Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 
Extra Brevbärare, Avesta / Hedemora
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt.
Bli en del av vårt team
Till våra verksamheter söker PostNord dig som är intresserad av extrajobb som brevbärare.  
Vi söker dig som har en annan huvudsysselsättning, t ex dig som studerar. Som extraanställd stöttar du verksamheten vid behov, vilket kan variera från dag till dag. Under ett kvartal kommer du maximalt att arbeta 40 % av heltid.  
Dina arbetsuppgifter kommer att vara brev-, tidnings- och direktreklamdistribution med bil, moped och cykel.  
Arbetet utförs till stor del utomhus, men innefattar även en del innearbete, t ex sortering. Arbetstiderna är i första hand förlagda till dagtid under vardagar, men visst arbete på kvällstid kan förekomma.   
Vi har också behov av extrapersonal som ska köra ut matkassar till privatkunder. Utkörningen sker med bil. Arbetstiderna är söndags- och måndagskvällar.  
  
Du har vad som krävs
Du har körkort, kan cykla och har utbildning på gymnasienivå.  
Behärskar svenska språket i tal och skrift.  
Du trivs med tempofyllt, ansvarsfullt och utmanande jobb samt med att ge service och är kvalitetsmedveten. Du har en god samarbetsförmåga, är flexibel samt har en god fysik.  
  
Vi levererar
Anställning enligt kollektivavtal.  
Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig.  
Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.  
 
Ansök
Vi jobbar med löpande urval.  
 
Vill du veta mer om jobbet så är du välkommen att kontakta;  
Olle Karlsson, Produktionschef Avesta, 010-436 37 20.  
Fredrik Nornholm, Produktionschef Hedemora, 010-436 82 24.  
 
Vid en eventuell intervju vill vi att du har med dig ett utdrag ur Polisens belastningsregister, avgångsbetyg från gymnasiet, minst två referenser samt B-körkort.  
 
Fackliga kontaktpersoner, se www.postnord.com/fackliga
 
Vi ser fram emot att höra från dig!  

Ansøgningsfrist

2017-03-31

Spørsmål om stillingen

HR Direkt
Telefon 010-436 66 00
hrdirekt.personal@postnord.com

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2016 hade koncernen 33 000 anställda och en omsättning på 38,5 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna.
Besök oss på www.postnord.com och följ oss på LinkedIn.


Del