Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 
Chaufförer, Veddesta
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.
Bli en del av vårt team
Vi behöver chaufförer som ska arbeta med distribution och inhämtning av pall, paket och brev. Som den första och sista länken till våra kunder blir din servicekänsla och förmåga att samarbeta extra viktig, kunden ska alltid känna att kontakten med PostNord är positiv. Utöver intresse för kunden är det meriterande om du har erfarenhet av distribution. Arbetet innehåller en hel del tunga moment så fysisk styrka är en fördel. Även stresstålighet är en fördel med tanke på att du har ett stort antal kundstopp varje dag och får även nya uppdrag under dagen.
 
Du har vad som krävs
Du har gymnasieutbildning och behärskar svenska i tal och skrift.  
Du uppträder korrekt, ger kunden god service, vårdar och utvecklar kundrelationen.  
Det är en fördel om du har ADR och truckkörkort samt erfarenhet från logisitikbranschen.  
Alternativ 1 – Du har B-körkort.  
Alternativ 2 - Du har C- eller CE-körkort, innehar YKB och digitalt färdskrivarkort.  
 
Vi levererar
Du erbjuds anställning med lön enligt kollektivavtal. Arbetstiderna är schemalagda men varierande. Natt och helgarbete kan förekomma.  
Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.  
 
Ansök
Vill du veta mer om jobbet så kontakta  
Leif Danielsson, telefon 010-436 05 39, chaufförer med B-körkort  
Jan Bryner, telefon 010-436 06 21, chaufförer med C-körkort  
Michael Helldal telefon 010-436 62 39, chaufförer med CE-körkort  
 
Fackliga kontaktpersoner, se www.postnord.com/fackliga.  
 
Välkommen med din ansökan senast 2017-02-28. Vi jobbar med löpande urval.  
 
Vi ser fram emot att höra från dig!  

Ansøgningsfrist

2017-02-28

Spørsmål om stillingen

HR Direkt
Telefon 010-436 66 00
hrdirekt.personal@postnord.com

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2015 hade koncernen 35 000 anställda och en omsättning på ca 40 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna.
Besök oss på www.postnord.com och följ oss på LinkedIn.


Del