Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 
Chaufförer C/CE, Borlänge
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.
Bli en del av vårt team
Vi behöver chaufförer som ska arbeta med distribution och inhämtning av pall, paket och brev. Som den första och sista länken till våra kunder blir din servicekänsla och förmåga att samarbeta extra viktig, kunden ska alltid känna att kontakten med PostNord är positiv. Utöver intresse för kunden är det meriterande om du har erfarenhet av distribution. Arbetet innehåller en hel del tunga moment så fysisk styrka är en fördel. Även stresstålighet är en fördel med tanke på att du har ett stort antal kundstopp varje dag och får även nya uppdrag under dagen.  
 
Du har vad som krävs
Du har gymnasieutbildning och behärskar svenska - tala, läsa, skriva. Du har C- eller CE-körkort, innehar YKB och digitalt färdskrivarkort.  
Du uppträder korrekt, ger kunden god service, vårdar och utvecklar kundrelationen.  
Det är en fördel om du har ADR och truckkörkort samt erfarenhet från logistikbranschen.  
 
Vi levererar
Du erbjuds 75% tillsvidareanställning med lön enligt kollektivavtal. Arbetstiderna är schemalagda men varierande. Natt och helgarbete kan förekomma. Du får en grundlig introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Vi erbjuder dig ett arbete med stor variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig.  
Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.  
   
Ansök
Vi jobbar med löpande urval.  
Vill du veta mer om jobbet så kontakta:  
Göran Helander, telefon 010-436 6081  
Jessica Lenning, telefon 010-436 6225  
 
Fackliga kontaktpersoner, se www.postnord.com/fackliga.
 
Vi ser fram emot att höra från dig!  

Ansøgningsfrist

2017-01-31

Spørsmål om stillingen

HR Direkt
Telefon 010-436 66 00
hrdirekt.personal@postnord.com

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2015 hade koncernen 35 000 anställda och en omsättning på ca 40 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna.
Besök oss på www.postnord.com och följ oss på LinkedIn.


Del