Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 
Extra Brevbärare, Gagnef / Leksand / Rättvik
Region Öst är indelat i 14 produktionsområden. Inom produktionsområdena finns distributionsområden som vart och ett består av flera arbetsplatser, brevbärarkontor eller distributionspunkter (DIP). Region Öst omfattar Dalarna, Västmanland, Gästrikland, Uppland, Stockholms län, Södermanland, Gotland, samt delar av Östergötland. Regionen distribuerar adresserade och oadresserade försändelser, paket och pall till företags- och privatkunder.
Bli en del av vårt team
PostNord söker dig som är intresserad av extrajobb som brevbärare.  
Du har en annan huvudsysselsättning, som t ex studier, och kan stötta verksamheten vid behov. Under ett kvartal kommer du maximalt att arbeta 40 % av heltid.  
Dina arbetsuppgifter kommer att vara brev-, tidnings- och direktreklamdistribution med bil, moped och cykel. Arbetstiderna är i första hand förlagda till dagtid under vardagar, men visst arbete på kvällstid kan förekomma.  
 
Du har vad som krävs
Det är ett krav att du har körkort, kan cykla och att du har utbildning på gymnasienivå. Du är kvalitetsmedveten och behärskar det svenska språket i tal och skrift. Vi söker dig som trivs med ett tempofyllt, ansvarsfullt och utmanande jobb.
 
Vi levererar
Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. Anställning enligt kollektivavtal.
 
Ansök
Välkommen med din ansökan senast 31 mars 2017. 
Kontakta Pontus Fontin, Produktionschef, tel 010-436 60 80, om du vill veta mer om arbetet.  
 
Vid en eventuell intervju vill vi att du har med dig ett utdrag ur Polisens belastningsregister, avgångsbetyg från gymnasiet, minst två referenser samt B-körkort.
 
Fackliga kontaktpersoner, se www.postnord.com/fackliga
 
Vi ser framemot att höra från dig.  

Ansøgningsfrist

2017-03-31

Spørsmål om stillingen

HR Direkt
Telefon 010-436 66 00
hrdirekt.personal@postnord.com

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2016 hade koncernen 33 000 anställda och en omsättning på 38,5 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna.
Besök oss på www.postnord.com och följ oss på LinkedIn.


Del