemaer, så som ”research to practice”
- videreudvikling og anvendelse af tekniske målinger og analyser af ergonomiske belastninger og fysisk aktivitet i arbejdet
- faglig udvikling, koordinering og processer inden for forskningsområdet Muskelskeletbesvær og Ergonomisk arbejdsmiljø.
Bliv vores nye kollega
Vi forestiller os, at du:
- har en faglig relevant kandidatuddannelse
- har erfaring med kvalitative eller kvantitative metoder, herunder bl.a. systematiske reviews
- har et brændende ønske om at lave og formidle forskning, der skaber et sundt ergonomisk arbejdsmiljø på arbejdspladser i Danmark
- er systematisk i din tilgang, er god til at planlægge, koordinere og styre projekter
- er god til at samarbejde i projektgrupper og i et forskningsområde bestående af personer med forskellig faglig baggrund
- har et stort engagement og bidrager bredt til forskningsområdet
- er en dygtig formidler både mundtligt og skriftligt.
Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingerne er fuldtidsstillinger og tidsbegrænset til maksimalt 3 år.
Vi vil gerne have, at du starter hurtigst muligt eller senest 1. januar 2025.
Du ansættes som videnskabelig assistent eller akademisk medarbejder afhængig af kvalifikationer og erfaring, samt om funktionen du skal varetage er rettet mod forskning eller koordinering.
Du bliver ansat efter overenskomsten for akademikere i staten. Videnskabelige assistenter ansættes efter cirkulære om stillingsstruktur for videnskabeligt personale med forskningsopgaver ved sektorforskningsinstitutioner.
Spørgsmål og ansøgning
Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte Forskningschef og Professor Andreas Holtermann på tlf.nr. 3916 5352.
Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-partner Rikke Dahl Ledertoug i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 2250 3487.
Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle interesserede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen.
Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest mandag den 21. oktober 2024.
Vi forventer at holde samtaler i uge 44.