Cookie Warning Webbplatsen använder sig av cookies för att komma ihåg dina inställningar och autentiseringar. Denna information delas inte med någon tredje part. Läs mer… 
Brevbärare / Huddinge / Tumba / Södermalm / Hägersten / Bandhagen
PostNord Sverige AB distribuerar adresserade och oadresserade försändelser, paket och pall till företags- och privatkunder. Vi behöver nu förstärka vår organisation med ett antal serviceinriktade brevbärare till flera av våra brevbärarkontor i södra Storstockholm samt på Södermalm.
Bli en del av vårt team
Du kommer att arbeta i ett team tillsammans med andra på brevbärarkontoret och dina arbetsuppgifter består av brev-, tidnings- och direktreklamdistribution med bil, moped och cykel. Du arbetar även med att vårda varumärket genom att svara på kunders servicefrågor samt hantera kundsynpunkter.  
 
Arbetet utförs till stor del utomhus, men innefattar även en del innearbete, t ex sortering. Arbetstiderna är i första hand förlagda till dagtid under vardagar, men arbete på kvällstid kan förekomma. Vi söker både tillsvidareanställda och vikarier och anställningsomfattningen är heltid eller deltid. 
 
Vi söker dig som trivs med ett tempofyllt, ansvarsfullt och utmanande jobb. En viktig förutsättning är att du tränar regelbundet och tar stort ansvar för din egen hälsa, då jobbet periodvis är fysiskt krävande. Du trivs med att ge service till andra, är kvalitetsmedveten och behärskar det svenska språket i tal och skrift. Du har en god samarbetsförmåga och är inte rädd för att hugga i om det behövs.  
 
Du har vad som krävs
Det är ett krav att du har körkort (B-behörighet), kan cykla och att du har utbildning på gymnasienivå.
 
Vi levererar
Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.
 
Stämmer ovanstående in på dig? Då kan vi erbjuda dig ett jobb med stor variation i arbetsinnehåll och med god teamanda.
 
Ansök
Kontakta produktionschef Ghita Bärlund, 010-436 01 77, om du vill veta mer om arbetet. Urval och anställning sker fortlöpande. 
 
För fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga 
 
Vi ser fram emot att höra från dig.

Ansøgningsfrist

2017-01-31

Spørsmål om stillingen

HR Direkt
Telefon 010-436 66 00
hrdirekt.personal@postnord.com

Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2015 hade koncernen 35 000 anställda och en omsättning på ca 40 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna.
Besök oss på www.postnord.com och följ oss på LinkedIn.


Del